tatlım veliye nasıl derim ya......
ben yapamam öyle şey,ben arkadaşlarıma bile söyleyemiyorum da,ihtiyacı olan gelir söyler....
ben al katolağa bak diyemiyorum ne bileyim yapamıyorum işte....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapamam öyle şey,ben arkadaşlarıma bile söyleyemiyorum da,ihtiyacı olan gelir söyler....
senin gibi ekip arkadaşları lazım bana
sen bi düşün
bak ben kazanırken sebeplenin işte
araba alırız![]()
sağol patiğimyapar o hatta bana kızar gelişine veriyorum diye aile dışında mesela arkadaşlar falan gelişine veririmde
bal yaa almayayım sağol cnm![]()
ballll dışardan gören deli sanar koptum gülmekten düşünsene başımda eşarp suratımda makyaj boğazlı kazak üstüne beşi biyerdeler
ayağımda platformlu ayakkabı , şalvar altımdada mini cooper ayyyy karnımmm![]()
keleboş farkedersem sölerim cnm...markafoniye felan bakıyom hep halen 100 tl lik çekim duruyor.. son 1 ayım :S
papayayı verdim cnm silveri meraktan sıkmıştım bikaç..keşke onu verseydim dedim ama sanki silver daha ii kokuyordu ..seneye artık kampanya olursa ona da alırım yine silver :))
ahh iyi niyetli olsunda neyim olsa aynından alırım nolcak..
düğün hediyesi olarak lcd tv alıcaz inşallah araştırıyom kampanyaları 1500 den aşağı düşmüyor bir türlü fiyat..artı kyapıcak bişi yok 5 ay kaldı düğüne..
hesaplarıma onuda ekledim zaten yine yetiyor ev taksidi inşallah...
Allah işimizden gücümüzden etmesinde..
kelebekkkkk adamlar napsın ya kendileri çalıp kendileri söylüyorlar bu konudaBizi böyle kabul etcekler artık.....
patikkkkkk vayyy be...dedim iç çektim yahu,hediye de alıyon he mi....o gelin sevsin seni ya,sevmezse bize söyle![]()
kıyamam ben sana iyi niyetlisin ya ondannndır ama aile dışındakilere karlı sat cnmm
ben eyüp sabriyi eşim 30 tl satmış bi insan olarak![]()
Bal fazla ev göz çıkarmaz hacıııı