hadi kızlar isim fikredin bikaçtaneee
karışık olsun şimdilik...
ayy hemenn
eylül nisan ikra hira

erkek ismi de hiç yok aklımda ya
yiğit berat hakan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kızlar isim fikredin bikaçtaneee
karışık olsun şimdilik...
ayy ne tembel garusunuz hiç yaratıcı değilsiniz iki isim şeydememişsinizPP
aklıma gelenleri yazdım ama balım ya
Kızlar ben size bişi sorucam ama utanıyorum:78:
![]()
sor canm utanma![]()
sağol cnm...kız istediğin belli :))
banada erkeği empoze ettiler hep erkek düşünüyorum :))
bak aklımdakiler...yağız,demir,kuzey..eşim dini istiyor çok ısrar ederse ömer yanınada çağan eklerim ömer çağan.. :)) iyimi :))
şimdi ben evlendiğimden beri hiç korunmadım... Geçen cumartesi de regl oldum hala devam ediyo... Korunmaya başlamak istiyorum ki 1,5 sen 2 sene çocuk istemiyorum... şimdi ben napim nerden başlim doktora mı gidim direkt :44:![]()
şimdi ben evlendiğimden beri hiç korunmadım... Geçen cumartesi de regl oldum hala devam ediyo... Korunmaya başlamak istiyorum ki 1,5 sen 2 sene çocuk istemiyorum... şimdi ben napim nerden başlim doktora mı gidim direkt :44:![]()
ayy evet oğluş olursa isim derdim çok olcak
ömer çağan güzel isimm ama soyadınızla uyumlu mu :)))
bende de bu takıntı var yaf
neyle korunmayı düşünüosun canmm
prezervatif, hap??
neyle korunmayı düşünüosun canmm
prezervatif, hap??
benmi yanlış hatırlıyorum???siz çocuk istemiyormuydunuz???
En doğrusu tabiki doktor..
Ben iki isme karşıyım ama ömer e çağan çok yakıştı sanki :))
soyadıma uygun olması şart değil öyle takıntım yok cnm..madalya vermicekler ya uyumluysapp
hap:78::78:
patiğim hoş geldin....
kuzey ismi banada çok asil geliyor çok beğeniyorum kısmet bakalım...
ismimiz nekdr asil olursa olsun soyadımız çok komik ya bütün asaleti bozyuyo :))
psevimli hakketten :)
melike bencede hap kullanma ,hormon dengesizliği kilosu felan..birde unuttun mu zor ..kadın için ceza gibi bişi görüyorum ben..
spralide doğumdan önce takmıyorlar ,sen en iyisi eşine söle korunsun..
Sevimli hakketten :)
melike bencede hap kullanma ,hormon dengesizliği kilosu felan..birde unuttun mu zor ..kadın için ceza gibi bişi görüyorum ben..
Spralide doğumdan önce takmıyorlar ,sen en iyisi eşine söle korunsun..
p
patiğim bende öyle biliyodum yani doğumdan önce takılmıyo diye ama eltime taktılar..bi sorsun onuda doktora..