ŞANSLISIN BİLİYORmusun walla işininde eşininde kıymetini bil
senin durumumda olmak isteyen çok insan var
Allah gerçekten yardım etsin hepimize
ben yargı ve ihtiyaç yayınlarının soru bankası ve setlerini aldım ama yüzünü açmadım daha
araya düğün müğün girince şimdide zaman yok
kaldı hepsi
kızlarrrrrrrrrr bir mail gelmiş bana aynen size aktarıyorum
Kadınların artık bir alarmlı biyolojik saati var: Adettendir.com!
Adettendir.com ile artık, seyahat, tatil gibi gündemlerinizi çok daha rahat planlayabileceksiniz.
Tek yapmanız gereken, son adet tarihinizi, olağan periyodunuzu ve e-posta adresinizi girmek! Adettendir.com bu bilgilerden yola çıkarak size her ay tahmini adet tarihinizi e-posta ile bildirecek.
Adettendir.com'a ücretsiz üye olmak için hemen tıklayın: www.adettendir.com
kızlarrrrrrrrrr bir mail gelmiş bana aynen size aktarıyorum
Kadınların artık bir alarmlı biyolojik saati var: Adettendir.com!
Adettendir.com ile artık, seyahat, tatil gibi gündemlerinizi çok daha rahat planlayabileceksiniz.
Tek yapmanız gereken, son adet tarihinizi, olağan periyodunuzu ve e-posta adresinizi girmek! Adettendir.com bu bilgilerden yola çıkarak size her ay tahmini adet tarihinizi e-posta ile bildirecek.
Adettendir.com'a ücretsiz üye olmak için hemen tıklayın: www.adettendir.com
sağolasın ALLAH herkese nasip eder inş.
hım...ben nette araştırdım ..datanın tarihi ve anayasası iimiş..ben de tarih ve anayasa kitabını aldım ..bakabilirsem onlara bakacağım ...matematiği full yapıyorum zaten ..tarihim de çok iidr ama sınavda karıştırdım hep heyecandan ..tarihi istediğim gibi yaparsam süper olacak da bakalım ..
yargı bende var ama yargı yeterli bir kaynak değil ..matematik hele çok basit anlatmış bilmeyen biri bundan çalışıp da matematik yapamaz ...tarihi de hakeza öyle ...tarihte ek kaynağa da çalış derim sana ...tarihi yetersiz yargının ...
ihtiyaçı bilmiyorum ama o da yüzeysel anlatıyormuş ...arkadaşların varsa kitapları değiş tokuşlu çalış bence
cnm ben hiç ders mers çalışmak istemiyorumki bide başka kaynaklara bakayım,biraz toparlasam tarihe bende bakıcam ful yaptığım bişey yok okul biteli çok oldu kafamdan bütün konular uçmuş gitmiş 1 ayda olcak bişey değil benimki seneye hazırlansam bu yaştan sonra hele şu durumda dershaneye hiç istemem gitmek artık nasip kısmete giricem..
yaşın kaçki senin ..koyverme kendini hemen bence ..yaparsın neden yapamayasın ...40 yaşında insanlar bile dershaneye gidiyor biliyormusun .öğrenmenin yaşı yok ..yine de sen kendini daha iibilirsin tabi
81 liyim cnm ben
belki doğru diyorsun ama
bilmiyorum şimdilik yorgunluktanmıdır istemiyorum
biraz hırs lazım oda bende zerre kadar yok
ben de 82 liyim ...hırs olması lazım evet yoksa olmuyor ...sen en iisi bebiş yap ozaman hırsa gelirsin belkikaydirigubbakcemile3
bebiş olursa heralde dünyadan elim eteğim iyice çekilir
ona bakmak için işten çıkmam lazım
o yüzden seneye son şans diyip kendimi biraz sıkıyım
bence de sık biraz ...sıkmadan olmaz ...zahmetsiz rahmet olmaz atasözü boşuna söylenmemiş...ben de gireyim de yanımda dursun diye giriyorum ...belki bir fırsat çıkar daha ii bir imkan doğar diye ...hadi bakalım hayırlısı vereliniortak
EVT sıkmaya çalışıcam seneye artık
hakkında seninde hayırlısı olsun cnm
nasip herşey
sen ne işle meşguldun yerimseniben
muhasebe cnm
zor iş muhasebe yaaa ...ama dikkat ediyorum da sitede muhasebeci çok sositososito
severek değil zaten mecburiyetten yapıyorum
memurda çok sitede özellikle Ankara zaten memuR şehri
ben pek rastalamadım akannehir
ben çıkıyorum herkese ii akşamlar ...yarın yeni bir günde buluşmak üzere opuyorumnanaktan
haber spikeri gibi oldu heee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?