Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy samimiyette bi yere kadar canm
bence makarna haşla koy ortaya sos da yapma bi ketçap mayonez koy masanın kenara da yesin çok bile onlara
kızma ama sinir oldm..

benimde kabak yemeğim ve bulgur pilavım var bide salata yaparım tamam akşamda ıslak kek yapıvermiştim çayın yanına

ohh afiyet olsn canmm

tatlmm yine ne oldu
az daha sabırr hepsi geçecek canmm

ya davetiyeler gelmiş nişanlıma kargo ile
annesi gile söylemiş geleceğini onlarda 3 kere aramılar bizimkini yolal bizimkini yolla bizimkini yolla
bende dedim ki akşam eve getirseydin bir saysaydık ne bu acele
her konuda böyle yapıyorlar insanı bıktıryorlar dedim
bozuldu beyefendi
çemkirdi ben hiç yoktan mesele çıakrıyormuşum bugün yarın ne farkedermiş vs vs vs
kendisi bizimkilerle ilgili kzıdığı yönleri söylüyor evet haklısın diyorum sıra ona gelince hemen savumada beyimiz
dilediği kadar savusun görünen köy klavuz istemez

ayy yine yok yere bi tartışma canmm
bi atlatın şu düğünüü hayırlısıyla
gerisi çok güzel olcak eminim..

ayy yine yok yere bi tartışma canmm
bi atlatın şu düğünüü hayırlısıyla
gerisi çok güzel olcak eminim..

ayyy çok canımı sıktı casper
ben bunaldım artık hakikaten
birşey konuşunca elli kere arıyorlar elli kere e insan bunalıyor bir noktadan sonra haklısın demek varken savunmak neden
sinir oluyorum

ÇıLEKLı KUP

Kremanın tarifi:

1 kg süt
5 tepeleme yemek kaşığı un
5 tepeleme yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
125 gr margarin

Yapılışı:
Tencereye süt, un, şeker ve vanilyayı koyalım ve koyu muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirelim. (Kıvamını daha rahat ayarlamak için sütün ilk etapta hepsini dökmemenizi tavsiye ederim, unun markasına, kaşığın büyüklüğüne göre farklılık gösterebilir)
Koyu muhallebi kıvamına gelince margarini sıcakken ekleyelim ve yaklaşık 10 dk kadar (ne kadar uzun olursa o kadar iyi) mikserle çırpalım.

Çilekli Kup Tarifi :

Yukarıdaki tarifle hazırlanmış krema (1 kg süt ile 8 adet kup çıkıyor)
Kupun dibine yerleştirmek için browni ya da kek (evde kendiniz de yapabilirsiniz, Çilek (arasına koymak için dilimlenmiş, üzeri için bütün çilekler kullandım)
Dr. Oetker Çikolata Sosu
Kremayı hazırladıktan sonra, Dr. Oetker Çikolata Sosu üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz. Kup bardaklarımızın dibine sostan döküp keki yerleştiriyoruz. Üzerine tekrar sostan dökerek, dilimlenmiş çilekleri serpiştiriyoruz. Üzerine bolca krema koyup son olarak tekrar sostan dökerek, çilek taneleri ve hindistan cevizi ile süslüyoruz.
Soğuduktan sonra buzdolabına kaldırıp, 2-3 saat sonra servis edebiliriz

love
sıkma canını herşeye balım
az sakın ol relax:smiley-cool:
bunlar gececek ve bı bakmışsın hersey gerıde kalmış
üzme bu mutlu gunlerınde kendını

hadi havamız değişsin diye tarif ekledim
kızlar bunu ben vişneli yapıyorum ımmmımmmm süper birşey oluyor bunu da tavsiye ediyorum
vişneli yapıp arasına konulan keki eti browni vişneli kullanınca var ya....
eşiniz sizi baş aşçı ilan edecek :)))

kısçeler fake konularda dalaşmayın bırakın herkes sallasın istediği gibi
valla banlanırsınız bak söylemedi demeyin :kedi:

caspersycim öyle yapıcam hee sonunda koycam makarnayı önlerine alın yiyin diicem :mymeka:
ay bu misafir benim arkadaş mı acaba hakkında yaptığımız dedikoduları mı okuyo :roflol:

aboooowww kız olurmu olur vallaaaaa....

TAHıNLı CEVıZLı ÇITIR RULO KURABıYE

Malzemeler:

2 yufka
1 su bardağı tahin
1,5 su bardağı ceviziçi
1/2 su bardağı tozşeker
Üzeri için pudra şekeri

Yapılışı:
Fırınımızı 180 derecede ısıtıyoruz.

Yufkamızın ilkini tezgahımıza seriyoruz. Üzerine tahini bir kaşık yardımı ile sürüp, tozşeker ve ceviz serpiyoruz. ıkinci yufkayı da serip aynı işlemi tekrarlıyoruz. Üstüste olan yufkaları rulo şeklinde sarıp 2-3 cm kalınlığında verev dilimler şeklinde kesiyoruz. Yağlanmış ya da yağlı kağıt serilmiş tepsiye dilimleri dizip üzerleri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz.
Piştikten sonra fırından çıkartıp soğumaya bırakıyoruz.

Üzerlerine pudra şekeri serpip servis ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…