Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Yaaa kızlar yoğunluktan gelemedim tam benlikmiş muhabbet

iyi hafta sonları iyi akşamlar hayırlı cumalar sizi çok seviyorum

Hafta sonunu iyi değerlendiriin boş geçmeyin

olmaz demeyin şansınızı deneyiiinnnnnnnnn................................... :86:

kelebek, komşun toplantıda milletin ortasında mı dedi bi de o lafı ne syagısız oluyorlar yav, ama eşinin cevap iyimiş

bizim yandakiler de torun torba her şey bizim banyoda konuşuluyor gibi o yüzden biz banyo kapısı açıksa konuşmayız oralarda ya da kısık sesle

patik aferim, e o zaman çamaşır suyu da kullanmıyosun di mi kanserojenden uzak duralım derken

sirke kokusu mıdemı bulandırıo masada bılem kullanmam hıc bı işte
bende hep 2 ye böluyom

ben de bi tek elma sirkesi alırım eve o da yeşil salata, ıspanka vb yıkamak için

ay onu hiç anlatmıyım zatennnn

bizim havalandırmalardan kadınlar gün yapıyo be

patik doğru dedim yalan değil beee
atlılarmı geliyo sanki ne sesi :))
sessiz film

slm kızlar.....bir yandan geçmişe bakarken bir yandan da yazayım dedim çünkü son sayfaya epey var.....
nasılsınız...
sanırım ödediğimiz krediyi yeniden yapılandıracağız,şimdiki ödediğimizden 300 Tl fazla ödeyip 44 ay kalan krediyi 30 aya çekeceğiz inşallah....

samwhitmore sen sapıkmısın...
dün akşamda geldin taktikleri kapmayaa...
uyguluyomusun barii:92:

inşallah adaer, bayağı fark eder 14 ay

evet yorgun bayağı farkedecek....bakalım bankayla görüşüldü,eşim son kararımızı iletecek...

ballllll

evet yorgun bayağı farkedecek....bakalım bankayla görüşüldü,eşim son kararımızı iletecek...

ballllll

sizin eski mi krediniz bu arada adaer, bir arkadaşım da biraz toplu ödeme yapmak istiyormuş ama bir iki yıl sonra yaparsa fark edecekmiş şimdi yapamıyor krediden krediye fark ediyor sanırım.

biz 2009 aralıkta çekmiştik canım
16 ay ödedik,44 ay kalmıştı
870 tl ödüyorduk,1189 tl ödeyerek 30 ay da bitireceğiz inşallah :)))))

hellooo tanem naberrrr

biz 2009 aralıkta çekmiştik canım
16 ay ödedik,44 ay kalmıştı
870 tl ödüyorduk,1189 tl ödeyerek 30 ay da bitireceğiz inşallah :)))))

oh kara da geçersiniz, erken de kurtulursunuz, şimdi biraz sıkarsınız belki ama sonrası rahat olur böylelikle inşallah
hamileliğmin ilk istifrasını az nce yapmış bulunmaktayım
böhühühühühü

milli oldun desene ağlama, çocuğa ayıp olur ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…