Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mrb kızlar nasılsın ?
ben diyet bölümündeyim biraz fazlalıklar oldu evlenince yazda geliyor.
bence uyku önemlidir ama eşim sevmez pek uykuyu o da uykuda gecen zamanım boşa geçiyor der.
gelip haliniz hatrınızı sorayım dedim. kendinize iyi bakın.

slmmm kızlar....ben geldim :))))
nasılsınız bakalım......
offff dün Ali kaptana gıcık oldum....cemile nasıl kurtaracak kendini,ya o caroline cadısının özür dileyişi korkudan :1
annem karşıda oturan kızkardeşim de ben de babamla kızkardeşimi yemeğe çağırdım....spontone gelişti...sabah çıkarken kuru fasulye ıslamıştım.....onu yaparım artık....tabi komşum şu düdüklü mü verirse,dün almıştı,az önce yine çaldım kapısını yok uyuyor sanırım açmadı...çocuğu gece uyutmayınca kadın gündüz uyuyor....çocukla birlikte....yoksa zombi gibi dolanıyor....

ben normal tencereye koydum ama....cıx düdüklünün yerini tutmaz....1 saat oldu yumuşamak yok.....
yanına pilav,nohut salatası,patlıcan közler salatasını yaparım bir de pilav.....oldu bitti...

adacım hoşgeldin.... nasıl olsa vaktin var dahaa....
komşunun uyanmasını bekle ve düdüklüde yap bence.... bende çok alıştım.. elim ayağım gibi oldu valla... bazen 3 lt sinide alsaamı diyorum:))

kelebekçim... hakketen bende çok sıkıldım yaa..... off offf...

Son düzenleme:
yemeğimi koydum kızlar....düdüklüyü alamadım meğer komşum ereğliye gidiyormuş,annesi rahatsızlanmış....umarım önemli birşey değildir....

ben de kuru fasulyeyi hani şu demir döküm tencereler

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

var ya onda yaptım....pişiyor hala

bu arada internet geçmişin de eşimin aramaları içinde

ilk evlilik yıldönümü tercih edilmesi gereken mekanlar......diye bir arama gördüm....

acaba ne düşünüyo ola ki

ada yemekte sendeyimm :)
annelere söyle bi kişi daha gelicek de :)

yok cnm marka önemli değil şimdilik...
modellerde kararsız kaldım

ada yemekte sendeyimm :)
annelere söyle bi kişi daha gelicek de :)

yok cnm marka önemli değil şimdilik...
modellerde kararsız kaldım

gel canım benim başımla beraber......ben,eşim,kendi ailem severiz misafiri :)))))

ay allahım çok komik ada süpersin cnm iyiki kopyaladın linki

değil mi yaaaa çok komik gerçekten de o kızın yazdıkları

adacım.. demekki eşin süprizler yapma hazrılığında:)))

bakalım göreceğiz tatlım.....merak ediyorum,sabırsızlanıyorum

napuyonuzz kısçelerrr akşam oldu bugünde

ne yapalım şekercim,ben evde bizimkilerin gelmesini beklerken bir yandan yemek yapıp bir yandan buraya takılıyorum..

Iyi akşamlar kızlarrrrrrrr

iyi akşamlar güzelim.....yarın kısmetse görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…