Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melikertan öyle gitmekle olmaz cnm
birgün siniri taşar git der gidemezsin cnm sürekli öyle tehdit etme :50:

tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorum :43: bunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye :43: ve ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum...

tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorum :43: bunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye :43: ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum ... canım sıkkın çok...

slmmmm kızlarrrrrrrr napıyonuzzzzzzz
kocalarınızla mı küstünüz en iyi ben gönderdim kurtuldummmmmm:1::1::1:
günümü gün ediyom ye iç gez ohhhhhhhhhh anamın evinde yan gelip yatıyon karışan yok ohhhhhhhhhhhhh baba evide başka rahat heeeeeeeee

şaka bi yana Rabbim herkesi yuvasında mutlluk huzur versin

sağol cnm hoşgeldin:))

hayırdır gene naptı uyus:(
hoşbuldm canmm
bilmem sevmiim bu hafta patronumu :)))
benimde annem gelecek akşama sanırımmmm
eşimle küsüm aramadıda daha :57::57::57:
ohh ne güzel de niye küstün kocişe bee

ben de küsüm biricik hemde çok fena küsüm annemde kalıcam hafta sonuna kadar çok kırgınım:19::43:
siz daha barışmadınız mı bakiimm :20:
merhaba kızlar..:71:
hepinize hayırlı ramazanlar...
yoğunluktan kaçıp, geldimm:31:
hoşgeldiinn canmm hayırlı ramazanlarr
ben küs değilim ama sabah ona içimden çok kızdım.oruçlu olduğum için tartışmak istemedim onunla.akşam iftardan sonra soracam ben ona.:57: aradı beni beni ona da dedim o beni eleştirirkenki surat şeklini mimiklerini iftara kadar asla unutmayacam.iftardan sonra görüşecez senle dedim.tamam görüşelim diyo gülüyo.:57:
nevgülüümm siz nie atıştınız anamm noliyy ramazan çarptı herkesii

tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorum :43: bunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye :43: ve ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum...

:43: ama melikeem yaa üzme sen kendini bak ilk aylarda olur bunlar ama hepsi düzelirr
anneme gitcem demee gidin ikiniz kalın eğer gideceksen ama tek gitmee..

ben ilk evlendiğimizde annemi özlüom diye boşanmayı düşünüodum :52:
Rabbim korusun ayırmasın bizii, herkesii :69:

hoşbuldum canım.iyiyim çok şükür.valla ben kötü bişey yazmadığıma ve yapmadığıma inandığım için hiç üzülmedim.sadece birazcık sizsiz kaldım.zaten hafta sonu gelmiyordum buraya.sen nasılsın canım.
bizde öle didik allhtan haftasonuna denk gldi die =)
iyiim cnm çok şükür dün giremedım kkya çok fena başım ağrıdı masmdan pek başımı kaldıramadım şimdi iyim =) akşm misafiriim var iftara herşey hazır bi çorba etcem =) rahatım

benimde annem gelecek akşama sanırımmmm
eşimle küsüm aramadıda daha :57::57::57:
hyırdır brck nıe ksutun kocacına

ben de küsüm biricik hemde çok fena küsüm annemde kalıcam hafta sonuna kadar çok kırgınım:19::43:
hayırdır cnm sen nıe ksutun kocişine

merhaba kızlar..:71:
hepinize hayırlı ramazanlar...
yoğunluktan kaçıp, geldimm:31:

valla bizde limoniyizz :)
melikertan slm bu arada cnm
hoşgeldın cnmm
hayırdır siz nie limonlusunuz?

kızlar hayırıdr herkes kocasıyla takışmış noluyosunuz yaaw nedirki sorun bu kdr kstünüz kocalarınıza
cmrtesi bende kızmıştım kocişime ama =) eve gidince affettim canımın içsii birsürü iş yapmış evle hiç uraşmak zorunda kalmadım = ) kardeşimiz geldi oda mutfa yardım etti hep beraber ytiştirdik işleri =)=) cnm kocacmm ya yırım onu yıryır =)

böcum sanada yazcam yazcam untuom =( gece kalkamammışsın sahura bende bi gece kapı tıktıık çalıo fırladım ytkta n satt 3:30 abla gelmiş nerde kaldın gelmıonmu sahura die =) öle yırttım uyumktan böle birileri telefonla arasa kontrol amçlı iyi olurdu böcümm sen telini kur gene ama anacığında çaldırsın sneii uyuya klmkta zor

daha çok yeni evlisiniz,ev içinde belliki uyum sağlayamıyosunuz birbirinize nebilim belkide daha alışamadınız.bizde geçen sene çok kavga ettik.ama ne o ne de ben annemizin evine gitmedik.herşey düzelir ama bana kalırsa sen genede evine git.olur evlilikde kavga gürültü,sonra bi bakmışın hiçbişi olmamış gibi.bi laf vardır bilirsin karı koca arasına girilmez diye.

slmmmm kızlarrrrrrrr napıyonuzzzzzzz
kocalarınızla mı küstünüz en iyi ben gönderdim kurtuldummmmmm:1::1::1:
günümü gün ediyom ye iç gez ohhhhhhhhhh anamın evinde yan gelip yatıyon karışan yok ohhhhhhhhhhhhh baba evide başka rahat heeeeeeeee

şaka bi yana Rabbim herkesi yuvasında mutlluk huzur versin

hoşgeldin canmm
anam yolladın kocayı çok fenasın çook :52:
amiiinn amiinn Rabbim huzurumuzu bozmasınn..

kıs ben gecen sene 2 günlüğüne ist. gittim kocemsiz uyuyamadım bilem :(
kocem de yatağımızda bile yatmamış ben yokum diye :69:

Kızlar noluyo size böle ya herkes kocalarla küss ...

Melikecim ne olursa olsun yatağını ayırma evinde dur gerekirse ama yatağını ayırma .....

Brck ne yaptın nan adamma

eneee ben kocama kıyamıyom ya ben bağırıyom o alttan alıyo aradaki yaş farkından kaynaklanıyooo bizimki eşim olgun ben çocuk :60::60:

bu ne bee.... herkes kocaya kızmış, küsmüş..

melikecim.. canım sakın çevrendekilere yansıtma tartışmalarınızı.. heleki annenlere, eşine kızarlar, zamanla soğurlar. sen arada kalrısın...
evinde kal, yatağında kal. ama tavrını belli et, asla alttan alma canım. gerçi sorunuda bilmiyorum, geçmişe bakmadım dahaa....

priju. hoşgeldin canım.. sendemi küstün kızzz...

nevgülüm.... oh ne güzel demişsin... akşamı beklesin ve görsün... hahahaa
hoşbuldum cnm :71:
cnm tam olarak küs değiliz de , bi zıtlık var bi kaç gündür aramızda
hep bi soğuk ortam :31:
ne olmuş bugün böyle yahuuu hadi bizim her zamnki halimiz de :59:
bilmiom ki cnm :31:
aaa prijuuu naber kızz

hakket hee bu ne herkes takışmış kocayla.:))
iyiyim cnm senden nbr ?
ramazandan mı böyle olduk acaba :97:

mor çatıya gidelim :1:
:1::1::1::1:
şalvar davasına döncek olay:))

:1::1::1::1:

hoşbuldm canmm
bilmem sevmiim bu hafta patronumu :)))

ohh ne güzel de niye küstün kocişe bee

siz daha barışmadınız mı bakiimm :20:

hoşgeldiinn canmm hayırlı ramazanlarr

nevgülüümm siz nie atıştınız anamm noliyy ramazan çarptı herkesii

:43: ama melikeem yaa üzme sen kendini bak ilk aylarda olur bunlar ama hepsi düzelirr
anneme gitcem demee gidin ikiniz kalın eğer gideceksen ama tek gitmee..

ben ilk evlendiğimizde annemi özlüom diye boşanmayı düşünüodum :52:
Rabbim korusun ayırmasın bizii, herkesii :69:

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok :43: ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı :43:

böcük ben de aynı fikirde olduğum için hep söylediğin şekilde davrandım ama beyefendi çizmeyi aştı sadece o alışmıyo bende alışıyorum zorlanıyorum yoruluyorum... hep alttan alamıyorum sabrım taştı yoksa gitmem zaten gidip anneme biş belli etmeden kafamı dinlicem bu bi haftadan uzun da olabilir ona bağlı hatta boşanmaya kadar gidebilir durum ciddi...:59:

yok daha nelr cnm
konu ne bende bılmıyorum ama bu kadar cıddı ıse önce onunla konuş
anneme gıderım gelmem falan deme
cunku bakarsın erkektır pek bellı olmaz
sen gelırsın bu kez o ıstemez

hoşbuldum tatlım :71:
cnm valla geliorum,yoğunluktan takip edemiorum
okuyorum ,yazamıyorum ,olmuyo :36:
o yüzden girmiodum :31:
ama özlüyorum sizi de..

ıkı satır yaz len ne etcen çalış çalış aman bak bız oturuyok:9:
bızde senı özluyok
heeeee ama çook mehüm bir konu yalanmı.evlilikte olmazsa olmazlardan:30: yaa gene açtırma ağzımı mübarek günlerde.:60:

anladım ben:23::23:

Burasıda birden kalabalaştı dert topiği sandılar herhalde:1::1::1:
melikertan el kaldırmanın hiç bi açıklaması olamaz ama sana sinirle öyle gelmişş olmasın sen daha 3 aylık evliydin dimi tatlım?

melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen düşün yani halimizi...
ama rabbime şükür hepsi geride kaldı, ilk aylar herkes yaşıyor bunları...
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....

brck.... sendemi gııııııı:))

birsenim hoşgeldin:))

benim kociş gece gelcek, bende kızları çağırdım güllaç partisi vercem:)
organiğede söyleidm ama gelmiyor:2:

Melikecim ne olursa olsun yatağını ayırma evinde dur gerekirse ama yatağını ayırma .....

eneee ben kocama kıyamıyom ya ben bağırıyom o alttan alıyo aradaki yaş farkından kaynaklanıyooo bizimki eşim olgun ben çocuk :60::60:

benim kocemde öle kıss :52:
adamın burnundan geitiom garibim sabahları kaldırmaya uğraşıodu şimdikde sahura kaldırmaya uğraşıo kıza kıza kalkıom uykum açılsın diye gecenin o saatinde neler yapıo ayy paşamm özledim bee:69:

ben bişi yapmadım kıs beni kızdırdı:1:ama bizim küsmemiz olmaz ama kırıldım ben arar birazdan :57:
la sende behlüle nazar etcen bigün dolcak dolcak fena patlıcak allah korusun :1:

Back
X