Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar benim bu kullanıcı adımı değiştirmem lazım ya çok açıklayıcı mail attım bi kere ama tık yok bilen var mı nasıl yapılır :44:
aaaaa bide ben nergis olmuşum:9:

kocenle senın adın sanırım
nergıs mı:63:benım kalbım senınkınden cok:63::60:
tamam nannn vicdan azabı gibi başımdaaa :58::58::58::58:
:1:
benimde borcum yok şükür bi geçen seneden 7 gün regl için vardır.onuda tutamadım henüz

:60::60:tutmadığın sürece furcam yüzüne furcam:60:
bak benı dınle sor bı bıleene
gece sahurda yada akşam nıhat hocamıza
hatta dün gene dedıydı adam hee

böcük eşime bir daha sahur hazırlamayı yasaklıcam :1:

yaw gene terlikle geldim işyerine sanki bakkala gider gibi geziniyom :1:ayakkabıya geçemedik

kızlar şu ramazan davulcularının başına bir gün su dökecem.ya adamlar gelip gelip benim yatak odamın camının altında davula güm güm güm de güm güm vurmaya başlıyo .büdüşüm uyanacak diye ödüm kopuyor.

kızlar şu ramazan davulcularının başına bir gün su dökecem.ya adamlar gelip gelip benim yatak odamın camının altında davula güm güm güm de güm güm vurmaya başlıyo .büdüşüm uyanacak diye ödüm kopuyor.

canmm yarama tuz bastın valla
bizim davulcu delii
bak sizin davulcu güm güm de güm güm diye vuruyomuş
bizim delii gümgümgümgümgümgüm de gümgümgümgümgümgümgümgümgüm yapıyo yaaa :(((( hemde saat 2,30daa

Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama sanırım gözden kaçtı :52:

Eylülde evleneli iki sene olucak ve bankada çalışıyorum....
h geldın tekrar
valla benim için no problem.tutarım allahın izniyle.:21:bu kış o borcumu ödemem gerek.bakarsınız seneye oruçta yine hamile falan olurum birikmemesi lazım.

:23::23:
annem torun diye sayıklıyor ya
geçen gün arıyo nevresim diktirecekmiş bebiş olunca bohçaya koymak için yatağı ölçte söyle sipariş vercem dio :52:
dedim dur bi hatun daha bebek yok ortada

bana hediye edeceği bileziği
torununa takacağı altınları
şimdiden almış hazırlamış :54:

ohh ben olsam hemen yapardım:60:
böcük eşime bir daha sahur hazırlamayı yasaklıcam :1:

yaw gene terlikle geldim işyerine sanki bakkala gider gibi geziniyom :1:ayakkabıya geçemedik

ne güzel hazrlasın boşver
keşke benımkıde hazrlasa zor uyanıo

:60::60::60:

henüz yok canm
ama 2 aydır düşünüyoruzz..
geçen ay olmadı
bu ay da reglim gecikti ama test yaptım çıkmadı bişi kan testi yapcam..

senin var mıı

İnallah en kısa zamanda olur canım

Yok benim biz daha henüz düşünmüyoruz
Hem şuan eşimin görevinden dolayı doğudayız bir senedir burdayız geri kaldı iki sene
Bir bitsin belki ondan sonra yani en az 3 sene sonrası falan anca oda belki...

Back
X