ohhh rahata bak...bi pasta yapıver bari tembel garuuuuinş. valla pek aklımda bişi yok düşünmüyorumda ondan bekliyorumama yapabilirimde karışığımm
inş. Cnm geçen sene daha evleneli bi hafta olmamaıştı dedesi vefat etti kastamonuya gitmiştik cenazeye( kısmet artık ama açık açık dedim be alayım dedi bana dedim ben bişi istemiyorum ama böle başbaşa kalalım biyerlere gidelim ( ağva taraflarına falan bilmiyom artık çiçekle gelirsede kafasına geçiririm heralde
inş. cnm geçen sene daha evleneli bi hafta olmamaıştı dedesi vefat etti kastamonuya gitmiştik cenazeye( kısmet artık ama açık açık dedim be alayım dedi bana dedim ben bişi istemiyorum ama böle başbaşa kalalım biyerlere gidelim ( ağva taraflarına falan bilmiyom artık çiçekle gelirsede kafasına geçiririm heralde
selam kızlar anca gelebildim işim var bir gel bir git. neler yaptınız neler kaçırdım bilmiyorum.
amaaaaaaaaaaaaa böcüğü gördüm sonunda. kıs allah sizi ne etmeye o ne poz öyle koptum yaaaaa
minnak gelin seni. geçende koyduğun fotoya hiç benzemiyosun.
ohhh rahata bak...bi pasta yapıver bari tembel garuuuu
valla şeker bende butür özel günlerde yanlız kalmayı çok istiyorum.evde olalım başbaşa olalım.haa bir yerlerede gidersek hiç fena olmaz.
ayyyyy ne fenasın ç
içekde beğenmezmiş hanım
selam kızlar anca gelebildim işim var bir gel bir git. neler yaptınız neler kaçırdım bilmiyorum.
amaaaaaaaaaaaaa böcüğü gördüm sonunda. kıs allah sizi ne etmeye o ne poz öyle koptum yaaaaa
fotoyu boşver poz nasıl alen delon kocasıyla
bilmem bakarıkkk
aynen ama nebilim evlendik gidemedim ya biyerlere içimde kalmış(
kız ben 1.ayda ne süprüzler yaptım yemekler hediyeler adam eli boş geldi eve( evlendiğimizden beri 2-3 kez almışdır çiçek
fotoyu boşver poz nasıl alen delon kocasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?