Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla akşam akşam açtım okudum, okudkça güldüm yine...

balkız çok komiksin valla kendi ettiğin lafları çeviriyon, dünya görüşünüz farklı entelsiniz diyen sen oldun, senin lafını bozmadım, kendi ettiği lafla eğlenen insansın iyimiş bu da

kelebek, pardon sizin alışveriş vb konuları da bence uzuyor ama herkes istediğini konuşur diyip karışmıyorum, burada da müdür olduğunu :18: sanmıyorum ne konuşacağımız konusunda, sen de okumaz geçersin mesajları, yanlış mı düşünüyorum

lame, kelebek ,bal herkes ailesinden bir şeyler görür, fakat ömrü boyunca bu şekilde yaşamak zorunda değildir!!! bunları değiştirmek istediği takdirde kendi elindedir. benim de sözlümün ailesi de misafir ağırlama adabını yıllarca sürdürmüş insanlardır, belki de bizim için o yüzden farklı gelmemektedir, zaten olan şeyler yıllarca doymuşuz bu şeylere, ve bizim yaşadığım hayat koşulları, zaman darlığında aynı şeyleri sürdürmenin bi anlamı yoktur, hayatta çok farklı önceliklerimiz vardır.

ayrıca bak son anda yemeğe geleceklerini öğrendiğini demiştin, ben de son dakika misafirlerine yönelik yorum yaptım dikkatini çekerim

önemli olan beraberken kendini rahat hissetmek. zaten beraber geçen zamanlar az, kaldı ki dostlarla bir araya gelebilmek için, adı üstünde arkadaşlarla dışarıda, dostlarla evde görüşmek

iş icabı falan yemeğe gelinecekse de önceden bilinir, son dakka öğrenilmez zaten, haksız mıyım

valla biz mutfak dolabı, büfe yemeğe göre, keyfimize göre kullanıyoruz kangammm, anama diyorum çıkar bakiim çeyizinden şunları sofraya, hangi çeyizimden diyo, kenarı çizgilileri, çiçeklileri diyorum hee tamm diyo alıştı artık ama son senelerde alıştı 60 ından sonra

sana şiş elinde bil kangammm, ama bak bulgur pilavlı köz biber-domatesli söyliyim daha sağlıklı olur

hep hı hıııı demek gerekiyo burada sanırım:44: o da konuşmak değil ki

valla biz dürüm yemeyiz ama misafir isterse söyleriz, yanında bulgur pilavlı önerdim kangama kabul ederse artık

he sizde baş tacı biz ayak altında çiğniyoz

ben her konuda herkesin farklı düşüncesi olduğuna inanırım, ama karşındaki insan da sana saygı duyacak, sabit fikir kadar kötü bi şey yoktur bence.

hacı bizde sevdik konuyu ama uzadıda uzadıda

göreceli bi kavrammm didik ya kişiden kişiye değişr

kelebek kız ben farklı bi şey mi dedim sanki, sen balkıza söyle taktı da taktı

olur mu biz halı altına sokuyoz gelenleri benimkiyle böcüşümm kangammm

insan gelişen ve değişen bir varlıktır, beğenmediği şeyler sadece aileden gördü diye sürdürmek zorunda değildir beğenip de devam ettirenlerin de kendi seçimidir

ii ozmn hıyar tutuşturayım gelenin eline
oda yencek bişey nasılsa
hahaha
sırayla herkeze ikram ediyomuşum hıyarları
walla gözümün önüne geldi koptum ben

e senin kasmamaktan anladığın buysa sen zaten bayağı bi özen balkız

böle bişeyı yapcak ınsan var mı acabakomık dışında cok kötü bısey
barı evdeyokum desın

balkız yapcak baksana aklına çok özenmeye gerek yok diyince ilk bu geldi

dün kendıme mımnı etek gömlek ve tşört aldım
100 tl bayındım
sımdık dıom galıba kazık yedım

yeni sezonlar haliyle fiyatlı ama kumaşına, markasına bağlı da değişiyo kangaa, ay mini etek, yaz gelsinnnnnnnnnnn:84::84: gerçi ben ist.da giymem mini etek şort giyerim ama tatilde

ben bılmım lamem
haftaya saatler alınıo
ohh bee aydınlıkta cıkcammm

ben de akşam sınıflarına aydınlıkta gitcem inşallah, hava kararmışken işe gitmek ölüm gibi geliyor

kelebekk, aref tam ne etti başını izleyemedim ama, sonunda farsça, azerice konuştu ya dedim bu küfür mü ediyo

ben netten ızledım
ama yarım yamalaktı bısı anlamadım
öldü yenıden mı dırıldı noldu
ama sefaya öldüm yaa

sefa süperdiiiiii

Lisans başvuruları

09.05.2011
25.05.2011 tarihleri arası

aklımda olsun, soran olursa gençlerden

anaa detaylara bak, patik sen mi fark ettin bunları :18::18: yarısından sonra açtım ama kadınları falan tanımadım

yaş sınırı mı, aman iyi ki girmiyormuşum, moralim bozulurdu

balımmm o zaman yaş sınırı benide etkiler diye düşünüyorum......

seni etkilerse beni de direkt etkilerdi demek, neyse ki yollarımız ayrı düşeli çok oldu kpss efendiyle

halk eğitimlerde ondanmı çok sınıf açılıyo acep bal, meb onaylı sertifika veriyolar ya bi de ucuz oluyo..

inşallah her şey yolunda gelişir coturnix, folik asidi her hamile kalan arkadaşımda duydum valla, hatta kalmadan mı başlıyolardı ne:44:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz güzel geçsin işllhhhh
güzel haberler alınnn hep mutlu olunnnnnnnnnnnnnn....

günaydınn..

bende çok üşüyorum ..ne güzel yaz geliyordu noldu böle yaa (

kombiler yine açıldı cuma akşamı açtım ben o zamandar beri açık...
fatura hayal oldu :))

çalışasım yok pofff...

yorguun o ne demek sen mi farkettin tüm bunları

dikkat etmeye gerek bile yoktu :)) öncekiler anlaşılmıyordu onlar iyidi lafım yok çocuğa ama bu kezki nıçç olmamış..

ayyy yorgunnnnn uzatmak istemiyorum ama sen uzatıyosun
ya ne alaka misafir ağırlamakla dünya görüşüüü
herkezmi samimi arkadaşın senin
hiçmi özel misafirin olmıycak
işllh kaynanan gelirde beni hatırlarsın dürüm yerken

hoşgeldin patiğim....
valla bende dün gece yakmaya niyetlendim doğalgazı ama sonra vazgeçtim.. kalın giyindim oturdum.. zaten bu akşam evde değiliz... boşuna yakmış olcaktım....

içimden geldi cnm....

patik üstümüz boştu birileri taşındı ve ev inanılmaz sıcak şuanda
nekdr faydası oldu anlatamam
pazar sabahından beri kombi kapalı :)

inanmayacaksın ama bizimde boştu ve hafta sonu taşındılar... ama henüz gazları açılmamış.... bir açılsa eminim farkedecek:)))

ama amaaaaa çok gürültü yapıyorlar... saat falan farketmiyor onlar için yaaa...

Son düzenleme:
patikkkkk
bak bu pekmez cnm....
STOLU

hmm marka değişik hiç duymadım ...pek almıyom duymadığım markaları ondan almamışımdır...

iyide yine düşük kalsiyum değeri..:44: ben aktara gidince doğal olanı alcam yaa ..şeker olmasın..kilo alıyom yok yere...yiyebildiğim kadar artık napim..

limangodaki elbisenin kalıbı büyüktür gibime geldi 36 beden aldım ,olmadı değil ama sanki biraz dar,hoş regl şişkinliği vardı ama yinede 1 kilo versem süper olcak

cnm ya komşular bile aynı anda taşınıyo nedir bu benzerlik :))
bizimde cuma akşam saat 23 e geliyor öyle bir matkap sesiyle sıçradımki vallahi deprem oluyo sandım
eşim güvenliği aradı ve ses kesildi..bizimkilerde gürültücü yani :)

cnm ama orda 100 gr için yazmış değerleri...
ben her duyulmuş markanın iyi olduğuna inanmıyorum
bizzat yaşadım çünkü....
STOLU

ne şanslısınız kızlar valla...

inşallah Rabbim kendi evimizi sıcak kılsın ...

hem soğuk semtte oturuyorum hem 14. kat hem son kat hem bloklar arası boşluklu çok ..hem üşüyen biriyim

idare edicez napalım Rabbim kesemize bereket versin :))

bi ev vardı onu tutmadığımıza pişmanım valla..mutfak biraz eskiydi salonuda biraz ufaktı beğenmedim ama sıcacıktı kışın gittik..merkezi sistem sandım valla..ev den eve değişiyor işte ısılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…