Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

unuttum bak ben onu sorucaktım sana oldumu diye...
bende istiyommmm bananeee :)
denk gelse alıcam bende sıkıldım aynı şeylerden..

canık şimdide tchiboda var 7 tl sanırım.. leylak rengi.. 1 hafta boyunca kargoda bedava... alsammı diye düşünüyorum valla...

ama denk gelirsem güzel kumaça sana da alırım.... diktiririm... kargolarım... ama yemek takımlarını bilmiyorum.. ne renk uyar diye...

evtttttttttttt:)

sana da helal olsun araba kullanıyormuşsun darısı bizimde başımıza ama ben daha kursuna gidiyorum 1,5 haftam kaldı :1::1::1:
evt. canım... darısı sizlere inş...

kedisimi var komşunun cnm??
ne güzel sevmek için
en güzel hayvan komşunun olan :)) bakım yok derdi yok :) sev gitsin cnm..
canım ben sevemiyorum..... korkuyorum....
18 tane var yaa.... yalnız yaşıyor ve 2 odayı onlara ayırmış:)

lamem sağol cnm almış kadar oldum walla :)

ben oraya bakmıyom hiç bakam bi ama uygunmuş 7 tl
uğraşmaya deymez ayağına bedavaya geliyo ohhh :)

nee komşu napıyo okadan kediyiii
okadan değil ya ben evde bakamam kılı tüyü beni bozar..ama hayvan sevgisiyle dolar taşarım o ayrı :)

lamem sağol cnm almış kadar oldum walla :)

ben oraya bakmıyom hiç bakam bi ama uygunmuş 7 tl
uğraşmaya deymez ayağına bedavaya geliyo ohhh :)

nee komşu napıyo okadan kediyiii
okadan değil ya ben evde bakamam kılı tüyü beni bozar..ama hayvan sevgisiyle dolar taşarım o ayrı :)

valla canım ben 5 tane biliyordum ama maalesef yeni öğrendim o kadar olduğunu.....
alahtan odalarından çıkartmıyor ve temiz evi.....
aldığı maaşıda onlara harcıyo....
onlar için çalışıyorum diyor zaten....

kendini onlara adamış ozmn ne güzel....
içten gelmese zaten olmaz..

lamecim bigün kapalı çarşı taraflarına gitmek lazım
orda ne güzel runnerlar buluruz :)

selam kızlar, herkese iyi haftalar! havalar ısındı derken geri tepti yav, yine soğuk:43:

kangamı gören oldu mu yok ortalıkta, selam edin benden ben çıkınca gelirse e mi:5:

bu kupayııı bana layık gören arkadaşım duyguya teşekkür ederim...
kupayı eşime kaldırıyorum :)):65:
son dakka golü attığı için :P

bal, hakkaten ya davetsi yemeğe gelinir mi, hani yemeğe gelin der de ev sahibi zahmet olmasın diye çaya geliriz der millet :1: ama eşin bi şey yapma demiş ben olsam hakkaten yapmazdım, son dakikalara alışmasın diye bırakırdım o yapardı, ya da sipariş ederdi:9:

benim kocamda saat 5 de arkadaşlarımızı davet etti sağolsun ben de o saatte panik ataklık yaşadım :1::1::1: kısır konuşmuştuk ya cuma günü koca leğen kısır yaptım, poaça yaptım, tavuk göğsü yaptım,mercimek köftesi yaptım yedirdim bol bol milleti :1::1: kısır hayatımda ,lk defa yaptım millet iki tabak yedi :1::1: çok hoş bir ortam oldu :56::56::56:

ohh afiyetler olsunnn, kısır güzel oldu mu öyle eder, doyamaz insan, hem kısır hem mercimek köftesi şişirmişin milleti iyice duyhas eferim :9::9:

yalnız optimuma giderken baya trafik vardı.. koçiş vardığımda öptü beni ve bu trafikte de kullandınya helal olsun dedi.... :61:

bu arada evdeki şekerlenen ayva reçelinden kek yaptım... birazda tarçın kattım... nefis oldu valla...

pazar da mı çalışıyor eşin lame, zor olmuyor mu? bu haftalık mı gitti yoksa?

evet bence de alkış ve maşallah :46: :nazar: pazar günleri biz optimum'un ordan geçmiyoruz bile feci trafik oluyor, birkaç kere kaldık o trafikte bir yere giderken :36:
valla canım ben 5 tane biliyordum ama maalesef yeni öğrendim o kadar olduğunu.....
alahtan odalarından çıkartmıyor ve temiz evi.....
aldığı maaşıda onlara harcıyo....
onlar için çalışıyorum diyor zaten....

insanlardan yemiştir kazık o komşun, yani en nankör olan canlıdan! o yüzden kendini onlara adamış olabilir, ya da zaten sevgisi vardır,cennetlik bence:69:

yorgunum eşimede gelince sağolsun tavuk sote ve salata yaptı
masayı kurdu..
sırf onu cezalandırmak içinde kendimi küçük düşüremem cnm
eşim 3 gibi geldi hem güvenemezdim o saatten sonra onun yapacağı yemeğe..

kendini onlara adamış ozmn ne güzel....
içten gelmese zaten olmaz..
lamecim bigün kapalı çarşı taraflarına gitmek lazım
orda ne güzel runnerlar buluruz :)
evt canım....bencede kendini onlara adamış....

yaa aslında havalar düzelince buluşup gidebilirz... ne dersin:)))

pazar da mı çalışıyor eşin lame, zor olmuyor mu? bu haftalık mı gitti yoksa?
evet bence de alkış ve maşallah :46: :nazar: pazar günleri biz optimum'un ordan geçmiyoruz bile feci trafik oluyor, birkaç kere kaldık o trafikte bir yere giderken :36:
insanlardan yemiştir kazık o komşun, yani en nankör olan canlıdan! o yüzden kendini onlara adamış olabilir, ya da zaten sevgisi vardır,cennetlik bence:69:
evt canım..bir aksilik olmadığı sürece c.tesileri izinli olcak...
kesinlikle çok kötü oluyor o bölgede trafik.. teşekkür ederim canım....

40 yaşına gelmiş ama şimdiye kadar evlenmemiş... var demekki geçmişinde birşeyler....
ama çok candan biri:)

lamem gideriz işllhhh havalar ısınsın hele...

gerçi dün gene konu açıldı bu buluşma olaylarıyla ilgili
anneme şikayet etti beni :)

yorgunum eşimede gelince sağolsun tavuk sote ve salata yaptı
masayı kurdu..
sırf onu cezalandırmak içinde kendimi küçük düşüremem cnm
eşim 3 gibi geldi hem güvenemezdim o saatten sonra onun yapacağı yemeğe..

ohooo küçük düşme falan, altı üstü yemek nerelere vardırıyon konuyu, ben hiç öyle düşünmezdim, aşkım ben yapıcam dedi bana bi şey yaptırmadı buyrun afiyet olsun:8: hem sipariş diye bi şey var allaha şükür misafir için kendimi yıpratamam bu saatten sonra yıpratmıyorum da, eskiden anam yüzünden çok ederdim ama aşkım sağ olsun aynı kafadayız, ayıplayacak insan zaten evimize gelmesin, evimize gelen insan da evde yapılmış, sipariş ne yediğine takılmasın bizim muhabbetimize baksın bizim görüşümüz, tabii herkesin görüşü farklı :8:

evt canım....bencede kendini onlara adamış....

yaa aslında havalar düzelince buluşup gidebilirz... ne dersin:)))

evt canım..bir aksilik olmadığı sürece c.tesileri izinli olcak...
kesinlikle çok kötü oluyor o bölgede trafik.. teşekkür ederim canım....

40 yaşına gelmiş ama şimdiye kadar evlenmemiş... var demekki geçmişinde birşeyler....
ama çok candan biri:)

oh ctesileri bence daha önemli gün, pazar her yer tıklım tıklım oluyor, ctesi izin günü daha önemli bence :nazar::nazar:

candan olur tabii, hayvan sevgisi olan insandan zarar gelmez :69:

nan yorgun okadanda değil
dışardan sipariş veremem yani
misafir bizde çok önemlidir en iyi şekilde ağırlamak gerekir
hem evime ilk defa geliyorlar
herkez senin gibi düşünmiyebilir..walla ben seve seve yapıyorum...

nan yorgun okadanda değil
dışardan sipariş veremem yani
misafir bizde çok önemlidir en iyi şekilde ağırlamak gerekir
hem evime ilk defa geliyorlar
herkez senin gibi düşünmiyebilir..walla ben seve seve yapıyorum...

işte bizim için de kriter, yediğine içtiğine değil (tabii ki karınlarını doyurucaz, aç bırakmıycaz:1:) muhabbetine, geçirdikleri zamana bakan insanlar, en önemlisi karı-kocanun uyumuz zaten ,gerisi boş :34:

bi de şuna sinir oluyorum ben lafı geçmişken, mesela bi arkadaşım var, evine git allaaah çeşit çeşit döktürmüş, ama rengi ruhsarı kaçmış, hani gülmeye hali yok, sonra ortaya çıkıyo tabii kocası yardım etmez bi de çocuk var, o kadar çeşit için hem çocukla sinir harbi yaşamış hem yorulmuş oluyo, e derdik, ne kastın yani garezin ne sofraya mı geliyoruz sana mı?? birkaç defa yaptıklarının yarısına dokunmadık, sonra da tel açıp müsait misiniz diyip gittik ki o kadar hırpalayamasın kendini:27::27:

ben normal ağırlamadan bahsediyom zaten
kendini yırt parçala demiyorum
muhabbette şart oda olsun hepsi olsun...

anladık nan uyumlusunuz,dünya görüşünüz başka :PPP
entel çiftsiniz anladık :PPPP:33:

ben geldiiim... ama kalamıcım :(( işlerim çok yine ..

teyze olamıyonuz haber vereyim dedim..doktora gitmeme gerek kalmadan kendisi teşrif etti :)

kısırımı yaptım haftasonu çok leziz oldu valla...
birde peynirli kurabiye tarifi buldum netten onuda yaptım ..kurabiyeden çok poğaça gibi geldi bize yani biraz yumuşak kurabiye..çok lezizdi ama o da ..fotomu eliyim..

peynirli kurabiyenin tarifi şu...aklımdayken yazıyım :)

100 gr margarin
2 yumurta(1 inin sarısı üstüne)
1 yemek kaşığı yoğurt
100 gr peynir ( tarifte kaşardı ,ben beyaz peynir koydum )
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz.
2,5 bardak kadar un..

üzerini haşhaş ile süsledim,susam kalmamış..tercihe göre ;)

hamuru 20 dk kadar dinlendirdim..kalıplarla şekillendirdim..

$DSC_0103.webp

Son düzenleme:
ellerine sağlık patik...
çok güzel gözüküyor mamişlerin...

dimek tiyzze olamıyoruz,tek ümit pihter garusu..hayırlısı herşeyin cnm..

ellerine sağlık patik...
çok güzel gözüküyor mamişlerin...

dimek tiyzze olamıyoruz,tek ümit pihter garusu..hayırlısı herşeyin cnm..

saol cnm ...

hayırlısı olsun inşallah..zati kendisi süpriz yapmazsa bikaç yıl düşünmüyoruz planlarımıza göre..

keleboş inşallah hamilemiz olur :))

misafirlerini okudum :)) ayy aniden yemek dendi demek ben olsam elim ayağıma dolanırdı :)) valla bravo :)

misafir geleceği zaman ben önceki günden temizlik yapıyom nolur nolmaz :D

reglim çok sancılı oldu :(( dün tüm gün yattım..hafta içi çamaşır yıkamışım iyiki...

öpüldünüz ..gelebilirim inşallah...

ben normal ağırlamadan bahsediyom zaten
kendini yırt parçala demiyorum
muhabbette şart oda olsun hepsi olsun...

anladık nan uyumlusunuz,dünya görüşünüz başka :PPP
entel çiftsiniz anladık :PPPP:33:

:60::60: entellik ne alaka nan, samimiyetten yanayız sadece, gereksiz uğraş vermeyi de etmeyi de sevmeyik:9: hayat yaşamak için, he görüşümüz farklı olabilir, bizim gibi arkadaşlarla görüşüyoz o yüzden genelde:1:

ben geldiiim... ama kalamıcım :(( işlerim çok yine ..

teyze olamıyonuz haber vereyim dedim..doktora gitmeme gerek kalmadan kendisi teşrif etti :)

kısırımı yaptım haftasonu çok leziz oldu valla...
birde peynirli kurabiye tarifi buldum netten onuda yaptım ..kurabiyeden çok poğaça gibi geldi bize yani biraz yumuşak kurabiye..çok lezizdi ama o da ..fotomu eliyim..

peynirli kurabiyenin tarifi şu...aklımdayken yazıyım :)

100 gr margarin
2 yumurta(1 inin sarısı üstüne)
1 yemek kaşığı yoğurt
100 gr peynir ( tarifte kaşardı ,ben beyaz peynir koydum )
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz.
2,5 bardak kadar un..

üzerini haşhaş ile süsledim,susam kalmamış..tercihe göre ;)

hamuru 20 dk kadar dinlendirdim..kalıplarla şekillendirdim..

Eki Görüntüle 165039

tarifi kopyalayam, harika görünüyor, öyle yumuşak kurabiyeye bayılırım, hem peynirli de şeker hastalığı açısından daha az zararlı:78::9:

Back
X