Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cute için çok üzüldüm yaa yazık.hastayken yalnız kalmak çok zor yaa( ben de ilk evlendiğimde bi rahatsızlığım yüzünden hastahanede ve evde yalnızdım çok acı verici ( acısına üzülmüosun ama o yalnızlık acıdan daha beter koyuyo insana.yakın olsaydım kesin yanında olurdum ama malesef( allah yardımcısı olsun umarım bir an önce iyileşir(

adacım sende sıkma canını boşver onu sen.böyle tipler sinir bozmak için yaratılmış gibidirler.

cutecim inşallah biran önce iyileşirsin gülüm..

böcüğüm kabak olayına koptum ama valla okuyunca insanın aklına hiç iyi şeyler gelmiyor yawwkaydirigubbakcemile3

ben yokum bu listedee:sinifsinif:

canım o an sanırım yoktun
aşağıdaki isimleri kopyalamıştım ondan olmamışsın (( pardonnnnn

woow gördünmü dip dibeymişizde haberimiz yok nişanlıyım 15 gün sonra düğünüm war ve vartık yozgatta olcam kayseriden didiom ben :sinifsinif:

aaaaa benim memleketime gideceksin yani...

Balll bedava mı gönderdiler sanki bi araştır belki çözerler boşver deme üzüldüm kırık gelmesine :gitme:

Ada kız boşver onu sen hiç duyma bile ne sinirlerini bozuyorsun belli ki dengesiz biri :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…