aman tatlm patroncukları boşverr hepsi aynıı
saol canmm
bende ilk kez denicem tatlm umarm güzel olurr
sosisleri uzun uzun doğrarım canm
yufkaya da biraz ketcap sürer sararım fırına veirrim
tarifle deil uydurmaca yani :))))
kıss uydurmacamı ...
inşallah çok güzel olur canımm...
ak kara belli olucak bitanem..
ya tamam ya devam dicem du bakalımm.
isoldecim
Malzemeler (6 kişilik)
3 yufka
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
1 çay bardağı su
1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşarpeyniri
1 yumurtanın sarısı
iç malzeme için
5 uzun sosis
1 soğan
500 gr mantar
2 sivribiber
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
HAZIRLANMASI
Soğanı küp doğrayın. Sosisleri dilimleyin. Biberleri temizleyip halka şeklinde doğrayın, Mantar dilimleyin. Sıvıyağı tavada ısıtıp soğan, mantar ve biberleri soteleyin. Sosisleri ve sulandırılmış salçayı ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Bir kapta yoğurt, ayçiçeği yağı ve suyu çırpın. Yufkalardan birini tezgaha yayın. Karışımın üçte birini kaşık yardımıyla yufkanın üzerine dökün, ikinci yufkayı birinci yufkanın üzerini tamamen kapatacak şekilde örtün. Yoğurtlu karışımın yarısını sürün. Aynı işlemi üçüncü yufkaya uygulayın ve kalan karışımı üzerine dökün. Yufkaların karşılıklı kenarlarını kapatarak kare elde edin. Ortasına mantarlı harcı dökün ve tekrar dört köşesinden zart gibi kapatın. Fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.
tatlım ben sosisli milföy falan yaparken ketçap yerine domates salçasını az birazcık suyla inceltip sürüyorum içine çok daha lezzetli oluyor
bir de öyle dene istersen yerimseniben
ada kız bende düşünüyorum ama aklıma biş gelmiyo eğer yazabilirsen güzel bi kaç not yaz güzel sözler falan böyle romantik romantik onları evin bi kaç köşesine koyuver
bulsun okusun kocişin
ama notların her birinin yanına da minik mumlar yak ki nerede not var anlasın adam :asigim:
aaa ciddenmi ,dur yavaş yavaş söle akannehir alışık diilim ben öle koşturmadan etmeden bulmaya
öle hazır mı cnm 30x30 içi dolu yastık...
ben o durumlarda pek ii değilim yaa cnm 1. ayımızda da bişi yapmadım..
ben yıldönümüne şimdiden başlasam anca üretirim sanırım..bilmiyorumkismile
galiba tatlmm
saolasn..
adacmm gir duşuna
giy en cici geceliğini
gir yatağa :))))
:asigim::kedi: bak her yer aşk koktudelikafadulden
bak gerek kalmadı ada kızda var sanırım
ben bilmiyordum adacım böyle bir görevin olduğunu hangi firmadasın bildiğimiz bir firma mı :kedi:
ada kız bende düşünüyorum ama aklıma biş gelmiyo eğer yazabilirsen güzel bi kaç not yaz güzel sözler falan böyle romantik romantik onları evin bi kaç köşesine koyuver
bulsun okusun kocişin
ama notların her birinin yanına da minik mumlar yak ki nerede not var anlasın adam :asigim:
evet herşeyiyle hazır,dolu sen alıp kılıfın içine koyacaksın
1.sinde ben de yapmadım bugün yapasım var nedense
allam bu kız beni öldürecek
direk sonuca git diyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bilir misin bilmiyorum
hatta Akbank reklamlarında adı geçiyor
Kibariye ablamız reklamımızı yapmış :)))
hımmmm Ada kız bu fikri alır
kafasında bir güzel şekillendirir
ve eve gidip uygular sanırım
minik notlar.....kumandanın üzerine bile iliştirilmiş
banyoda,buzdolabının üzerinde her yerde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?