Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dün müşterim kuş aldı muhabbetinden 50 tane
yakalarken dedim ki adama bak dedim çok dikkatsiz yakalıosun kanadını kırıcan neyse aldı götürdü
bugün birini getirmiş hayvanın bacakları ayrık biri bi yerde biri bi yerde bide dio ki ayrık
olan hayvana oldu yürüyemio bile

salçalı kepek ekmeği yedim ben
kuru kuru tostlardan bırktım 2 kişi olduğumuz için yemek sanayileri getirmiii yemek bizde tosta talim

canım ben ne tahin ne pekmez sütlü tatlı haricinde oda çok az hiç yiyemem tatlı şerbetli tatlı hele hiç sevmem

zaten kilomda tam yerinde 53 kilo ile hamil kaldım şimdi 53 kiloyum yine hamileliktede 13 kilo aldım yani bünye meselesi ben yemek yemeyi pek sevmem yapmayı çok severim canım

Son düzenleme:
Kuru kuru tostlardan bırktım 2 kişi olduğumuz için yemek sanayileri getirmiii yemek bizde tosta talim

bende az bişey bezelye yemeği makarna çok az
çorba vardı içmedim 2 çatal salata aha okadar toplasan hepsi 1 tabak etmez yaniii

içim cız etti nuro yavvv duygusuz insanlar hayvan ne beslerler anlamam

ayy böle insanlara ne anlar kuş bakmaktan yazık olmuş cikcike durumu düzelirmi ki

kuru kuru tostlardan bırktım 2 kişi olduğumuz için yemek sanayileri getirmiii yemek bizde tosta talim

nuro sendemi rejime girdin kıs =) salçalı kepek ekmeği yiyosun

bende tatlı hiç yemıyorumda bazen canım çok çekiyor. pekmezli tahinide tek değilde ekmkele yiyebilirim ben tuzluları severım =) tatlıyla benımde pek aram yoktur. sütlü tatlıları çok severım am a

yemem =)=) bu aralar diyetti çok bozudm zati pzar günü heradaydım doldurdu tbğı koydu önüme diom eziyetmisin kzı sen bana 0=) tavuk göögsü markana salatası tatlı tuzlu kurbıye kek koymış bende sadece tvk gögsuyle az makrna slatası yedım. zaten akşm 21:00da da dışardan sipariş vemrişlr ben uyurken ordadanda tırtıkladım benım diet gitti =) şimdi yşne balşşladım =)

bende az bişey bezelye yemeği makarna çok az
çorba vardı içmedim 2 çatal salata aha okadar toplasan hepsi 1 tabak etmez yaniii
kız sen ekmemk yemıonmu boy kaç birsenscnm

ben daha yemedımm bişi

akşama tavık şinitzel etcem aklıma bişi gelmıo

ayy şinitselin yanıan fırın makarna ve kremalı patateste çok yakışır böcüğümm yada sadece pürede olabilir. yemke ye artık saat geç oluoo =)

benim akşam ne yicemde belli =) az çorba 1 tabak kabk,hvç pattes haşlnmıi üsütne yoğurtlu gene onu yıcem yatmdanda maltayla az çilek yerim mışıl mışıl uyurum .D

düzelmez artık((((( malesef

düzelmez artık((((( malesef

off caniler ya küçücük kuşa yetio güçleri bir kaplana yapsın ohareketi yazık kuşa yaa

ben hayvanların böle ezxiyet çektirilmesini hiç istmeıorum . kardeşim amdem tutmayı bilmiosun dokunma kuşa ya =( ben kaplumbağa beslıyorum kaçkere elimi ısırdı kerata daha sert bişiy ypmadım hayvna =( yazık ama onlarında cnı var :/(

yazık ama naparsın vicdansız insanlar

Son düzenleme:
canım 1,63 pilav makarna olunca ekmek yemem ben[/QUOTE]

cnm aynı boydayız. dimekki 53 ideal kgmuzmu =)4- 5 kg verınce ideal olcam dimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…