Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güneşe karşı koruyucu nemlendirici kullanıyormusunuz ?

biliyorsunuz ki güneş ışınları cilde çok zararlı erkenden kırışıklıklar oluşmaması için,ayrıca güneşten lekeler oluşmaması yeni yeni benlere alışmak zorunda kalmamak için kullanmamız gerek..

geçen yıl roc unkini almıştım ama minicikt,çabuk bitti..
sebamedin aldım şimdi birde o daha çok iyi gider...

böcük senin alacağın olsun. dalga geçtin benle ha.
dedim sana benzemiyor diye bide kırıldım diyo.
dua et ordan oraya koşturuken baktım.
ben kırıldım asıl sana.

kızlarr aranızda hiç saçına kına yakan varmı??

ben yakmıştım doğal saçıma yaktım çok güzel olmuşdu kızıl kızıl normal bildiğimiz kına, sonra yapmadım bikeresinde de kuaför kına saça hava aldırmıyo demişti sanki boylara aldırıyomu hint kınasıda yapınca arkadaş yapmıştı boya tutmuyo haberin olsun ben kınanın üzerine yine kızıl boyamıştım

boyalar benim saçımı yıpratmaya başladı artık..saçım azaldı resmen.kınada besler derler ya saçı.ama beyaz saçımda çok fazla,kınada beyazları kapatmıyormuş.ne yapacağımı şaşırdım.eski saçlarımı özledim valla.ne güzel gürdü..şimdi bir avuç saçım kaldı bu kimyasal boyalar yüzünden..

kızlarr aranızda hiç saçına kına yakan varmı??

bir keresinde hint kınası denemiştim ,o neydi yaa felaket bişidi..

yaşım küçüktü o zmn annem boyaya kızdığındaN siyah hint kınası almıştım...

saçlarım kazık gibi olmuştu siyahıda öyle bir siyah ki yani ,peruk gibi olmuştu saçım

bende ortaokulda filan dı yakmıştım normal kına ama kumral olduğum için çok fena oldu...
üstüne ne boya nede başka bişi olmaz dedi kuaför...öle kınalı kuzu gibi mecburen dolandım bir süre...

cnm senin saçlar çok gür bide mşllhh...tam peruk olmuştur

bublecim ben yıllardır boya kullanırım ,saçımda beyazlar yoğun çünkü...

en memnun kaldığım boya kolestonun naturel serisi canım, diğerleriyle boyayınca
çok kötü oluyor..bilmiyorum denedin mi bunuda..

birde organik boyalar var ama o da çok bütçe ayırmak istiyor maalesef...

ben kendim hiç boyamadım canım saçımı,beceremem zaten..kuaföre gidiyorum işte 6-7 senedir..ama ne zaman saçlarımı boyatmaya başladım beyazlarım fazlalaştı zaten..boyattıkçada saçlarım azaldı..eski resimlerime falan bakıyorum bariz belli oluyor fark valla..31 yaşında böyleysem 10 seneye kalmaz kel kalacağım heralde

Allah seni bildiği gibi yapsın

böcük hayırdır gözlüklü aklında niye kaldı okdr

şekerle uzun süredır görüştüğümüz ıcın resm ekledığını falan hatrlıyom elbıseyı falan ama gözlüklü kalmış enışte aklımda
baya bı yuksek numaralıydı hattagözlüklr
böcük senin alacağın olsun. dalga geçtin benle ha.
dedim sana benzemiyor diye bide kırıldım diyo.
dua et ordan oraya koşturuken baktım.
ben kırıldım asıl sana.

cnm senin saçlar çok gür bide mşllhh...tam peruk olmuştur

aynen valla

ay bir fotoğrafım var o zmnlardan ..anlatıyım hikayesini...

dışarıda işlerim var vesikalık foto lazım acil,yanımda yok ...

montun içinede siyah boğazlı kazak giymişim..

gittim vesikalık çektirdim.. fotoğrafı görmen lazm sanki çarşaf giymişim gibi

bir tek yüzüm ortada ,nasıl kabul ettiler o fotoyu bilmem annemler iyi dalga geçmişlerdi

bublecim normal boyayı kuaförler pek kaliteli boyalarla boyamıyorlar cnm,bende ne zaman kuaföre boyatsam kötü oluyor saçım...

bir tek organikle açmıştı boyamıştı bir kere o iyi gelmişti saçım tek tel dökülmüyordu valla ,besledi sanki mübarek :) ama bir o kadarda cebimi delmişti

ŞEKER BRCK gördüm sizi çok güzelsiniz eşlerinizle yakışmışsınız allah mutluluk huzur daim eylesin canlarım.

kızlar yaş kaç bu arada?

patik hoşgeldin senide görek kızzzzz

patikkk
yokmu o resim hala sende çok merak ettimmm :))
eşine deseydin bak önceden ben çarşaflıydım diye :))

Kızlar ben geldim ama gitme vaktim geld bi bakayım dedim geçmişe okuyayım neler yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…