offfff
gene bastılar beni yaaaa
offfff
nefret ettime vliliktende ailelerdend e offff
balcım bi de beni düşün ajda pekkana taş çıkartırım valla öyle gerildim sempatiksalakcinni
böcük nan samimiyetten yapıyo beni kızdırmak için ona belli etmemeye çalışıyorum ama kafayı çakıcam az kaldı guclubacismile
caspersycim dediğim gibi samimiyetten yapıyor beni kızdırmaya çalışıyor aklı sıra ama bi yandan da istekleri ciddi yani şakayla karışık
en sonunda dedimki evde malzemem var param yok pirzola falan alamam dedim offf ne çulsuz arkadaşlarım var yaa diyo ohaoldumsmile boshayallersmile :roflol:
benimde kabak yemeğim ve bulgur pilavım var bide salata yaparım tamam akşamda ıslak kek yapıvermiştim çayın yanına
tatlmm yine ne oldu
az daha sabırr hepsi geçecek canmm
nan böcük gaza getirdin,dayanamadım yazdım yaa kıza..ne güzel akşam gülüp geçmiştim :))
çok yanlış yapıo
saygısız demış bu seferde-tatlicadiarzu-
cvp verdım
:1closedeyes:
ya davetiyeler gelmiş nişanlıma kargo ile
annesi gile söylemiş geleceğini onlarda 3 kere aramılar bizimkini yolal bizimkini yolla bizimkini yolla
bende dedim ki akşam eve getirseydin bir saysaydık ne bu acele
her konuda böyle yapıyorlar insanı bıktıryorlar dedim
bozuldu beyefendi
çemkirdi ben hiç yoktan mesele çıakrıyormuşum bugün yarın ne farkedermiş vs vs vs
kendisi bizimkilerle ilgili kzıdığı yönleri söylüyor evet haklısın diyorum sıra ona gelince hemen savumada beyimiz
dilediği kadar savusun görünen köy klavuz istemez
ayy yine yok yere bi tartışma canmm
bi atlatın şu düğünüü hayırlısıyla
gerisi çok güzel olcak eminim..
kısçeler fake konularda dalaşmayın bırakın herkes sallasın istediği gibi
valla banlanırsınız bak söylemedi demeyin :kedi:
caspersycim öyle yapıcam hee sonunda koycam makarnayı önlerine alın yiyin diicem :mymeka:
ay bu misafir benim arkadaş mı acaba hakkında yaptığımız dedikoduları mı okuyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?