Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurom cok özledık senı:69::69:

patık kendı adıma ıyyım cnm
sen nasılsın
gecmış olsun sende bı kurtulamadın hastalıktan:26:

patik geçmiş olsun cnm
dinlenmeden geçmezz
sende maşallh atta bindiysen :))
az evde durda tamamen at hastalığı cnmm

kızlar yeni bişi öğrendim
2 kişi üzerinde yaptığım araştırmada olumlu sonuç aldım :))

:64::64:
reglden 1 hafta önce eğer dizi çekilirse kız
1 hafta sonra sete girip dizi çekilirse erkek oluyomuşşşş
denemesi bedava :)):49:

hadi yaw..deneriz nolcek :))

bende bikaç bişi duydum yumurta çatladıktan sonra kız oluyormuş..bu aşılama yöntemi yumurta çatladıktan sonra yapılıyorya o yüzden aşılama yöntemi ile olan bebeişler genelde kız mış...
hakket arkadşımın kız oldu aşılama ile :))

yumurta ne zman çatlıyo peki bilen var mı ??

erkek içinde diziden sonra sol tarafa mnı ne yatılıyormışmuş :S

merhaba kızlar beni de alın beni de alın aranıza :10:
bende grafikerlik yapıyorum martın 27sinde düğünüm var inş. birşey kalmadıbu topiği takip ediyorum bende hem eşi hem işi olan bi bayan olarak dan :1:

patik geçmiş olsun cnm
dinlenmeden geçmezz
sende maşallh atta bindiysen :))
az evde durda tamamen at hastalığı cnmm

yok cnm binmedik ata :)) hava soğudu çok diye..

hiçte üşütmedim biliyormusun ,yormadım da kendimi pek.. öğlene kadar uyudum hep..geceleri erkenden sızmışım koltuğa falan..

sorun nerede hiç anlamadım..ilaçları geç kullanmaya başladımya yerleşti mi acaba :((

birdaha böle olunca antibiyotik içmicem die ertelemicem hiç...içicem gitsin..

saol böcük inşallah geçer biran önce bitkin düşüyorum artık iyice..burnum falan hep yara oldu :S

Son düzenleme:
patiğim farkında olmadan kapmışsın ve yerleşmiş demek
benim 2,5 gün bişi sürdü
kuvvetli beslen ama bırak kilo alırmıyım demeyi
belki bünyende zayıf cnm
ben boşa yemiyom demek :))

aramıza hoşgeldin karagül
hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin az kalmış ya
kalbin güm gümmm

karagül h geldın
hayrlısı olsn cnm:48:

patık ııyı beslen cnm:48:aman dıkkat et kendıne bunyen zayıf dımekkı

Saoln kızlar hemde ne güm güm atıyor anlatamam bizim işler birazda karışık allah sonumu hayır etsin üzülmemeye takmamaya çalışıyorum allah dan iş var güç var yoksa ev de olsam heralde bunalırdım

kaynana değil hamile olmam suç bizde hata bizde sabırsız koca işte ne olcak :63: şimdi ben nasıl diyim hamileyim diye yüreğine incek kadının 2 yıldr aynı iş ortamında çalıştık son yılda başka işe girdi hadi söz nişan herşey oldu bitti düğün olucak 27 martta süpriz hamilesin şaşırdım üzüleyim mi sevineyim mi bende hazır değilim maddi açıdan toplarlanmak istiyorum bi yandan aman olsun diorum üç yıldı r gezmiş tozmuşum kocamla mutluyum ama gel gelelim milltin diline sakız olucaz

kaynana değil hamile olmam suç bizde hata bizde sabırsız koca işte ne olcak :63: şimdi ben nasıl diyim hamileyim diye yüreğine incek kadının 2 yıldr aynı iş ortamında çalıştık son yılda başka işe girdi hadi söz nişan herşey oldu bitti düğün olucak 27 martta süpriz hamilesin şaşırdım üzüleyim mi sevineyim mi bende hazır değilim maddi açıdan toplarlanmak istiyorum bi yandan aman olsun diorum üç yıldı r gezmiş tozmuşum kocamla mutluyum ama gel gelelim milltin diline sakız olucaz

anlamadım:67: :26::26:

KARAgül Allah bağışlasın cnm olan olmuş artık
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
peki nekdrlık kimseye söylemeseniz nası olsa 1 ay sonra evleniyosun...

Back
X