Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nisanın 9 unda tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diecek dua edin kızlar apandisitim de kronikmiş korkulacak bişiy yok yanii

Duyhas cım canım normalde pek bişiy almıcaktım ama biraz hızlandırdım alışverişi 2 tane hastane çıkışı aldım kendime lokusa geceliği aldım fijama felan işte öylee

efsun hoşgeldin cnm
şimdiden bence kafaya takma hayırlısı rabbimden
hemen karamsar olma kızımızda üzülmesin....

8 kilo aldım toplamda walla insan hamişken anlamıyo hiç kızlar hamile kalmayı düşünenler zayıflayın sonra hamile kalın derim

efsuncum bencede kafana takıp boşyere stres yapma.. pozitif ol herzaman:)))

hastane çıkışların ne renk??

8 kilo iyi almışsın arkdaşın doktoru 11 kiloyu geçmiceksin demiş
ya kızlar burda bi arkdaş hamile çok diyet yapıyo sütü bile diyet içiyo ama bebeği sağlıklıymış

efsuncum bencede kafana takıp boşyere stres yapma.. Pozitif ol herzaman:)))

hastane çıkışların ne renk??

sağol canım
bi tanesi krem rengi önünde ayıcık var

bi taneside sarı inekli oda pembe almadım zaten birsürü pembe hediye gelecek dedim çok tatlılar minnacık

Duyhas
canım ben zaten boyuma göre çok zayıftım ondan kilolu olanları baya kısıtlıyorlar ben sadece kilolarımı çabuk vermek adına az kilo almak istiyorum doktorumda o yüzden çabuk vermem adına öyle diyor toplamda 12 kilo al dedi ama imkansız

walla canım fıstığım isimsiz hala
ela olabilir bilmiyorumkii bulamıyorum isim
yiğenimin adı ela.... ben seçeneklerde sunmuştum... kızkardeşimde beğenmişti.... diğeride sıla olduğu için uyumlu olmuştu:)

sağol canım
bi tanesi krem rengi önünde ayıcık var

bi taneside sarı inekli oda pembe almadım zaten birsürü pembe hediye gelecek dedim çok tatlılar minnacık

ayyy ne güzellerdir onlar şimdi....
çok doğru bir karar canım... pembş pembiş oluyor hep hediyeler:)

slm kızlar........nasılsınız bakalım...
güzel bir hafta geçirin inşallah....pazar günü kocişle kardeş türküler konserine gittik,hani vizontele filmlerinin müziklerini yapan grup.....çok eğlendim çok.....
şimdi kociş evde,uyuyor,uyanmasına birşeyler hazırlamam gerekiyor ama hiç yemek yapasım yok,pırasam var dolapta....sanırım pırasalı kek yapacağım......

efsuncum bu arada aman maşallah.....

bu ne ya.................

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

adaer,Salvana,LaMe

efsun nasıl bulamıyorsun isim yaaaa....
ela benim favorimdi ama sıkıldım sanırım o isimden :)

hoşgeldin adacım...

bende arada dinlerim kardeş türküleri... eğlenceli gelir bana daa...

pırasalı kek.... ne kadar yaratıcısın sen yaa.....şimdiden ellerine sağlık canım:)

adaaaaaaaaaaaaaa
diyetteyiz kek deme canım ya.......
sen diyet miyet yapmıyosun galiba...buraya kim gelse diyettee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…