omo larıda sen diyodun dimi bizim evin ordaki bimde 50-60 tane kadar vardı cuma akşamı:))
he böcük bende onu diyom işte ,herkesi tanımaya konuşmaya karşıyım..
türlü türlü insan var..hepsi iyi olmuyor...
tanıdığım sevdiğim kişiler olsun konuştuğum,görüştüğüm en güzeli...
zaten o kişiler beni sevdiği için yanımdadır saçım başım için değil..
küçük yerde iş alanı olmuyor birde..
çıkmam gerek
aman konşma zaten
bende kocası ölmüş karşı komsum var teyze onunla konuşurum bıtek
evımı kollar bısey eksık olur tamamlarız bırbırımzden
geçen ordayken sevmedığım bı kadıngeldı kadın bıgun sanada gelırım dedı
evde bulursan gelırım dedı
amaç dedıkodu sankı ben onlar kadar boşum 6 gün calıscam sonra onlara zaman harcıycam bişikk
a s cnm h geldın
h.g cnm evet bizim orda tükenmiş hiç kalmamış ayırtmıştım bende mecbur aldım pekte minnak bişimiş[
CNM BENDE ALDIM HARBİ KÜÇÜKMÜŞ HEMDE 3 TANE ALDIM PİŞMAN OLDUM SONRA BİRDE CNM ANLAMADIM O RENKLİ Mİ BEYAZLAR İÇİN Mİ?
h.g cnm evet bizim orda tükenmiş hiç kalmamış ayırtmıştım bende mecbur aldım pekte minnak bişimiş
böcük insanın aldığı şeyde bile gözleri var.
şimdiki çocuklarda hiç terbiye yok.
buradakiler çok görgüsüz. bimi talan ediyorlar. omadan bir tane bulmuştum.
selam kızlar
projedeyim bir bakayım dedim size.
böcüküm cumartesi çıkarken yazamadım. misafirimin geleceğini öğrendim yatılı.
kusura bakma canım.
h.g cnm evet bizim orda tükenmiş hiç kalmamış ayırtmıştım bende mecbur aldım pekte minnak bişimiş[
CNM BENDE ALDIM HARBİ KÜÇÜKMÜŞ HEMDE 3 TANE ALDIM PİŞMAN OLDUM SONRA BİRDE CNM ANLAMADIM O RENKLİ Mİ BEYAZLAR İÇİN Mİ?
3 kiloya denk geliyomuş 20 yıkama yazıyor bende anlamadım hepsine kullanılıo sanırım
merhabalr herkeseeeeee
geçmişe az baktımmm
patik ne kadan güzeldi dimi hava gerçi biz çeyiz sermeye gittik nilüfer mevkisineeee
esoes kızına üzüldüm cnm geçmiş olsunnn
şimdi söleyin bakalımmmm gecelik sabahlık seksi çamaşır isteyen parmak kaldırsınnnn......
3 kiloya denk geliyomuş 20 yıkama yazıyor bende anlamadım hepsine kullanılıo sanırım
BU SABAH ÇIKMADAN BEYAZLARI ATTIM AYARLADIM BEN EVE GELİNCE YENİ BİTİRMİŞ OLUCAK BEYAZLARA 2 KAPAK KOYDUM AMA SANKİ AZ GELDİ GİBİ NE BİLİM OLMAZZA TEKRAR YIKARIM DEDİM ÜZERİNE İNSAN BELİRTİR NE OLDUNU
mesela aşkı memnu bihter geceliğini isteyen parmak kaldırabilir.... Sadece ve sadece 25 tl :)
Ne kadar güzel canımBen oturduğum yerden çok memnunum 14 yıldır aynı yerde oturuyoduk ve oraya gelin oldum.anacımın yakınına yaniiiiiii çok da memnunum annemi herkes çok sevip saydığı için benimlede herkes iyi komşularımız çok iyi içten bazıları ile akraba gibiyiz zaten çok mutluyum o konuda bişey olsa anneme bırakamasam bebişimi onlara bırakırım annemin arkadaşları çoğu kızları oğullarıda benim samimi arkadaşlarım yani şanslıyım bu konuda
merhabalr herkeseeeeee
geçmişe az baktımmm
patik ne kadan güzeldi dimi hava gerçi biz çeyiz sermeye gittik nilüfer mevkisineeee
şimdi söleyin bakalımmmm gecelik sabahlık seksi çamaşır isteyen parmak kaldırsınnnn......
Balımm Lamem nirde ?[/COLOR]merhabalr herkeseeeeee
geçmişe az baktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?