Evliyim.Ama nişanlıyken birlikte olduk. ama kan gelmedi o çok önem veriyor böyle şeylere. çok soğuk davranmaya başladı bende zar esnekmiş ondan kanama olmamıştır dedim. şimdi her adet dönemimde hastaneye gidelim diyor.
adet dönemiyle ne alakası var onu anlamadım...
keşke sende en başından dürüst davransaydında şimdi bu problemleri yaşamasaydın cnm...
peki yalan söyledim derken....bakirelik konusundamı yalan söyledin??
evet zar yırtılmış ama kan leke şeklinde gelmişti bende zardan kaynaklandığını tahmin etmemiştim. fakat dr yırtılmış dedi. şimdi tekrar dr gidersem bana inanmayacağından korkuyorum. onu cok seviyorum ve kaybedersem yaşayamam. dr konuşsam durumu anlatsam eşime zarı kestiklerini söylermi acaba? güvenebilirmiyim dr lara:26:
rüzgar,daha önce yalan söylediğin için şuan zor durumdasın...
yeni bir yalan yine ileride önğne çıkıp seni zor durumda bırakabilir...
bence hiçbir erkek kolay kolay bu saatten sonra eşini doktora götürüp zara baktırmaz...
bence seni deniyor eşin,tepkilerini ölçüyor...ve bu saatten sonra zarın zaten olmadığı için doktor geçmişe dönük hiçbir yorum yapamaz bence..yani mantıken öyle düşünüyorum...
eğer dürüst davranırsan ve bu evlilik yıkılcaksa ki evlilik bunun üzerine kurulmaz ama eşin o yapıdaysa
evliliğini kurtarmak için sanırım yeni yalanlar atıcaksın ama ilerde bu yalanlar ayağına dolanırsa ozmn çok kötü sonuçlar çıkar diye düşünüyorum...karar senin ....
haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum. ve evliliğimi böyle saçma birşey için mahfedemem. onu seviyorum ve çok mutluyoz.tek sorun benim adet sancılarım tuttuğu zaman oluyor. bende gidelim diyorum.
bal
kocenın bı dıyet lıstesı var mı
rüzgarözge sen bizimle tanışmadan direk konuya girdin...
çalışıyomusun,yaş kaç?? bebiş varmı?
hangi ildesin???
evt var böcük ama uymuyor listeye...
kalori cetveli var listeye uyman şart değil cetvele uygun yiyebilirsin demiş diyetisyen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?