Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklı resimlerinizi gördüm sen göbişliysen daahaada bişi demiyom sana
boy pos var daha ne istiyon cnm ya

PATATES TOPLARI...

Malzemeler
• 2 Adet (iri) Patates
• 1 Yemek Kaşığı Krem Peynir
• 2 Yemek Kaşığı (rendelenmiş) Kaşar
• Tuz
Yapılışı
• Patatesleri haşlayın, irice 3-4 parçaya bölüp, peynirler ile birlikte iyice ezin.
• Patatesin sıcaklığı ile peynirler eriyor ve nefis bir patates püresi haline geliyor.

Karışım soğuyunca, elinizi hafifçe ıslatarak, yuvarlaklar yapın ve kırmızı biber, maydanoz, havuç veya çörek otuna bulayıp servis yapın.

bayıldım ben bunlaraaa...

tatil demeyin beaa ben 2 senedir tatile çıkmadım en son eşimle çıkmıştık 2 gün bi daha yok.((((

pasaklı resimlerinizi gördüm sen göbişliysen daahaada bişi demiyom sana
boy pos var daha ne istiyon cnm ya

:kedi: :kedi:

tatil demeyin beaa ben 2 senedir tatile çıkmadım en son eşimle çıkmıştık 2 gün bi daha yok.((((

ayy deme öyle bizde 2 senedir tatile çıkamamıştık
kısmet olursa bu sene bi kaç gün gideceğiz bi yerlere

misafiiir,bugün nasılsın :) kızlaar bu misafir birinin eşi mi acaba :)) bnmki diil ekranından görürdüm :))

cuuuteee ben bi kere yapmıştım bunu misafirlerimee
renk renk duruyo sofrada çok güzeel cokacimcoook

bak biliyodunda paylaşmıyodun dimek alsanaalsanasmile

senin poğaçanın tarifi buldum ben libyanada aynı malzemeleri koydun,yapılış aynı dimi denicem onuda...

Adacıım kurabiyenin tarifini istiyoom...

buble'cim iyi misin
ofistekileri takmıyon di mi ???

iyi olmaya çalışıyorum bitanem sağol,işyerini takmayacağım canım artık.gittiği yere kadar diyorum.kızım kabız onu çok takıyorum kafaya bugün.ilaçlarda fayda etmedi.ne yapacağım bilmiyorum..

cute toplar çok güzel bitane uzanıp alasım geldi
menüde ciğer varda (

nurdan Allah biran önce sizi tatile kavuştursun bende istiyom ya (

casper yok bugün nerede olacağını demişmiydi ....

casperinkiymiş birde misafir :)))

hmm ne biliyim paylaşmak aklıma gelmedi çünkü ilk zamanlar yaptıklarımı hiç kaydetmedim :kedi:
misafir geleceği zaman hemen açıyorum bilgisayarı internetten bakıp bakıp yapıyorum bişiler :kedi:

evet libyanadan almıştım tarifi buldun mu :1hug: evet birebir aynı canım hiç bir değişiklik yapmadım
ama şekerli bi hamur olmasın dersen yarım bardak şeker koy ben bir dahakine öyle yapacağım cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…