Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla şeker bende butür özel günlerde yanlız kalmayı çok istiyorum.evde olalım başbaşa olalım.haa bir yerlerede gidersek hiç fena olmaz.

ayyyyy ne fenasın çiçekde beğenmezmiş hanım

selam kızlar anca gelebildim işim var bir gel bir git. neler yaptınız neler kaçırdım bilmiyorum.
amaaaaaaaaaaaaa böcüğü gördüm sonunda. kıs allah sizi ne etmeye o ne poz öyle koptum yaaaaa
minnak gelin seni. geçende koyduğun fotoya hiç benzemiyosun.

fotoyu boşver poz nasıl alen delon kocasıyla

ohhh rahata bak...bi pasta yapıver bari tembel garuuuu

bilmem bakarıkkk

valla şeker bende butür özel günlerde yanlız kalmayı çok istiyorum.evde olalım başbaşa olalım.haa bir yerlerede gidersek hiç fena olmaz.

aynen ama nebilim evlendik gidemedim ya biyerlere içimde kalmış(

ayyyyy ne fenasın ç
içekde beğenmezmiş hanım

kız ben 1.ayda ne süprüzler yaptım yemekler hediyeler adam eli boş geldi eve( evlendiğimizden beri 2-3 kez almışdır çiçek

kızzzzz siz varya kopardınız beni gülmekten ölüyom burda herkes bana bakıyo niye gülüyom diye deli zannetcekler yaaaaa

belkim adam çiçek almayı sevmiyoooo allahallahhhhhh
valla bişe diyeyim mi benimkide çiçek almaya bayılır ben istemem ne yalan sölim huy işte

Alemsiniz vallla =)

nuromm gelmiş gitmiş =)

pek geçmiş ebakamadım ya ay bi yorgunluk geldi içimden kollarım kalkmıo öle halsizledim k i birden =(

kızlar bende resim koyuyorum hem oğluşla benim fotom hemde arkada gelin fotom var. şimdilik böyle idare edin. evdekini çekince daha iyi görünür.

alıntı yapmayın sileceğim.

Son düzenleme:
kızzzz maşallah meloşşşş
bak yine kıskandım sizi ana oğul yaaaa bende yavrumla çekilcem koycammm

organik ve birsen sağolun kızlar.
birsen koy sende kaç gündür bekliyos demi.

oğluma bakmaktan gelin fotomu görmediniz herhal!

benzemıyom mu
benzıom len ıyı bakkk

kocem poz vermeyı bılır

melodicim bebeğnle sana maş. çok tatlı Sağlıksıhatle büyütmek nasip olsun inşallah hayırlı evlat olsun sana cnm = ) drsı başıma 2 -3 yıl sona inşallah

baktım nan benzemiyosun işte.
gelin fotonda başkasın, profil resminde başka, bahçe pozunda başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…