Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Slm kızlar..

Topicten haberim vardı okumak anca nasip oldu.Çeyiz hazırlığı bölümünden tanıyan vardır belkide..Bende 1 aydır evliyim bende

cute'cim benimde var yapamadığım şeyler kuzucm
hala annem kadar olamadım ama
örneğin onun yaptığı su böreğini bir yapabilsem tamamdır diyeceğim ama ne mümkün deneyemedim bile ((

kıyamam sana klimayı kapatsaydın be kuzum
söyle kocişe sana sıcak çorba yapsın...

akşama annemler bana geliyor çaya
kocişte 21:00 de çıkacakmış hay aksi ya
neyse ben meşhurrr tahinlimden yapayım
bizimkiler pek sever

:)) kız kızma arkadaşına benimde ablam böle rahat sakin
ben kendimi yırtarım o hiçç tın karşısındakini sinir etmekten zevk alır
aklıma onun o hali geldi

ayyy çok canımı sıktı casper
ben bunaldım artık hakikaten
birşey konuşunca elli kere arıyorlar elli kere e insan bunalıyor bir noktadan sonra haklısın demek varken savunmak neden
sinir oluyorum

love cnm walla bu evlilik çok yıpratıyo insanları
Türklere has bi durum heralde
yabancılar kendi kendien gidip evleniyo
aynılarını yaşadım cnm erkekler ailelerine toz kondurmazz maleseff

kızlar ben çıktım iyi akşamlar öpüldünüzzzzz

ii akşamlar şekerrr

bend eeve gidemde pizza yapım barii.
kararımı verdim..
yooosam dolaptaki mantarlar kullanılmıcak hale gelicek..
onlar tükenmeden tüketim ben onları..

barıştınızmı bakem??

sağolun canlarım benim
sizde olmasanız
valla açıldım şimdi birazcık
bağırdım çemkirdim kapattım eve gidem hiç konuşmayam ne yapiim yada sizce

bence seviyeyi koru cnm
nekdrda tartışsanız ömür geçirceksiniz beraber
o yüzden sakin ol ve seviyeyi koruu

[

cute yok be canım abim burundan ameliyat oldu ona baktım bi tek pazar günü havuza gittik

geçmiş olsuun..burnundan mı neden ? bnmde eşim olacakda ondan sordum..nerede oldu memnun mu ?
aman pasaklım boşversene
kendileri yapsın getirsinler hıhh
çok kızdım çookkklava:

kim gelicek pasaklıya şimdi..hey allam yaa iş yerinde hazırlancak sankim kız..ne düşüncesizler yaa..

Slm kızlar..

Topicten haberim vardı okumak anca nasip oldu.Çeyiz hazırlığı bölümünden tanıyan vardır belkide..Bende 1 aydır evliyim bende

hoşgeldin aramıza ozmn...

o tahinli ney ada tarifi vermişmiydin cnm??

ben çıkıom yavaştan
kuzucuklarımmmm

iyi akşamlar tatlmm
sakin sakin olun akşam tamm mıı

adacmm onun tarifi de yakındaaa verirsin tatlm :))))
ohh ellerine sağlık şimdiden

tatlmm hoşgeldinn
ee nasl gidio bakalm evlilikk..

Evlendik evleneli pek görüşemiyoruz eşimle.Yav nişanlıyken daha çok görüşüyorduk.Balayından döndüğümüzden buyana eşim haftanın 7 günü sekize kadar çalışıyor.9.30 da evde oluyor.Anlıyamadım anlıyacağınız evlilği

balcımm yok bitanem ne barışmasıı..
sürtsün burnu ağzı iiceeee....
azönce aramışta napıosun falan bi arım dedim dio..
hiç pas vermedim
...

TAHıNLı UN KURABıYESı ( işte bunu şiddetle öneriyorum)

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Malzemeler

1 su bardağı mısır özü yağı (250 ml.)

1 su bardağı pudra şekeri (110 gr.)

1 su bardağı tahin (250 ml.)

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

4 su bardağı un (125 x 4 gr.)

Yapılışı

Tahin, sıvıyağ, pudraşekeri ve vanilyayı hamur yoğuracağınız kaba alın ve mikserle pürüzsüzleşene kadar çırpın.

Karışıma un ve kabartma tozunu ekleyerek oldukça yumuşak ve gevşek bir hamur yoğurun. (gevşekten kastım, esnek olmayan, elinizle kopardığınızda uzamadan hemen koparılabilen ve oldukça kolay şekillenen bir hamur.)

Fırınınızı 170 dereceye ayarlayın.

Şimdi bu kurabiyenin iki versiyonu yapılabiliyor ama bana sorarsanız ben minik un kurabiyesi formundakilerin hem görünüşünü hem de tadını çok beğeniyorum. ısterseniz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzda yuvarlak ve yassı şekil verdikten sonra üzerini toz şekere bulayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. (kurabiyenin tepsiye yapışmaması ve tepsiden kolay ayrılması için yağlı kağıt kullanmanızı tavsiye ederim, çünkü kurabiye pişince çok yumuşak oluyor soğuduğunda katılaşıyor ama o zaman bile zorlandığında kolayca dağılabilecek bir kıvamda oluyor.)

ısterseniz de cevizden biraz daha küçük parçalar koparıp avucunuzda gelişigüzel yuvarlayıp tepsiye o şekilde dizin.

170 derecede önceden ısıtılmış fırında beyaz kalacak şekilde, üzerleri çatlayıp çok hafif pembeleşmeye başlayana kadar pişirin. Yaklaşık 15 dakika ama süreyi kontrol edin mutlaka. Her fırın farklı olabiliyor.

Minik yuvarlak şekil verdiyseniz pişince sıcakken üzerine bolca pudraşekeri serpin.

Kesinlikle tamamen soğumadan tepsiden almayın. Tepsiden alırken küçük bir bıçağın ucuyla kenarlarını kaldırın. Kolayca çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…