Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pempem kelebekim

meleğim çok iyi şükürler olsun bundan iki gün önce eşim elini karnıma koydu hadi kızım babaya bi tekme at dedi dedi durdu ama bizim kızda tık yok normalde der der tepinir sonra küstüm dedi arkasını döndü yattı bende arkadan sarıldım babalar küsmez bizzde sana küseriz dememe kalmadı eşim kızının ilk tekmesini totosunda hissetti ve şok oldu döndü o neydiya dedi tekmeeee dediim biz koptuk tabiii :60: :60: :60: :60: :60: :60:

ÇOK GÜLDÜM YAA..alemsiniz :)) bebişin tekmeside o anda nasılda denk gelmiş dimi

canım sen kaç aylık hamilesin....benimkiler okadar şiddetli tekmelemiyo dahaa

ohhh ne güzelmiş yaaa, ben evde tv nin kapalı durmasına dayanamam, açık olcak ses görüntü olcak ama bakıyo muyum hayır :60: senelerin alışkanlığı işte:9:

bizim iş yerinde anca ders için tvler dvd falan göstermk için:5:

güzel tabe suan mesela yemekteyız ızlıom
çekışıyolar
:1:sıkılıyom ama ne edım arada belgesel takılıyom öle gecıo
vayy kangam yaa:70:gel yanıma alam senı

balkız sen kendin isteyerek beklmedim sanırım:34: kişiden kişiye, çiftten çifte değişir o büyü bozulma işi, önemli olan bu kadar zamanda büyüyü koruyup hatta daha da iyi götürmek oldu bizde valla:nazar:

oyy kangammm kıyamaz banaaa alır beni yanınaaaa:48::69::48:

Son düzenleme:
yorgunum bence en güzeli tadında bırakmak
evt mecburiyetten bekledik ve sıkıntılar yıprattı cnm
işllh sizn öyle olmaz
ama ben yinede kısa bi yoldan
sevdiğim adamla uyanmayı tercih ederim...

yorguncum ben de 6 yıl bekledim..... bir faydasını görmedim,aynen büyünün bozulduğuna ben de katılıyorum,giderek aynılaşıyor her şey....dilerim sizin böyle olmaz....
yüzük için sade bir model düşünüyormuşsun,hadi bakalım hayırlısı biz de çok aradık,sade model ama bakınca da şık birşey olsun diye en sonunda bulmuştuk gönlümüze göre,inşallah sizde bulursunuz....

balımcım nasıl yaaaa bilet almışın,pöööfff ya ben ne edem ne olur bu konuda da sizler bana bir şeyler diyiverin....

böcükkkkkk nasıl yemekteyizi izliyon show da aile sırları diye dandik birşey var

adacım sen daha yaratıcısın süpriz konusunda cnm
bence iyi düşün mutlaka bulursun hoş bişeyler...

he balkız işte ayrım orada, istek dışı beklerse insan sorun olur tabii, sen merak etme, böyle güzeli bizim için:34: istersem de beraber uyanırım o kişiyle çok sorun olmaz yani benim için :8: çok şükür beklememizi gerektiren durumlar yok, işin güzel yanı o ya zaten :9:

kangaaa nan bugünden mü gitcen anneeneeee:48::64:

adaercim sağ olasın, iyi niyetinizi anlıyorum, ben
benim aradığım bana bu sabrı gösterecek adamdı çok şükür senelerle sabır daha da büyüdü, biz çok şey atlattık beraber ve hepsi daha da büyüyü artttırdı diyeyim size, maddiyat, aileler yönünden de hiçbir soru işareti olmadığından yıpranacak hiçbir durum olmadı bunca sene, aksine benim korkularım bir bir bitti, bu da onu daha mutlu etti her geçen sene...

:16:

ya baktıklarımız hiç bize uymayan taşlı maşlı ya da işte sarı altınlı çıktı hep, bakalım daha çok kuyumcu olan yerlerde daha çok seçenek olur sanırım.

Son düzenleme:
sen bilin yorgunum ama
ee madem istediğin gibi devam ettirebiliyosun bu ilişkiyi
bi imza atmak kalıyosa ne zevk verir ki onu beklemek...

yorgun kaç senedir siz birliktesiniz cnm??

eğer korkularını yenmene yardımcı olduysa beklemeni onaylarım ozmn
ama baştan böle deseydin hak verirdim
sen zevk alıyon gibi yazmışsın beklemekten....

yorguncum dediğim gibi baştan belirtseydin korkularını yenmek için olduğunu
ozmn uğraşmazdım seni beklememen konusunda ikna etmeye :))

Bişey oldu ne oldu anlamadım yabancı yabancı bişiler dedi geri sayım gösterdi ne oldu yaaaa :37::37::37::37:

Back
X