bakalım sessizliğini nezmna kadr sürdürceksin :))
kelebenk artık taksit yaptırmıyorum
öyle daha çok birikiyo..öde öde bitmiyo
herşey tek çekim yaptırıyorum...
5-6 tane vardı
bide enine çizgili almış çok zayıf ya
,lamecim bekarken ürün incelenirdi...şimdi etiket :))
götürünn bakalım..afiyet olsun
ayda yılda bir olsun ozmn ses etme :))
she hoşgeldinn...kocan nerde??
bakalım sessizliğini nezmna kadr sürdürceksin :))
kelebenk artık taksit yaptırmıyorum
öyle daha çok birikiyo..öde öde bitmiyo
herşey tek çekim yaptırıyorum...
ee kızlar benim sadee işim var eşe daha cok var :)
sessizliğim miiii hee okudum okudum ama bi yazamadımmm
ben yapmadım kız axess kendi yapmış saolsun olsun kalan parayı bankaya yatırıyoz zaten sorun değil
bişeye daha karar verdim eksiğim ne varsa mutfak malzemesi olarak onu alıcam toplu alışveriş bizi bozuyooo
,
balcım sağol canım. hoşgördüm.
ya bende bekarken hesapsız harcardım. şimdi dikkat ediyorum.
canım 3 gündür eşimle beraberdik ya bugün ayrı düşmek zor oldu. işte o da . bugün yeni eşinde ilk günü.
benim kocam kredi kartını sadece zoraki durumlarda kullanır ben bekarken maaşımın yarısından fazlası kredi kartına gidiyordu. bereketsiz oluyordu. şimdi bende alıştım.
bikaç taksidimiz var sadece kredi kartında şimdi.
meralcim öneriririm bir eş.
kelebekcim öyle de bereketsiz olmuyor mu.
ama toplu alışverişte de bu kez ihtiyaç olan olmayan herşey alınıyor di mi?
bende haftalık gönderiyorum eşimi alışverişe.
she hayrlı olsun cnm
eşininde işi hayrlı olsun
bu hafta eşim ordan oraya sürüklencek benımde
gunduz 12 den 8e kadar bugun yarın
çrşb sabah 8 den 16 ya kadar
cuma ıdı sanırım gece 12 sabah 8eşimden ayrı yatcamm ınş korkmam
Bizde toplu alışveriş yapmıyoruz market yakın indirimli günlerini takip ediyorum iyi oluyo
inş böcükim.
iilk kez mi ayrı yatcan, ben bekarken evde yalnız kalırdım ama şimdi sanki korkarım gibi geliyor.
Allah yardımcın olsun.
:
selamlar.. benim mesai bitti suan evimdeyim.. gözlerimden uyku akiyor bütün hafta bu böyle devam eder büyük ihtimal.. böcük ablan hamileymis gözünüz aydin saglikli sihatli hayirli bir evlat olur insallah darisi benim basima :)
evin ici soguk oturma odam pek günes almiyor disarisi gündeste güzel ama biraz sonra günese gider otururum´dünden kalma yemeklerde var yemek yapma derdim yok
Annem ameliyat olmustu bugün doktor kontrolü vardi birazdan telefon acacagim bakalim doktor ne dedi canim annem canim babam sizlerin yaninda olmayi cok istiyorum.
She evet pekdemir marketler zinciri var
Ama biz terasparka yakınız biliyormusun orayı
selamlar.. benim mesai bitti suan evimdeyim.. gözlerimden uyku akiyor bütün hafta bu böyle devam eder büyük ihtimal.. böcük ablan hamileymis gözünüz aydin saglikli sihatli hayirli bir evlat olur insallah darisi benim basima :)
evin ici soguk oturma odam pek günes almiyor disarisi gündeste güzel ama biraz sonra günese gider otururum´dünden kalma yemeklerde var yemek yapma derdim yok
Annem ameliyat olmustu bugün doktor kontrolü vardi birazdan telefon acacagim bakalim doktor ne dedi canim annem canim babam sizlerin yaninda olmayi cok istiyorum.
sabah karnıbahar haşlamıştım
şimdi yoğurtlatıp yicektim..kapağını bi açtım öfff odam çok kötü koktu :))
valla bilmeyen yanlış anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?