Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

keleboş bu yıl tatil planımız yok...balayında pek bi güzel geçirmiştik zati bol bol harcadık 2 yıl yetsin

annemlerin siteda aquapark var oraya gidiciz..tenis kortları bahçe falan muhteşem..
beleşe tatil...

eşimn annelerininde yazlığı var bi kaç da oraya gideriz..oranın denizide çok güzel..karadeniz..

yani beleşe getircez :))

bugün 1. gün yani..hadi bakalım sayalım bikaç gün..

yarında gelmezse idrar testi yapsana,merak ederim ben bekleyemem

araba senin köpeğin olsun nan bal garusu seviyom nan seni

patik geçen yaz botaniğe gittik ama bi görcen eşimle eltimlerin görümcemin çocukalrıyla neler oynamadık
eşiminde yaşı vardır ama çocuk gibiyiz

geçen yine tv de çiftetelli çıktı karşıklıklı geçdik bi oynadık varya görcen dışlardan gören olsa bunlar harbi sıyırmış dicek

seviyom ben çocuk olmayııı

dün akşam 5:30 da eltim aradı yemeğe gelin diye gittik neyse kızı gitar kursuna başlamış
altı gitarı eline biz hem beraber metenin şarkısını söledik acayip komikti

bugün 1. gün yani..hadi bakalım sayalım bikaç gün..

yarında gelmezse idrar testi yapsana,merak ederim ben bekleyemem
beleşe tatil hee süper valla
nerde bizde o şans be

yarın öğlen yaparım idrar testi merakta bırakmam seni kendim için değil senin için

kendim merak ediyosam namerdim

KELEBENK arabayı isterim bak hemen sende bırakma bu topiği :)

patiğim bende bu sene tatil matil gözüm yok
arada kaçamak olur hafatsonları ama gerçek anlamda şu borçlar bitmeden tatil istemiyorum...

valla kızlar bizde hiç tatil falan düşünmedik.....
bakalım ne olcak....

umarm benim ki yien karadeniz diye tutturmaz.... tama çok güzle ama hersene gitmekte istemem açıkcası....

kelebekçim
sen folik asit başladınmı canım?

ikracım... hoşgeldin sende....

LAMECİM SEnin yerin hazır zaten bide tatile gitmicem deme :)

anlaşılan bu sene herkez burda tatile çıkan yok :)
herkez böle gezicek bu yıl desenize

cnm ben geçen yıl kullandım normal değerlere geldim kanım ama hamile olunca kullanmak mı gerekiyor kii bilgim yok bak

LAMECİM SEnin yerin hazır zaten bide tatile gitmicem deme :)

anlaşılan bu sene herkez burda tatile çıkan yok :)
herkez böle gezicek bu yıl desenize
canım şiledeki yeri dayım satıyor....
karasuya da bu sene yerleşirmiyiz bilmiyorum.. eşim pek taraftar değil... malum eşyası falan....

Ben gezemicem bu yıl
Bu yıl tatil planımız yok ama babam sağolsun hepimizi toplayıp tatile götürüyo geçen yıl ev kiralamıştık bu yılda öyle olurmu bilmiyorum benim iş problem olacak galiba bakalım hayırlısı

cnm ben geçen yıl kullandım normal değerlere geldim kanım ama hamile olunca kullanmak mı gerekiyor kii bilgim yok bak

canım folik asidi hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyor.... günde 3 tane... bence bir an önce başla..... bebeğin gelişimi ile alakalıymış sanırım..

ohhh ne güzel baba o baba:)))

LAMECİM evt bu yıl ancak yerleşirsiniz oda büyük orgunluk
karasuda sanırım tatil olmaz tadıyla bu yıl..
olsun seneye acısını çıkarırsınız cnm nasip olursa..
şile demek satılıyo..hayırlısı cnm...

kelebenk sen hiç biyere gitme otur koca göbeğinle evde
sana tatil yasak :))

Kızlar bi de sağlık ocağındaki ebeye de söylemek gerekirmiş hamileliği düşünüyorum diye bana öyle demişti ebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…