Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bir an sevinç duyarken, korkuyorum sonra hemen, Haydut yıllar çalar götürür diye hazinemi; Bir an, başbaşa kalmaktan öte bir şey istemezken, Sonra diyorum ki, alem niye görmesin sevincimi? Bazan, sana baka baka kendime çektiğim ziyafetle, Doydum sanırken, bir bakışın açlığıyla ölüyorum sonra, Senin bana verdiğin ya da verebileceğinden öte, Ne bir şeyden zevk alıyorum, ne de çabalıyorum almaya. ..

yemek saatim geldi
karnıbahar ve kabak karıştırdım yoğurtladım bu sefer
bide kornişon hmmm misss :)) ööööööö

evt biletleri alalı baya oldu
süpriz etçektim ama söyledim bile
nan duymayan kalmadı o sebeple başka bişi etmem dedim...

yoğunmusun gelmiyosun hiç...
soğan suyuna devammı cnm?

haftsonu sınav varda cnm soru çözüyorum, soğan suyuna başlicam regl olmuştum o bıraktım h.sonuda tembellik ettim yapmadım bu akşam yapıcam akşamda zayıflama kemerimi takıcam kısmet olursa tv izlerken daha kullanmak nasip olmadı

hoşgeldin adacım...

bende arada dinlerim kardeş türküleri... eğlenceli gelir bana daa...

pırasalı kek.... ne kadar yaratıcısın sen yaa.....şimdiden ellerine sağlık canım:)

evet ben de çok eğlendim.....
vallahi cumartesiden beri bekleyen pırasayı böyle kullanayım dedim,teşekkür ederim canım....

adaaaaaaaaaaaaaa
diyetteyiz kek deme canım ya.......
sen diyet miyet yapmıyosun galiba...buraya kim gelse diyettee :))

hımmmm güzel soru....pek yapmıyorum ama abartmıyorum da diyelim....kociş yesin şekerim :))))

pırasalı kekkkkk miiiiiii

çok şaşırdın he mi tatlım....vallahi olmaz deme oldu...hem de en lezizinden...işte foto :)))

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

adaer ellerıne sağlık cnm
nasıl yapıon merak ettım
yapcamdan deıl ama meraktan

yaparsın belki kimbilir

küçük baton kek kalıbına göre
2 adet yumurta
yarım su bardağı sıvıyağ
yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı süt
1 paket kabartma tozu
kek kıvamına gelecek kadar un
4-5 adet pırasa ince doğranmış
1 dilim ekmek boyutunda beyaz peynir rendelenmiş....

malzemeler bunlar....hepsini kek yapılışında olduğu gibi karıştırıp,fırına veriyorsun...işte bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…