Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vayyyy süprize bakkk:))))

bi baktım balkonda karga akannehir
ilk defa karga gördüm ben ne korkutucu ürkütücü bişi imdaaat diye bağırdım sesimden korktu kaçtıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

vayyyy süprize bakkk:))))
midye delisiyim biliyor ama ayakkabı çantada alsa sevinirdim yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
evt canım.. çok şey aldım ve memnunum... sadece 10 gün sonra falan elinde oluyor ürünler....

hımm biraz geç
olsun sonunda olacak ya beklemeye değer üye oldum bakalım cevap gelecek

bi baktım balkonda karga akannehir
ilk defa karga gördüm ben ne korkutucu ürkütücü bişi imdaaat diye bağırdım sesimden korktu kaçtıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ayy bende korkarım herlade yaa... :)))

midye delisiyim biliyor ama ayakkabı çantada alsa sevinirdim yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

hımm biraz geç
olsun sonunda olacak ya beklemeye değer üye oldum bakalım cevap gelecek

ee bak düşünmüş ama yinede... es geçmemiş canım 9. ayınızı:)))

hayırlı olsun üyeliğin:))

walla ne şanslısın kızz
önemli olan hatırlanmak buda çok güzell
bende bayılırım midyeye..

gerçekten severmisin ben sabah akşam yerim bıkmadan ama çok yemekte tehlikeliymiş ondan çok yememeye gayret ediyorum ama dayanamıyorum sempatiksalakcinni

gerçekten severmisin ben sabah akşam yerim bıkmadan ama çok yemekte tehlikeliymiş ondan çok yememeye gayret ediyorum ama dayanamıyorum sempatiksalakcinni

evt bayılırım geçen yaz artık öö gelene kdr yedik
busene daha ağzıma sürmedim haftasonu yerim bak aklıma geldi
midyeciler para kazancak kocişinin sayesinde :))
ama temiz yer bulmakta zor oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…