Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

banyoyu ciflemem kalmıştı onu da yapam dediydim
geldim ki site beni yine çıkmış göstermiş.....

evet malesef düğünümden sonra da balayında regl idim şimdi de ona denk geliyor.....
adam yetti be diyecek özel gün kastı var bu meretin :1:

hadi ben de çıkayım kızlar,öperim çokkkkk....

iyi akşamlar şekerrr

ball daha ilk olacak bugünn ben hep yamuk yaptığım için ama dün gece eşime söz verdimmm

artık reklamlardaki bebeklerle oynamaya başladı adamm

molfix reklamındaki çocukları gösterippp kuzum ben bunlardan istiyom diyoooo :60::60:

:1::1: zaten o da olmassa ne anladım aşkdan beee :69: :77: nişanlıyken kıyıda köşede sıkıştırıyodu işte sanki benimde hoşuma gitmiyodu :1: :77:

onsuz mu diyoz, ama imza şart değil ki onun için, benim için en azından, hepsinin her aşamasının tadı ayrı :8:

güle gülee ne alcann kızz

nar, elmaaa, yaprak, portakalll, rokaaa, atom salataaaa... ve saz arkadaşları:9:

yorguncum sende bizi anlıyamassın
sende çünkü mecbur kalmamışsın beklemeye ve beklerken sıkıntı çekmeye...

e işte bak ben size yannış düşünmüşünüz dimedim ama dikkatini çekerim, çünkü herkesin dünyası, beklentisi farklıdır, kendi doğrularınızı başkasını doğrusu şeklinde düşünemezsiniz :34:

:)))
yorgun durabiliyo demek o azmamış :))

kim diyo durduuğumu :kötükazensmili:

onu sıkıştırmıyo sanki :))
idare ediyo demek:1:

karşılıklıdır bu işler, sade o mu sıkıştırcak :kötükazensmili:

balcım annemde netten bakıp bulmuş tarifi :1:

yorgun anlamadım demişsin cnm şöle ki doktor başı yatık şekilde önermiyor pc ekranını bile yüksek tutun diyor ki baş hafif yukarı doğru olsun die..hatta şöle boyunluğu getir gözün önüne çene yukarı olmalı yani..

şimdi o yastık o şekilde yatılınca başın tepe kısmı öne doğru gelir.. o bakımdan şimdi çizicem anlatılamıyor valla :D
bence sağlıklı bir durum değil sen bilirsin ...

foto buldum nan patik senin için ortopedik yastık etmiş adamlar onu sorguluyon :9::9:

patikkk ben gram versem şükretçemmm:64:

he sen ye akıtmaları verirsin :35:

yaz gelsin yaff...ne güzel sıcacık olsun her yer :))

anneme dedim koridorla salonun peteğini aç anca ısınır..saat 3 tü tabi dediğimde :))

gelsin doğalgaz faturası :))

su faturasını duyunca öle bi oleeyy zafer bnm dedim ki anacım şaşırdı noluyor die :D

14 tl cik gelmiş..inanamadım :D ama dıuşta fln kısa kısa durdum..çeşmeleri yavaş açtım..mutfak tezgahını yıkamak yerine sildim felan

14 müü :53::53: duşun altına girip çıktın heral :60:

şansa bak yaw regl tarihim yıldönümü haftamıza denk geliyor :43:

eskiden olca geciktirici kullansan derdim ama o da sinir, şişkinlik yapabiliyor bazı bünyelerde daha fena oluyor :9:

günayyyydııınnnnnnnnn
hepinize sağlık ve neşe dolu güzel bir gün diliyorum.....
bu saatte ne işim var değil mi :)))))
okula pc. getirdim....öğrencilerime belgesel izleteceğim,bütün sınıflarda kablosuz net var :)))))
hadi dedim bir girem.....ama kimsecikler yok......
uğrarım arada,öpüldünüz....

günayyyydııınnnnnnnnn
hepinize sağlık ve neşe dolu güzel bir gün diliyorum.....
bu saatte ne işim var değil mi :)))))
okula pc. getirdim....öğrencilerime belgesel izleteceğim,bütün sınıflarda kablosuz net var :)))))
hadi dedim bir girem.....ama kimsecikler yok......
uğrarım arada,öpüldünüz....

günaydın cnm:70::70:

Back
X