kız nuro sen gelirmiydin buralara......
organikçim.. hoşgeldin canım...
geldim haber aldım birilerinden hemen damladım
dedikodunu yapiiiiiiler dedi biri
nasılsın fıstık ii misin?
Hu huu nasılsınız güzel bayanlar :))
iyiyim valla güzelim...
sen nasılsın bakalım??? nasıl gidiyor hayat?
Hu huu nasılsınız güzel bayanlar :))
Nurpağımiyiyim hamdolsun haha temizlik canavarı seni çamaşır suyunu azattın di mi Kız her temizlikte sen geliyon aklıma diyorum her eve lazım
HA haa tipik bir ev gacısı olduğumdan mıdır nedir bilmiyom sabah 8de cam silerken buluyorum kendimi ara ara
Geçen büyük misafir kafilesi vardı onları ağarladım çok güzeldi duyarlı annelere bayılıyorum :))) Çocuklarına yaramazlık yaptırmayanlara
valla ii olmaya çalışıyorum bugün itibariyle akşam eve 19:30 da gittim yatak odasının şeklini komple değiştirdim
heryerim sancıyor şuanda kalas gibiyim
ama bi işi başarmanında gururu e sevinci içindeyim
onun dışında kocam 1 gün var 4 gün yok
eve nadiren gelir oldu sürekli dışarıda iste olduğunu söylüyor ama belki bi kadın bulmuşturDDD
bende rahat rahat temizlik yapıyorum
benim hayat böyle işte
Nurdan Allah seni :81::)))
Organik aynı kuzuOrganikcim sen turizmciydin di mi kız ? Bana Bodrumda ucuz ve güzel bildiğin bir otel varsa önerir misin :)))
tanemcim... maalesef gelmiycez canım.... burda gördük onalrı ve gerek kalmadı gelmeeyeee
AaaSahiden mi ya üzüldüm şimdi neyse hayırlısı belki yazın gelirsiniz gezmeye değişiklik olur hem , hem bende seni görmüş olurum bahaneyle :)))
Bu arada ben istanbula gelecektim kaybolurum diye gitmedim :)) Eşimin arkadaşının karısının yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?