Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ewet canım calıscam 15 gün sonra benmde eşim oluo ne kadar zormus bu son günler kızlar yoksa benmi sadece böle oluyorum ((

Benim eşim yok ama işim var, arada uğruyorum buraya ama gelmesem mi benneyaptımki benneyaptımki

Benim eşim yok ama işim var, arada uğruyorum buraya ama gelmesem mi benneyaptımki benneyaptımki

ben hiç görmedim seni :S niye gelmeyesin gel tabi, ama akşamları pek kimsecikler olmaz burada ..tüm çeneler gündüz oluyo :)

karaböcük çok az kalmış,hadi hayırlısı..

cute böcüğün arkasından geldim oda 1 defaydı galiba kaydirigubbakcemile3
öğlenleri KK dolup taşıyor doğru ama çalıştığım için giremiyorum,
anca akşamları :a015:

Günaydın bacılarım. Bişey soracağım düğünde fotoğrafçıdaki fotoları cdye attılar mı sizin hani seçtiriyorlarya seçtiklerinizin haricindekileri??

Günaydın bacılarım. Bişey soracağım düğünde fotoğrafçıdaki fotoları cdye attılar mı sizin hani seçtiriyorlarya seçtiklerinizin haricindekileri??

yok canım.. sadece seçtiklerimizi atmışlardı... ama kalanların hepsini ufak boyutta verdiler bize... bütün pozlarımızı....

günaydınnnn..

günaydınlarrrrr
dün saat onda çıktı iş yerinden öldüm geberdim resmen yaaa
kocişte geldi oda aynen öldü
ama netice başarılıydı
bitirdik tüm işlerimizi ve çıktık eve gittiğimizde hışımız çıkmıştı

günaydınlar
işllh güzel bir gün olur kızlar hepimiz için
artık işe gelesim yok
kafam bi dünya sanki neyse
açılırım heraldee

ama bu çok geç oldu yaa... yaklaşık 15 gündür iki parmağım yanıktı ve kocaman bbir su keseciği vardı...

kimse kalmadı heralde
canım çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hiçbişeyde yapasım yok
hayırdır canım, ne oldu??

çin pilavı böyle mi oluyor???

canım ben sadece dereotu, biraz taze soğan.. birde kornişon turşu koyuyorum...daha güzel oluyor....

canım bana çok uzak çünkü gideceğim yer... ben anadolu yakasındayım, onlar avrupalılar:)) istanbula geldiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…