Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrr selammmmmyoğunum yine giriyom ama yazamıyom ne yazıkkkk kiii

balllll gitmiş dimek yavrusunu görmeye ne güzelllll
en başından beri kız hissediyom da bişe demiyom bala hayırlısı olsun inş.

balımmmm okuuuuuuuu bakkkkkk.

günaydınnn birsenim =)

herkesler gece gelmiş gitmiş =) gunydınlar herkesee

balımm çok sevındım cnmm rabbım sağlıkla sıhhatle kucana almayıda nasip etsin inşallah prensesini =)

kızlar ya dün sütlaçlardan yumurta koktu faln demiştimya =) hepsini geri alıyorum soğuyunca sütlaçlarda kokudan eser kalmamış ve üstüne ddışarda yapılanlar kadar lezzetli olmuş =) sadece bendne kaynklanan bir koyuluğu vr ama lezzeti süper =) şiddetle tavsiye ediyorum yapmanızı =) lamecim tekrar teşekkürler =) ama hiç demedin soğuyunca koku kalmaz die =) bıde pirinc bence daha az olabilir = )

KIZLARR yeni geldim...kusura bakmayın siz burdayken yazmak isterdim ama hoş olmayan bi olay yaşadım..sağlıkla ilgili değil neyse...

cinsiyetimiz önce sağlığımız yerinde bunu bilin çok şükür veeeeeeeeeee prensesimizzz olcakmışşşş
teytey.gif

balım hayırdır tatsz ne oldu =( sağlıkla iligli olmamasına sevındım cnmm hiç üzme tatlı canını

günaydınnn birsenim =)

herkesler gece gelmiş gitmiş =) gunydınlar herkesee

balımm çok sevındım cnmm rabbım sağlıkla sıhhatle kucana almayıda nasip etsin inşallah prensesini =)

kızlar ya dün sütlaçlardan yumurta koktu faln demiştimya =) hepsini geri alıyorum soğuyunca sütlaçlarda kokudan eser kalmamış ve üstüne ddışarda yapılanlar kadar lezzetli olmuş =) sadece bendne kaynklanan bir koyuluğu vr ama lezzeti süper =) şiddetle tavsiye ediyorum yapmanızı =) lamecim tekrar teşekkürler =) ama hiç demedin soğuyunca koku kalmaz die =) bıde pirinc bence daha az olabilir = )

günaydın tatlımmmmm ....

bende fırın sütlaç yaparım ve şu toprak kaseler var ya onlarda fırınlarım herkes çok beğenirrrrr.onda tadı bi başka oluyo.lamemin tarifiyle aynı sanırsam

günaydın tatlımmmmm ....

bende fırın sütlaç yaparım ve şu toprak kaseler var ya onlarda fırınlarım herkes çok beğenirrrrr.onda tadı bi başka oluyo.lamemin tarifiyle aynı sanırsam

evet bırsenım bnmkılerde kuçk kçk gvçlerdi toprk kaseler dün paylaştım hatta resimlerinide =)
evet keısnlkle fırın sütlaç başka güzel oluyor =)

cnmm sende bugun çalşıosun yoğun oldun için sanırım kocacınla miniğin olmadı için iyi gelir bugun çalşmk kısmetse ne zaman dönuolar cnmm ? Senn annenlesin bu aralar hatırldım kadrıyla =) Rabbim tez kavştursun eşine ve çocuğuna =)

günaydın ve kaçtım kıslarr..
kocemle tartışıoz canm çok sıkkınn öpttüm sizi:43:
caspırım gunydın nıe tartışıyosunuz hayırdır cnm =(
Günaydın kızlarrrrr
bal hadi gözünüz aydın cnmm
herşeyi tahmin eden ben bunu nasıl edemedim :5:

gnydın bırıcimm aman bunuda tahkmın etme =)
napıon nasılsın cnm

evet bırsenım bnmkılerde kuçk kçk gvçlerdi toprk kaseler dün paylaştım hatta resimlerinide =)
evet keısnlkle fırın sütlaç başka güzel oluyor =)

cnmm sende bugun çalşıosun yoğun oldun için sanırım kocacınla miniğin olmadı için iyi gelir bugun çalşmk kısmetse ne zaman dönuolar cnmm ? Senn annenlesin bu aralar hatırldım kadrıyla =) Rabbim tez kavştursun eşine ve çocuğuna =)

evt tatlım çalışıyorum .kızımla kocam haftaya bu gün gelicekler.bende annemlerle kalıyom .onları çok özledim ama çok şükür güzel geçiyo kardeşlerimle hep beraber perşembe akşam dışarda iftar açtık hep beraber.öle işte ama insan kendi evini özlüyor offffff

günaydın ve kaçtım kıslarr..
kocemle tartışıoz canm çok sıkkınn öpttüm sizi:43:

noluyo casper kocelerle bu aralar yıldızlar düşük nedense benimki yok olsa dimek oruç kafa takışırız:1::1:

Günaydın kızlarrrrr
bal hadi gözünüz aydın cnmm
herşeyi tahmin eden ben bunu nasıl edemedim :5:

brcğm ben sesiz sedasız nasın tahmin ettim:1::1::1:

birsen vallahi sana takdir koyuyorum cnm.
boğazım düğümleniyo ağlamak istiyorum

Son düzenleme:
caspırım gunydın nıe tartışıyosunuz hayırdır cnm =(

gnydın bırıcimm aman bunuda tahkmın etme =)
napıon nasılsın cnm

noluyo casper kocelerle bu aralar yıldızlar düşük nedense benimki yok olsa dimek oruç kafa takışırız:1::1:

brcğm ben sesiz sedasız nasın tahmin ettim:1::1::1:

geçen hafta kayınvalidemle atıştık demiştim ya oğluna yetiştirmiş galiba
dün akşam eşim çatacak yer arıo gibiydi neyse bişi demedim yorgundu çünküm
sabah kalkar kalkmaz saçma bişiden çattı
bende çıktım evden
msj attım ne oluo die
ramazan diye canımı sıkmak istemiomuş ama sonra döküldü
annesi sofrayı kur deyince niye kurmamışım yardım et deyince etmemişim..
bende dedim pilavımı beğenmedi saat 6 da sofra kuralım dedi bende yok dedim erken diye onu falan hep dedim daha msj atmadı beyfendi
yok yani merak ettiğim annesinin nasıl yetiştirdiği..
bi kez daha böyle bişi olmuştu annesi hemen tel açıp söylemiş casper böyle yaptı diye..
aman ya sabah sabah canım sıkıldı sinirden ağlıcam valla

bizim paşanın da bu huyu kötü içine atar atar sorana kadar söylemezz

bugün çağırdım başka yere davetlilermiş ya yarın da ben teyzeme gidelim diye de bozuk atmıştı kocem.
şimdik daha da takar durur sen istemion ondan çağırmıon diye offf:5:

evt tatlım çalışıyorum .kızımla kocam haftaya bu gün gelicekler.bende annemlerle kalıyom .onları çok özledim ama çok şükür güzel geçiyo kardeşlerimle hep beraber perşembe akşam dışarda iftar açtık hep beraber.öle işte ama insan kendi evini özlüyor offffff

brsnm az kaldı şükür zor tabi ama =) anın tadını çıkart bıda annenlerle beraber olamıcan = ) kocacın ve miniğinle olcan hep .HAyırlısıyla haftaya yanındalar cnm inşllah bunda şükür =)

mblue det lennn:57:
cinsiyetlerde yanılmıyodum bennn:(
ayyyy tmm brck sık canını bişyi demıom ben :37: üzme kendını dıe dedımm bebişim :70:

geçen hafta kayınvalidemle atıştık demiştim ya oğluna yetiştirmiş galiba
dün akşam eşim çatacak yer arıo gibiydi neyse bişi demedim yorgundu çünküm
sabah kalkar kalkmaz saçma bişiden çattı
bende çıktım evden
msj attım ne oluo die
ramazan diye canımı sıkmak istemiomuş ama sonra döküldü
annesi sofrayı kur deyince niye kurmamışım yardım et deyince etmemişim..
bende dedim pilavımı beğenmedi saat 6 da sofra kuralım dedi bende yok dedim erken diye onu falan hep dedim daha msj atmadı beyfendi
yok yani merak ettiğim annesinin nasıl yetiştirdiği..
bi kez daha böyle bişi olmuştu annesi hemen tel açıp söylemiş casper böyle yaptı diye..
aman ya sabah sabah canım sıkıldı sinirden ağlıcam valla

bizim paşanın da bu huyu kötü içine atar atar sorana kadar söylemezz

bugün çağırdım başka yere davetlilermiş ya yarın da ben teyzeme gidelim diye de bozuk atmıştı kocem.
şimdik daha da takar durur sen istemion ondan çağırmıon diye offf:5:

caspırım stres yapma =( mıden ondan ağrıyodur cnm .
sende bıda böle bişyi yaşadında sıcağıyla olayı kocana anlat canım yoksa sen nıe kızdını anlamadan azar iştiip durusun kayınvalden fişeklio sanırım eşini biraz .Kocana durumu anlat sen trip at biraz da eğer amcanlara hfta içi gitme şansın yokise söle eşine senın bana olur demen üzerine söz verdım şimdi planı bozma annenler haftaya gelsın de canını da sıkma .öle suçlu gibi davrnma cnm benım .6da sofra kurmaya ne acelesi varmış allahımya sona yardım etmedın mı ? cnm sofra kurmasına
bazı kyınvaldeler çok şey hakedıo hee :23: atcan bacak bacak üstüne oturcan köşede böle gelinler çok yaranır =)
sen sıkma canını eşinle aran düzelir nasılsa .ama bida böle bi durum yaşadığında olayı sıcağıyla anlatki kayınvaldenın anlattıkları işe yaramasın cnm

KIZLARR yeni geldim...kusura bakmayın siz burdayken yazmak isterdim ama hoş olmayan bi olay yaşadım..sağlıkla ilgili değil neyse...

cinsiyetimiz önce sağlığımız yerinde bunu bilin çok şükür veeeeeeeeeee prensesimizzz olcakmışşşş
teytey.gif

ben demıştım
cok sevındım cnmm cokk

brsnm az kaldı şükür zor tabi ama =) anın tadını çıkart bıda annenlerle beraber olamıcan = ) kocacın ve miniğinle olcan hep .HAyırlısıyla haftaya yanındalar cnm inşllah bunda şükür =)

ayyyy tmm brck sık canını bişyi demıom ben :37: üzme kendını dıe dedımm bebişim :70:

caspırım stres yapma =( mıden ondan ağrıyodur cnm .
sende bıda böle bişyi yaşadında sıcağıyla olayı kocana anlat canım yoksa sen nıe kızdını anlamadan azar iştiip durusun kayınvalden fişeklio sanırım eşini biraz .Kocana durumu anlat sen trip at biraz da eğer amcanlara hfta içi gitme şansın yokise söle eşine senın bana olur demen üzerine söz verdım şimdi planı bozma annenler haftaya gelsın de canını da sıkma .öle suçlu gibi davrnma cnm benım .6da sofra kurmaya ne acelesi varmış allahımya sona yardım etmedın mı ? cnm sofra kurmasına
bazı kyınvaldeler çok şey hakedıo hee :23: atcan bacak bacak üstüne oturcan köşede böle gelinler çok yaranır =)
sen sıkma canını eşinle aran düzelir nasılsa .ama bida böle bi durum yaşadığında olayı sıcağıyla anlatki kayınvaldenın anlattıkları işe yaramasın cnm

canım saat 7,30 gibi görümcemle hazırladık zaten masaları biz yapmaz olur muyum tüm servise baktık görümcemle biraz kalabalıktı ikimiz anca yetiştik hatta
tatlm ben eşime annesiyle aramızdaki şey nasılsa diye anlatmadım ama o dayanamamış hemen yetiştirmiş demekki
teyzemlere haftaiçi akşam da gidebilirz ama pazar günü gidelim die konuştuk..
belki o kadar tepki vermesem kayınvalideme daha iyiydi ama o gün yeterince kötüydüm zaten regl olmuştum ağrıdan akşamı zor ettim ama anlayan kim..
eşimle aramız tabiki düzelir canm ama bişi olduğunda oğluna yetiştirmesi zoruma gitti çok

midem de daha iyi az sakinledim çünkü

Back
X