sağol nurocum
=) anam yemekte ne yedimide yazımm
1 kase şehrıye çorbası bol maydonoslu
1 kabak 1 biber dolması küçük boy
yarım kasede yoğurt
herkes gelince öğlen ne yediğini yazsın bi kontrol etçem
böcük beni katma adımıda yazma lütfen yanlış anlaşılmasın
nuroda her zamanki gibi espri yapıyor bence
yok cnm bende yediklerime dikkat ediyorum fazla yemıyorum ekmek hamur işitüketimini durdurdum =) canım tatlı çekiiy arada okadar . Birde bünye meselesi benım sindirim sistemdie bozuk ondan yedıklerımı eritemıorumda öle . Ben aldım valla pekmez yicem diede =) nese sabahları 1 kaık yemeye başlım gene en azından günlk ttlı ihtıyacımı karşılamış olurum.çayıda şekersz içiom zaten
salçalı kepek ekmeği yedim ben
Kuru kuru tostlardan bırktım 2 kişi olduğumuz için yemek sanayileri getirmiii yemek bizde tosta talim
dün müşterim kuş aldı muhabbetinden 50 tane
yakalarken dedim ki adama bak dedim çok dikkatsiz yakalıosun kanadını kırıcan neyse aldı götürdü
bugün birini getirmiş hayvanın bacakları ayrık biri bi yerde biri bi yerde bide dio ki ayrık
Olan hayvana oldu yürüyemio bile
içim cız etti nuro yavvv duygusuz insanlar hayvan ne beslerler anlamam
dün müşterim kuş aldı muhabbetinden 50 tane
yakalarken dedim ki adama bak dedim çok dikkatsiz yakalıosun kanadını kırıcan neyse aldı götürdü
bugün birini getirmiş hayvanın bacakları ayrık biri bi yerde biri bi yerde bide dio ki ayrık
olan hayvana oldu yürüyemio bile
salçalı kepek ekmeği yedim ben
kuru kuru tostlardan bırktım 2 kişi olduğumuz için yemek sanayileri getirmiii yemek bizde tosta talim
canım ben ne tahin ne pekmez sütlü tatlı haricinde oda çok az hiç yiyemem tatlı şerbetli tatlı hele hiç sevmem
zaten kilomda tam yerinde 53 kilo ile hamil kaldım şimdi 53 kiloyum yine hamileliktede 13 kilo aldım yani bünye meselesi ben yemek yemeyi pek sevmem yapmayı çok severim canım
kız sen ekmemk yemıonmu boy kaç birsenscnmbende az bişey bezelye yemeği makarna çok az
çorba vardı içmedim 2 çatal salata aha okadar toplasan hepsi 1 tabak etmez yaniii
ben daha yemedımm bişi
akşama tavık şinitzel etcem aklıma bişi gelmıo
sen benım adımı nıye yazıyorsun
ayy böle insanlara ne anlar kuş bakmaktanyazık olmuş cikcike durumu düzelirmi ki
nuro sendemi rejime girdin kıs =) salçalı kepek ekmeği yiyosun
bende tatlı hiç yemıyorumda bazen canım çok çekiyor. pekmezli tahinide tek değilde ekmkele yiyebilirim ben tuzluları severım =) tatlıyla benımde pek aram yoktur. sütlü tatlıları çok severım am a
yemem =)=) bu aralar diyetti çok bozudm zati pzar günü heradaydım doldurdu tbğı koydu önümediom eziyetmisin kzı sen bana 0=) tavuk göögsü markana salatası tatlı tuzlu kurbıye kek koymış bende sadece tvk gögsuyle az makrna slatası yedım. zaten akşm 21:00da da dışardan sipariş vemrişlr ben uyurken ordadanda tırtıkladım benım diet gitti =) şimdi yşne balşşladım =)
kız sen ekmemk yemıonmu boy kaç birsenscnm
ayy şinitselin yanıan fırın makarna ve kremalı patateste çok yakışır böcüğümm yada sadece pürede olabilir. yemke ye artık saat geç oluoo =)
düzelmez artık((((( malesef
off caniler ya küçücük kuşa yetio güçleri bir kaplana yapsın ohareketi yazık kuşa yaa
ben hayvanların böle ezxiyet çektirilmesini hiç istmeıorum . kardeşim amdem tutmayı bilmiosun dokunma kuşa ya =( ben kaplumbağa beslıyorum kaçkere elimi ısırdı kerata daha sert bişiy ypmadım hayvna =( yazık ama onlarında cnı var :/(
yazık ama naparsın vicdansız insanlar
ayy böle insanlara ne anlar kuş bakmaktanyazık olmuş cikcike durumu düzelirmi ki
nuro sendemi rejime girdin kıs =) salçalı kepek ekmeği yiyosun
bende tatlı hiç yemıyorumda bazen canım çok çekiyor. pekmezli tahinide tek değilde ekmkele yiyebilirim ben tuzluları severım =) tatlıyla benımde pek aram yoktur. sütlü tatlıları çok severım am a
yemem =)=) bu aralar diyetti çok bozudm zati pzar günü heradaydım doldurdu tbğı koydu önümediom eziyetmisin kzı sen bana 0=) tavuk göögsü markana salatası tatlı tuzlu kurbıye kek koymış bende sadece tvk gögsuyle az makrna slatası yedım. zaten akşm 21:00da da dışardan sipariş vemrişlr ben uyurken ordadanda tırtıkladım benım diet gitti =) şimdi yşne balşşladım =)
kız sen ekmemk yemıonmu boy kaç birsenscnm
canım 1,63 pilav makarna olunca ekmek yemem ben
nuro kıs o vijdansızlarda bri değilsin diimikötü kötü gülüon
yazılan onca şeyden bunu gördün çıkardın yasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?