konuşmasın cokta tın
sana mecbur bılıyon demı
kes veresıyeyı bak nasıl konusuosempatiksalakcinni
ütümü yaptım peynir kekimi yaptım bulaşıkları yerleştirdim geldim
elini tutmam dedim ben ,bir kere kaçırmış 1 parmağını tükürdüm parmağına :roflol:
sonrada o tırnak uzayana kdr o elini tutmadım...sıkıysa dierinide yeseydi :)
pasaklım kendı benden önce ıstedı
dıo aşkım senın tırnakların kırlenmesın
kıyamam dıo
korkuyo benden dıom yaa laa
Tabi tatil zamanı geldi,mayolardan bikinilerden konuşuluyor değil mi??
saat 4 den sonra pastalar,börekler yemekler,ohh ohhh,
bu arasa bende bikini giyenlerdenim,bu sene beğendiklerim uçuk fiyatta ama
bakacağız artık,yılda bir oluyor...
anaaaa kızlar 4 gün adetim gecikmiş ne halt etçem ben( hapları bırakmıştım yaa (
anaaaa kızlar 4 gün adetim gecikmiş ne halt etçem ben( hapları bırakmıştım yaa (
ay inşallah kısss daha yeni farkettim ben bu detayı anaaaaam ay ne yaparım allahım yardım etsin:))))
bebiş geliyor bebiş ya lelel ya lelell :))))
canm hapı bırakınca bende de bi kaç gün gecikme olmuştu normaldır bence
acaba hapı bıraktıgın için dengesi şaşmış olabilir mianaaaa kızlar 4 gün adetim gecikmiş ne halt etçem ben( hapları bırakmıştım yaa (
test mi alsam ne yapsam ??? ay ne halt etçem ben offfffffffmafoldumben
kıs ağlıcam valla ne gülüon...kıss ne yaparım ben geçen kuzenime anlatıom bide korunuoz çok dikkat edioz die.ay ne zaman büyük konuşsam başıma bişi gelioaha daimi konumuz açıldı..haydiyin bakalımmm :roflol:
ben yaptım peynir kekimi ilk defa yaptım valla ama çoook güzel olmuş tavsiye ederim sizede
buyur gel abla yiyelim
ay inşallah kısss daha yeni farkettim ben bu detayı anaaaaam ay ne yaparım allahım yardım etsin((((((((offfff
aha daimi konumuz açıldı..haydiyin bakalımmm :roflol:
ay inşallah kısss daha yeni farkettim ben bu detayı anaaaaam ay ne yaparım allahım yardım etsin((((((((offfff
kıs ağlıcam valla ne gülüon...kıss ne yaparım ben geçen kuzenime anlatıom bide korunuoz çok dikkat edioz die.ay ne zaman büyük konuşsam başıma bişi gelio
kıs ağlıcam valla ne gülüon...kıss ne yaparım ben geçen kuzenime anlatıom bide korunuoz çok dikkat edioz die.ay ne zaman büyük konuşsam başıma bişi gelio
niyeküü :1hug:
onun tarifi ne zaman verdinn hatırlayamadmm
vereyim canım
Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı yağ
1,5 su bardağı normal un
1 paket kabartma tozu
1 kase ufalanmış az yağlı beyaz peynir
1 demet ince kıyılmış maydonoz
Bolca susam
bütün malzemeler karıstırılır en son un eklenir karıstırılır 150 derecede pişirilir susam sonra üzerine dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?