Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim içimde bi sıkıntı mı desem biş var yaa... böyle kalbim boşlukta duruyo sanki birden sıkıntı basıyo yerimde duramıyorum oflayıp duruyorum çok kötü bişi ya acaba bana büyü mü yaptılar ya çok korkuyorum koayla da saçma sapan şeyler için tartışıyoruz![]()
tatlım sen yeni evliydin sanırım dimi?
Içini ferah tut cnm yaaa
olur böyle alışma sürecinde bizde geçtik o devrelerden yani kendi adıma söyliyim
kızlar benim içimde bi sıkıntı mı desem biş var yaa... böyle kalbim boşlukta duruyo sanki birden sıkıntı basıyo yerimde duramıyorum oflayıp duruyorum çok kötü bişi ya acaba bana büyü mü yaptılar ya çok korkuyorum koayla da saçma sapan şeyler için tartışıyoruz![]()
efet böcük yaa o oje topiğindekiler mütiş ya çok güzel tırnakları var la hepsininrenkler o ojelerrrr bi ton bi dünyaaa iyi uğraşıyolar yaa ben hayatta zaman ayıramam okadar
alışverişimi yaptım geldim.....
pöffff ne kadan sıcak hava,Rabbim oruç olanlara sabır versin.....
taze fasulye almış başını gitmiş o ne sanki o kadan pahalı....almadım hıhhhhh
keloboşun berjerlerini görmedim.....
düdüklüm eski tip,iftara yetişir mi dedim kuru fasulyem hiç oralı olmadınız![]()
düdüklüm eski tip,iftara yetişir mi dedim kuru fasulyem hiç oralı olmadınız![]()
patik ve birsen geçmiş olsun kızlarr
kelebek evin çok hoş gözüküyo:)) güle güle oturunn
bulgurmu yapcen balll afiyet olaa:))
nereye????????
daha var gitmeyinnnnnnnnnn