Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

insan seçmek lazım bu devırde
herkesle konuşmamak laızm
elını verdın mı bızım ordakılere kolun kesın onlarda kalır

böcük insanın aldığı şeyde bile gözleri var.
şimdiki çocuklarda hiç terbiye yok.

buradakiler çok görgüsüz. bimi talan ediyorlar. omadan bir tane bulmuştum.

selam kızlar
projedeyim bir bakayım dedim size.

böcüküm cumartesi çıkarken yazamadım. misafirimin geleceğini öğrendim yatılı.
kusura bakma canım.

hoşbuldum cnm

küçük yerdede yaşasan büyük yerdede yaşasan insan kendini bilmedikden sonra görüştüğü kişilerle arasına mesafe koymadıktan sonra lafınıda yaparlar arkasındanda konuşurlar.....

merhabalr herkeseeeeee

geçmişe az baktımmm

patik ne kadan güzeldi dimi hava gerçi biz çeyiz sermeye gittik nilüfer mevkisineeee

esoes kızına üzüldüm cnm geçmiş olsunnn

şimdi söleyin bakalımmmm gecelik sabahlık seksi çamaşır isteyen parmak kaldırsınnnn......

böcük insanın aldığı şeyde bile gözleri var.
şimdiki çocuklarda hiç terbiye yok.

buradakiler çok görgüsüz. bimi talan ediyorlar. omadan bir tane bulmuştum.

dün burda markette 10 kg omo 28 tl ıdı ben arıel aldım
omoyu beğenmım
arıelde eskısı gıbı deıl ama aceleyle alıverdım
selam kızlar
projedeyim bir bakayım dedim size.

böcüküm cumartesi çıkarken yazamadım. misafirimin geleceğini öğrendim yatılı.
kusura bakma canım.

önemölı değil cnm
bende ondan sonra gırememıştım

Ben oturduğum yerden çok memnunum 14 yıldır aynı yerde oturuyoduk ve oraya gelin oldum.anacımın yakınına yaniiiiiii çok da memnunum annemi herkes çok sevip saydığı için benimlede herkes iyi komşularımız çok iyi içten bazıları ile akraba gibiyiz zaten çok mutluyum o konuda bişey olsa anneme bırakamasam bebişimi onlara bırakırım annemin arkadaşları çoğu kızları oğullarıda benim samimi arkadaşlarım yani şanslıyım bu konuda

ben geçen hafta 8 takım aldım kocem hamış olana kadar alma daha dıdı zaten cekmecede yer yok
ama bakem nerde
gızlıce alırım belkım

Ne kadar güzel canım

beeeeeeeeennnnnnnnnnnn bayılırım valla

lekeleri söker alır gibi şeyler yazıyor üstünde 1 kapak dio cnm evet.2 kapak kullanırsan 5 yıkamaya biter o he ama bereketli bişeye benzemiyo açıkçası çocuğa ayıp olmasın die aldım
yazlıkları çıkaran varmı?bende yavaş yavaş yıkayıp ütüleyim diyorum ama naptınız?

Balımm Lamem nirde ?[/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…