Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adet dönemiyle ne alakası var onu anlamadım...
keşke sende en başından dürüst davransaydında şimdi bu problemleri yaşamasaydın cnm...

lamecim merak etme canım.. tabi ki daha iyi imkanlı iş bulmadan çıkmam...

rüzgar bu zihniyetli birisiyle neden evli değilken bunu yaşadın ki ..madem önem veriyor bu gibi durumlara...

yalan söyledim diyorsun sanırım bakire değildin o zaman...

bu konularda rahta biriysen ,rahat olmayan insanları seçmemen gerekti..

üzgünüm yardımcı olamıcam...

adet dönemiyle ne alakası var onu anlamadım...
keşke sende en başından dürüst davransaydında şimdi bu problemleri yaşamasaydın cnm...

adet döneminde sanırım zara bakıyorlar :S

ben öle anladım ama.. çözüm bulunacak bir durum yok ki..

bikaç çözümü var ama yalan üstüne yalan olur yani..onu öneremem o yüzden...

peki yalan söyledim derken....bakirelik konusundamı yalan söyledin??

evet zar yırtılmış ama kan leke şeklinde gelmişti bende zardan kaynaklandığını tahmin etmemiştim. fakat dr yırtılmış dedi. şimdi tekrar dr gidersem bana inanmayacağından korkuyorum. onu cok seviyorum ve kaybedersem yaşayamam. dr konuşsam durumu anlatsam eşime zarı kestiklerini söylermi acaba? güvenebilirmiyim dr lara:26:

bildiğim kadarıyla bu kontrollerin bir süresi var... yani ne kadar süre önce yırtıldığını söyleyebiliyorlar.... eğer üzerinden çok geçmediyse...

ayrıca erkekler yırtılıp yırtılmadığını anlarlar....

ve eğer sana güvenmiyorsa bu evlilik nasıl devam ederki?

rüzgar,daha önce yalan söylediğin için şuan zor durumdasın...

yeni bir yalan yine ileride önğne çıkıp seni zor durumda bırakabilir...

Adet dönemi ağrılarımın zar yırtılmadığı için olduğunu düşünüyor. Ama ben pkoluyum aynı zamanda doğum kont hapı kullanıyorum öyle hasta olabiliyorum. Eşim beni çok seviyor bunu çok iyi biliyorum ve onu kırmak üzmek hayatımda en son isteyeceğim şey.

rüzgar,daha önce yalan söylediğin için şuan zor durumdasın...

yeni bir yalan yine ileride önğne çıkıp seni zor durumda bırakabilir...

Evet çok zor durumdayım. 2 senedir birlikteyiz. en başında söyledim güvenmiyorsan bitsin dedim saçmalama sen benim herşeyimsin sen olmadan yaşayamam dedi. söyleyemedim kahretsin onu kaybetmekten yalan söylediğimi düşünmesinden korktum. uykularım kacıyor çok tedirginim.

bence hiçbir erkek kolay kolay bu saatten sonra eşini doktora götürüp zara baktırmaz...
bence seni deniyor eşin,tepkilerini ölçüyor...ve bu saatten sonra zarın zaten olmadığı için doktor geçmişe dönük hiçbir yorum yapamaz bence..yani mantıken öyle düşünüyorum...
eğer dürüst davranırsan ve bu evlilik yıkılcaksa ki evlilik bunun üzerine kurulmaz ama eşin o yapıdaysa
evliliğini kurtarmak için sanırım yeni yalanlar atıcaksın ama ilerde bu yalanlar ayağına dolanırsa ozmn çok kötü sonuçlar çıkar diye düşünüyorum...karar senin ....

haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum. ve evliliğimi böyle saçma birşey için mahfedemem. onu seviyorum ve çok mutluyoz.tek sorun benim adet sancılarım tuttuğu zaman oluyor. bende gidelim diyorum.

haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum. ve evliliğimi böyle saçma birşey için mahfedemem. onu seviyorum ve çok mutluyoz.tek sorun benim adet sancılarım tuttuğu zaman oluyor. bende gidelim diyorum.

önce adet sancısının o sebeple olmadığını eşine anlat öğret diycem ama kurcalayıncada eşin şüphelencek daha çokk...madem bu şekilde gerçekleri anlatmadan devam ederim diyosan sancı çektiğini belli etmezsin...

rüzgarözge sen bizimle tanışmadan direk konuya girdin...
çalışıyomusun,yaş kaç?? bebiş varmı?
hangi ildesin???

rüzgarözge sen bizimle tanışmadan direk konuya girdin...
çalışıyomusun,yaş kaç?? bebiş varmı?
hangi ildesin???

Ah evet pardon kızlar derdimden unuttum. 25 yaşındayım çalışıyorum. bebiş daha düşünmüyoruz. Aydındayım

evt var böcük ama uymuyor listeye...
kalori cetveli var listeye uyman şart değil cetvele uygun yiyebilirsin demiş diyetisyen..

benımkı suan 73 kılobakalım nolcek 6 ayda
daha lıstesı yok ama dıkkat edıo
aferım koceme
bugun spordan sonra saunası var ınş emeklerının karşılığını alırlar

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım bisorun yaşamayız.:26:

rüzgarözge aramıza hoşgeldin...umarım herşey yoluna girer...

böcük işllh alırlar..şimdi çok istikrarlı başladı benimkide ama sonunu getirebilcekmi bilmem..
evlendikten sonra kaç kilo aldı eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…