Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyiyim valla güzelim...
sen nasılsın bakalım??? nasıl gidiyor hayat?

valla ii olmaya çalışıyorum bugün itibariyle akşam eve 19:30 da gittim yatak odasının şeklini komple değiştirdim
heryerim sancıyor şuanda kalas gibiyim
ama bi işi başarmanında gururu e sevinci içindeyim
onun dışında kocam 1 gün var 4 gün yok
eve nadiren gelir oldu sürekli dışarıda iste olduğunu söylüyor ama belki bi kadın bulmuşturDDD
bende rahat rahat temizlik yapıyorum
benim hayat böyle işte

LAmem iyiyim bebek hamdolsun :)) Evlerdeyim aynı herşey her sabah rejime başlıyorum öğlen bırakıyorum kıyafetlerim olmuyor o kadar kilo aldım ona üzülüyorum bitek ama bunuda hak ettim üzgün smile :))
Siz buraya(eşinin akrabasına) gelmekten vazgeçtiniz sanırım bu arada

Nurpağım iyiyim hamdolsun haha temizlik canavarı seni çamaşır suyunu azattın di mi Kız her temizlikte sen geliyon aklıma diyorum her eve lazım
HA haa tipik bir ev gacısı olduğumdan mıdır nedir bilmiyom sabah 8de cam silerken buluyorum kendimi ara ara
Geçen büyük misafir kafilesi vardı onları ağarladım çok güzeldi duyarlı annelere bayılıyorum :))) Çocuklarına yaramazlık yaptırmayanlara

Duyhascığım, Organikciğim naber ?
Balımmmmm !Nörüyon petek ?

Son düzenleme:

domestosum yok die kendimi pek bi garip hissettim akşam
ama o kadar dağınıktı ki ortalık bakkala gitmeye değil yemek yemeğe bile fırsatım olmadı yeminle
aç açına iş yaptım o kadar
temizlik iidir boşver tatlış al domestosu iç o derece yane

Nurdan Allah seni :81::)))
Organik aynı kuzu Organikcim sen turizmciydin di mi kız ? Bana Bodrumda ucuz ve güzel bildiğin bir otel varsa önerir misin :)))

yaa sen normal değilsin....
kızım insan tek başına yaparmı bu işi..... allah kurusun belini falan inciticeksin.. sonra setlerden elini eteğini çekiceksin... gerçi şu sıralar dört gün yokmuşsun setlerde amaa.... hadi vurmayalım yüzüne.....
demekki o enerjini bu şekilde harcıyorsun....

tanemcim... maalesef gelmiycez canım.... burda gördük onalrı ve gerek kalmadı gelmeeyeee

Aaa Sahiden mi ya üzüldüm şimdi neyse hayırlısı belki yazın gelirsiniz gezmeye değişiklik olur hem , hem bende seni görmüş olurum bahaneyle :)))
Bu arada ben istanbula gelecektim kaybolurum diye gitmedim :)) Eşimin arkadaşının karısının yanına

nurom yorma kendini cnm...
tek başınamı çektin nan gardırobu??
bende bildiğin gibi cnm ne edek iş güç başka bişi yok...

aaa keşke gelseydin canım yaaa... neden kaybolasınki....... görüşürdük ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…