pinarcim kedi bakmissin
alacak misin ya da karar verdin mi bilmiyorum ama sunu soyleyebilirim ki
bakmak gercekten zor
bizimde annemlerde kopegimiz vardi,sabah ve aksam tuvaletine cikar yok asisinin zamani yok mamasi vs..... ama alisip sevdikten sonra da vazgecemiyorsun onuda belirteyim
gerci sen kedi demissin sanirim kedinin bakimi kopekten daha kolay
en azindan vc. sorunu yok :)))
adacım aslında kedi istiyorum ama biçok arkadaşım bakımının zor olduğunu söylüyo, bide bütün gün evde yanlız kalıcak hayvancık oda var . ama çokda istiyorum.. bilemiyorum kararsızım.
bu arada adacım senin yaptığın gibi traş köpüğüyle yazı yazdım banyoya , çaardım kocişi geldi.
ama bizim romantizmimiz köpük savaşına döndü :)) zor arıttım saçlarımdan , aynanın üzerini hiç sorma , dahada bugün temizlemiştim banyoyu, birazdan girişcem gene elimde bezlerle :)))
ama çok eğlendik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adacım masan 10 numara:))) ellerine sağlık iyki istediğin gibi olmamış bi kuş sütü eksik kıssss...bu kadar mütevazi olma tatlım hamaratsın maşallah...gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.istanbula bi geliim ilk iş sana uğrıcam pastalarından yemek için.)
günaydın canım benim iyiyim güzel bi hafta sonu geçirdim annem kocam ve ben:))) sonra akşam başbaşaydık baya geç yattık sabah homurdana homurdana uyandım:))) sen nasılsın neler yaptın bakiim??
günaydın canım benim iyiyim güzel bi hafta sonu geçirdim annem kocam ve ben:))) sonra akşam başbaşaydık baya geç yattık sabah homurdana homurdana uyandım:))) sen nasılsın neler yaptın bakiim??
Ay hiç sorma canım yaa...
Dün saat 2'de kalktık :) Bir de akşam sokakta nişan vardı gece yarısına kadar uyuyamadık gürültüden, doğal olarak sabah zor kalktık...
Akşam da düğün var o da cabası