Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımm naberr
az önceki konuda uzman doktor
anam herkes kocala küs bilmiyom ben bile eve gitmeyeblirim bakacaz akşam
![]()
melikertan öyle gitmekle olmaz cnm
birgün siniri taşar git der gidemezsin cnm sürekli öyle tehdit etme![]()
melikertan öyle gitmekle olmaz cnm
birgün siniri taşar git der gidemezsin cnm sürekli öyle tehdit etme![]()
hoşbuldm canmmsağol cnm hoşgeldin:))
hayırdır gene naptı uyus![]()
ohh ne güzel de niye küstün kocişe beebenimde annem gelecek akşama sanırımmmm
eşimle küsüm aramadıda daha![]()
siz daha barışmadınız mı bakiimmben de küsüm biricik hemde çok fena küsüm annemde kalıcam hafta sonuna kadar çok kırgınım![]()
hoşgeldiinn canmm hayırlı ramazanlarrmerhaba kızlar..
hepinize hayırlı ramazanlar...
yoğunluktan kaçıp, geldimm![]()
nevgülüümm siz nie atıştınız anamm noliyy ramazan çarptı herkesiiben küs değilim ama sabah ona içimden çok kızdım.oruçlu olduğum için tartışmak istemedim onunla.akşam iftardan sonra soracam ben ona.aradı beni beni ona da dedim o beni eleştirirkenki surat şeklini mimiklerini iftara kadar asla unutmayacam.iftardan sonra görüşecez senle dedim.tamam görüşelim diyo gülüyo.
![]()
tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorumbunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye
ve ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum...
bizde öle didik allhtan haftasonuna denk gldi die =)hoşbuldum canım.iyiyim çok şükür.valla ben kötü bişey yazmadığıma ve yapmadığıma inandığım için hiç üzülmedim.sadece birazcık sizsiz kaldım.zaten hafta sonu gelmiyordum buraya.sen nasılsın canım.
hyırdır brck nıe ksutun kocacınabenimde annem gelecek akşama sanırımmmm
eşimle küsüm aramadıda daha![]()
hayırdır cnm sen nıe ksutun kocişineben de küsüm biricik hemde çok fena küsüm annemde kalıcam hafta sonuna kadar çok kırgınım![]()
merhaba kızlar..
hepinize hayırlı ramazanlar...
yoğunluktan kaçıp, geldimm![]()
hoşgeldın cnmmvalla bizde limoniyizz :)
melikertan slm bu arada cnm
tehdit etmiyorum ki inanın ben çok sabırlı davranıyorum... biz dün de kavga etmiştik bana el kaldırdı ben yine bayıldım... ooof offf çok uzun hikayeler ben artık bıktım anlatmaktan ve bunları yaşıyo olmaktan çok utanıyorumbunların üzerine ben herşeye rağmen eve gittim akşam yine yemek yaptım çağardım ama uyuyakalmış yanlız iftar ettim sonra hemen uyudum uykumda ağlamış bağarmışım gelmiş sarılmış bana falan korkmuş bana bişi oldu diye
ve ben mutsuz olduğumda hemen uyumak isterim ve uyurum hepte yatağımıza gider uyurum...
slmmmm kızlarrrrrrrr napıyonuzzzzzzz
kocalarınızla mı küstünüz en iyi ben gönderdim kurtuldummmmmm
günümü gün ediyom ye iç gez ohhhhhhhhhh anamın evinde yan gelip yatıyon karışan yok ohhhhhhhhhhhhh baba evide başka rahat heeeeeeeee
şaka bi yana Rabbim herkesi yuvasında mutlluk huzur versin
hoşbuldum cnmbu ne bee.... herkes kocaya kızmış, küsmüş..
melikecim.. canım sakın çevrendekilere yansıtma tartışmalarınızı.. heleki annenlere, eşine kızarlar, zamanla soğurlar. sen arada kalrısın...
evinde kal, yatağında kal. ama tavrını belli et, asla alttan alma canım. gerçi sorunuda bilmiyorum, geçmişe bakmadım dahaa....
priju. hoşgeldin canım.. sendemi küstün kızzz...
nevgülüm.... oh ne güzel demişsin... akşamı beklesin ve görsün... hahahaa
bilmiom ki cnmne olmuş bugün böyle yahuuu hadi bizim her zamnki halimiz de![]()
iyiyim cnm senden nbr ?aaa prijuuu naber kızz
hakket hee bu ne herkes takışmış kocayla.:))
mor çatıya gidelim![]()
şalvar davasına döncek olay:))
hoşbuldm canmm
bilmem sevmiim bu hafta patronumu :)))
ohh ne güzel de niye küstün kocişe bee
siz daha barışmadınız mı bakiimm
hoşgeldiinn canmm hayırlı ramazanlarr
nevgülüümm siz nie atıştınız anamm noliyy ramazan çarptı herkesii
ama melikeem yaa üzme sen kendini bak ilk aylarda olur bunlar ama hepsi düzelirr
anneme gitcem demee gidin ikiniz kalın eğer gideceksen ama tek gitmee..
ben ilk evlendiğimizde annemi özlüom diye boşanmayı düşünüodum
Rabbim korusun ayırmasın bizii, herkesii![]()
böcük ben de aynı fikirde olduğum için hep söylediğin şekilde davrandım ama beyefendi çizmeyi aştı sadece o alışmıyo bende alışıyorum zorlanıyorum yoruluyorum... hep alttan alamıyorum sabrım taştı yoksa gitmem zaten gidip anneme biş belli etmeden kafamı dinlicem bu bi haftadan uzun da olabilir ona bağlı hatta boşanmaya kadar gidebilir durum ciddi...![]()
hoşbuldum tatlım
cnm valla geliorum,yoğunluktan takip edemiorum
okuyorum ,yazamıyorum ,olmuyo
o yüzden girmiodum
ama özlüyorum sizi de..
heeeee ama çook mehüm bir konu yalanmı.evlilikte olmazsa olmazlardanyaa gene açtırma ağzımı mübarek günlerde.
![]()
Kızlar noluyo size böle ya herkes kocalarla küss ...
Melikecim ne olursa olsun yatağını ayırma evinde dur gerekirse ama yatağını ayırma .....
Brck ne yaptın nan adamma
eneee ben kocama kıyamıyom ya ben bağırıyom o alttan alıyo aradaki yaş farkından kaynaklanıyooo bizimki eşim olgun ben çocuk![]()
Kızlar noluyo size böle ya herkes kocalarla küss ...
Brck ne yaptın nan adamma
eneee ben kocama kıyamıyom ya ben bağırıyom o alttan alıyo aradaki yaş farkından kaynaklanıyooo bizimki eşim olgun ben çocuk![]()