selam kızlar
ayy öyle iştahsızım öyle iştahsızım ki tüm gün yemek yemesem yemem o kadar yani
ama sürekli su içiyorum geceleri bile kaç kere kalktığımı sayamıyorum artık, ki o kadar su içen biride değildim.
1 kg vermişim
pof
canım aynı dert bende de var... işler bir türlü itmiyor... arkasından muhakkak yenisi geliyor:))nasıl yani kimse yokmu,sayfalar ilerlememiş noluyo topiğimize nazar deydi...
acil işlerden sıkıldım artık ..robot var sanki burada..elimdeki bitti rahatlıcam derken bu daha önceye alındı deniyo hoop haydi onuda yetiştir(
regl olmadım olacağıda yok gibi acaba regller artık 2 ayda bir e mi indi
ne güzel olurdu bee :97:
merhaba kızlar nasılsınız.
patikim,balım,efsunum çok çok sağolun.
bu akşam ev sahibi gelicek zam işini konuşmak için
çok kalmasa bari tam da yemek saati geliyor,kalkmak bilmiyor sinir ediyor beni...
kendisi 3 te işten çıkıyormuş..her seferinde bunu söylüyor birde,, he senin için izin alcam sanki delimidir nedir..
hiç sevmem zaten ev sahipleri sık sık gelip gitsin,arasın..evimde evim muhabbetine deli oluyorum sanki kirasını ödemiyoruz paşalar gibi bakmıyoruz evine..
evle ilgili sıkıntılarım var ama hele bi çok zam yapsın tüm yorgunluğumu ondan çıkartırım valla
bu akşam ev sahibi gelicek zam işini konuşmak için
çok kalmasa bari tam da yemek saati geliyor,kalkmak bilmiyor sinir ediyor beni...
kendisi 3 te işten çıkıyormuş..her seferinde bunu söylüyor birde,, he senin için izin alcam sanki delimidir nedir..
hiç sevmem zaten ev sahipleri sık sık gelip gitsin,arasın..evimde evim muhabbetine deli oluyorum sanki kirasını ödemiyoruz paşalar gibi bakmıyoruz evine..
evle ilgili sıkıntılarım var ama hele bi çok zam yapsın tüm yorgunluğumu ondan çıkartırım valla
lameciimm
nevgül 2. ye mi :26: 1. yi büyüttün mü ki :S
oğlun kaç yaşında..
bizim planlara göre düşünmüyoruz cnm henüz..
canım umarım az bir zamla yırtarsınız:))
nevgül.... 2. yi haaa.... hey maşallah bee.... sana kelebek ve tanem arkadaşlık edebilir:))
kelebekçim.. hoşgeldin..
she.. sende hoşgeldin ve güle güle canım:)
selamlar kızlar
işler yoğun gelemiyorum yine öpüyorum herkesi
bizim çocuk işi evle bağlantılı bakalım ne olacak
bu hafta ev arayışlarına başladık çok zevkliymiş
hayırlısı ile güzel bi evimiz olur inşallah.
çocuğuda geciktirmeden 2 sene içinde falan olsun istiyorum yaşım 30 çünkü
lamecim valla patikin demesine bakarsan umarım az bi zamla ev sahibi yırtar.yoksa patik yırtacakmış onu.
evet lamecim istiyorum hemde çooooookkkkkk bide kız oldumu allaaaaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?