- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım caspercimmm aklına böyle şeyler getirip kendini üzme sakın cnmmm az kaldı bakalım bekleyelimm herşey bizim için.Herşey rabbimdennnn canım benim...umarım güzel sonuçlar alırızz
benimki sevmiyor sanırım yaa
kolaymı lamecim nasıl oldu gülsuyu döktünmü?dökmeyince belki daha güzel olur bende denemek istiyorum yahu![]()
lameciimm ellerine sağlık canmm
ayy bende denesem yapmasını biliom da koceme hiç yapmadım daha sever mi acep
hiç sanmıom ama ben yine de yapim![]()
bencede yap canım.. soğuk soğuk güzel gidiyor... hafif bir tatlı... çok ama çokta basit.
bencede yap canım.. Soğuk soğuk güzel gidiyor... Hafif bir tatlı... çok ama çokta basit.
hoşgeldin canmm bu kadr yorma kendini yaaher katına nasıl döktün canım ben anlamadım güllacı koydun üzerine fındık serptin üzerine süt döktün bi sonraki kata mı geçtin ?:44: Bu arada hepinize günaydın bugün benim maaş günüm ayrıca cuma ödeme günümçok sinirli ve gerginim bide 2 akşamdır eşimin çalıştığı fabrikaya gidiyorum yeni bir personel programı aldılar onun sistemini kuruyorum uykusuzum fenayım kısacası kızlar ve canım müthiş güllaç çekti
hangi marka aldın bu arada güllacı?
günaydın herkese
lamecim ellerine sağlık
casper benimde öle olmuştu kandada çıkmamıştı inşallah seninki çıkarrr
kaç aydır çalışıyosunuz peki
günaydın herkese
lamecim ellerine sağlık
casper benimde öle olmuştu kandada çıkmamıştı inşallah seninki çıkarrr
kaç aydır çalışıyosunuz peki
hoşgeldin cnm günaydın,
sende varmı peki bişiler??
Melike günaydınnnn
canım akşama yap hemen...ayy canm çekti bee
şükür mide bulantım geçtii
sabahları mı oluyodur nedir eğer her sabah böle midem bulanırsa patroncuuma sabah 10da gelem akşam 7 de gidem dicemm
sağol tatlım... evt, benimde aklıma geldi.... seninde şimdiden ellerine sağlıkımmm ellerine sağlık lamecim eminim süper olmuştıur vallahi canım çekti şimdi bak denicem bende.özellikle misafirler için bereketli ve pratik olur ramazanda dimi:)
canım dediğin gibi, güllacı yuvarlak tepsiye göre ayarladım, artan kısımlarını makas ile kestim ve onlarıda ortasına dağıttım, fındığı serptim, 2 kepçe sütü yaydım, her katına böyle yaptım... en üst katınıda bitirince biraz bastırımki altta kalan süt üste çıksın iyice çeksin... sonrada dolaba koydum..her katına nasıl döktün canım ben anlamadım güllacı koydun üzerine fındık serptin üzerine süt döktün bi sonraki kata mı geçtin ?:44: Bu arada hepinize günaydın bugün benim maaş günüm ayrıca cuma ödeme günümçok sinirli ve gerginim bide 2 akşamdır eşimin çalıştığı fabrikaya gidiyorum yeni bir personel programı aldılar onun sistemini kuruyorum uykusuzum fenayım kısacası kızlar ve canım müthiş güllaç çekti
hangi marka aldın bu arada güllacı?