Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nuro nan geldin bi sürü hayranında geldi..aşağı bak kaç yabancı uyruklu var :))
dikkat edin sulama kanalına düşmeyin tepişirken

kızlarrrr slm sonuçlar iyi çıkmamış değerler yüksek çıkmış doktor ilaç falan kullanıyomuydun dedi bende ilaç sevmem bi hamilelikte kullandım dedim o zaman kötü bidaha yapıcaz öle konuşalım dedi yarın tekrar kan vercem yanimmm moralim bozuk offffff içim de sıkıntı var .zati herşeyi kafaya takarım bunu takmayayım mı ?

ladyyy aricam slm sölerim sizden .
ne olur DUA EDİN BANA .....olur mu öptüm

nuro nan geldin bi sürü hayranında geldi..aşağı bak kaç yabancı uyruklu var :))
dikkat edin sulama kanalına düşmeyin tepişirken

düşsekte devam kızım serin yeri bulmuşum yarıda kesmem
o yabancı uyruklular benim ünümden haberdar onlar benim pampişlerim

cnm kötü derken ne çıkmış anlamadım???
hem ilaç kullanmıyosun diye bidaha testmi yapıcak anlıyamadım...
bozma moralini Rabbim yardım eder cnm..hemen salma bakıyım kendini...

dua edelim de haberim yok tatlım ne oldu yaaaa:18::18:

ozmn kafana can simiti takta..boğulmıyın bi yapçam derken...
pampişşlerini yiyimmm

bunu bi düşüniim ben nü olmayı tercih ederim ama
tabi canım söz konusuysa güvenlik önlemi almak lazım
bundan sonra cebeci gibi bende çıplak fotolarımı paylaşiiim da pampişlerim artsın

bunu bi düşüniim ben nü olmayı tercih ederim ama
tabi canım söz konusuysa güvenlik önlemi almak lazım
bundan sonra cebeci gibi bende çıplak fotolarımı paylaşiiim da pampişlerim artsın

senin adın yeter..cebeci daha dünkü çocuk :))
senin adın haydar dümenin yanında anılıyo artık :))

ılaç kullanmamak ne alaka:26:
dualarımız senınle tatlım
düşsekte devam kızım serin yeri bulmuşum yarıda kesmem
o yabancı uyruklular benim ünümden haberdar onlar benim pampişlerim

ozmn kafana can simiti takta..boğulmıyın bi yapçam derken...
pampişşlerini yiyimmm

ben kaçar kızlar
eve gideyim artık
giderken sulama alanlarına bakimda ne olur ne olmaz
,öpüldünüz hepiniz
pampişlerim öpüldünüz

kızlarrr eve geldim ladyyy aradım açmadı sizede yazim dedim
aslında yarın aricaktım dayanamadım nese iyidir inş.

kızlarrr ne bilim ilaç kullanan birinin öle değerleri yüksek olurmuş ondan yaniiii kaslarda sorun var dedi bu sonuca göre ama boyunda düzleşme var demişti ya ilaç verdi onu kullan 15 gün izne çıkcakmış sonra bakicam dedi öfff öle heyecan yaptım ya karıştı hep adamın dedikleri

balımm salmıyom da işte napim üxzüldüm ben hiç ne doktora giderim nede ilaç içerdim öle yani yaşlanıyom galibaaaa

Son düzenleme:

cnm dur daha doktor bişi dememiş...moral bozukluğu zaten bütün hastalıkların başı..yüksek tut..bişi çıkmıcak ben eminim...boyun düzleşmesi,boyun fıtığı zaten çağımızn hastalığı oldu..3 kişiden birinde var..önemli olan kendini kollamak ilaçlarını kullanmak cnm..Rabbim şifa verir bebişini düşün hemen karaları bağlama...bende çıkar öptüm seni ...

selam kızlar
birsens çok geçmiş olsun arkadaşım..
bal nası gidiyo hamilelik,,,

herkescikler iyidir inşallah
öptük sizii

iyi akşamlar kızlar...gitmişsiniz kalmamışsınız tabe.....annemdeyim hala,burada kalırım bu gece,eşimde uyanır işe gider nasılsa.....
haberlere bakıyom da hey Allah'ım ya sıcak insana neler yaptırıyor,adam evinin salonunu havuz yapmış.....aferin ne de iyi etmiş :)))))
çay içeceğiz şimdi,herkese hayırlı bir gece diliyorum......

Son düzenleme:
günaydınnnnn

bırsen hemen karamsar olma bişi dememışkı drboyun düzleşmesı boyun fıtığına işaret olsa gerek ama kafaya takma daha cok hasta olcaksın
Rabbım şifa versın

ada ohh annenın evınde keyıf yap senkoce kalksın işe gtsın
senden garu olmas
gıt kocenı yolcu etsene
ben anneme gıdıyor muyum hiç

günaydın kızlar..

birsencim, canım bir anda kendini nasıl saldın sen yaa... biraz direyetli ol...ya ben napim, say say bitmez bendeki hastalıklar ve yaşam kalitemi düşüren türden... lütfen önce bi şükret sonrada dermansız dert vermemesi için dua et rabbime.....
ayrıca boyun düzleşmesi herkeste vardır ama farkında değildir, sen de bu zamanan kadar bilmiyordun, önemli olan dikkat etmek ve boyun fıtığına ilerlememesi, bak bende iki tarafta boyun fıtığı var ve doktor direk ameliyat dedi.... lütfen kendi haline şükret......

pınarcım... canım umarım herşey yolundadırr......

adacım..anneciğine geçmiş olsun tatlım...

böcük... lady den haber alamadınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…