heyıoo kızlar kaynanaalar gitti evde kızımla başbaşayızzzz
yehu yuppii
tabi yanlız olunca güne erken başladık
normalde 8de uyandığımızda emzirip alt değiştirip tekrar yatıoduk beraber 10.30a kadar sonra uyanınca emzirip kaynanaya verip ben kahvaltı ediyodum, bugün 8den beri ayaktayım bebeişi uyutup kahvaltı ettim snra bebiş uyandı ama emmedi mızırdanıyo bakalım nasıl geçecek bu başbaşa ilk günümüz, dua edin bize.
öptük hepinizi sütlü sütlü :)
hoşgeldin tatlışşşgünaydınnnn herkese..
hamişlerin hepsi iyidir inşallah..
böcüğüm allah ablanın yardımcısı olsun,kolay bir doğum olur inşallah,sağlıkla kurtulur ikiside..
yehu yuppii
normalde 8de uyandığımızda emzirip alt değiştirip tekrar yatıoduk beraber 10.30a kadar sonra uyanınca emzirip kaynanaya verip ben kahvaltı ediyodum, bugün 8den beri ayaktayım bebeişi uyutup kahvaltı ettim snra bebiş uyandı ama emmedi mızırdanıyo bakalım nasıl geçecek bu başbaşa ilk günümüz, dua edin bize.
böcükümm hayırlı doğumlar olur inş..günaydın kızlarr
bugun ızın alıp gtcem sanırım dayaanamıyoumm
ablam doğum etcek Allahın ıznıyle
dua edın lutfen sezeryana falan gerek kalmasınn
bırsenımmm cok tşşkler duan ıcın sureklı okuycamm yolu cıkınca
herkesı cok öpüyommm
yeğenım olursa bırını arar haber ederım tabı unutmazsam:)
he bıde en önemlı şey patron daha gelmedı ızın almam lazım
günaydın canmmgünaydınnnn herkese..
böcüğüm allah ablanın yardımcısı olsun,kolay bir doğum olur inşallah,sağlıkla kurtulur ikiside..
yehu yuppii
anaaaaaaa
casper gelmişşş kız gettimi yabancı gelinn
hoşgeldinnnn
günaydınnnn herkese..
yehu yuppii
hoşgeldin tatlışşş
hoşbulduk canımmm..
allah iyiliğinizi versin emi kızlar.
ben onu kinaye olsun diye dedim iyi fikir diye.
ben yavrumdan ayrı kalamam mümkün değil.
gece onu yatağında görmeyeceğim. yıkarım ortalığı.
evet kreş hem maddi zorluyor bizi en önemlisi çocuğum hasta oluyor.
ama ben 5 saat uzağa gönderemem. kendi istedikleri gibi yetiştirecekler.
bişey olsa ne yapacaklarını bilmezler.
köy yeri dr. yok bişey yok.
ilçe arabayla 20 dk.
yok ben yavrumu kimselere vermem kreşte bile aklım kalıyor.
hoşgeldin casperım....
hoşgeldin bublecim... iyiyiz çok şükür...
sen nasılsın, duru nasıl?
bublecim conturcum hoşgeldiniz kızlarr
yesinler senin cimcimeniiiyi olmaya çalışıyorum canım yaa,2 gündür belimde bir ağrı var hayırlısı bakalım..durum iyi çok şükür.beni çok güldürdü dün akşam,burda bir alışveriş merkezine gezmeye götürdük babasıyla değişiklik olsun diye,oyuncak reyonuna yapıştı bizimki onuda alın bunuda alın falan..bizde almadık tabi ev oyuncak dolu bıktım artık..neyse dönüş yoluna geçtik,bindik arabaya..babası ''prensesim mutlu oldunmu gezdiğin için'' diye sordu..ne dese beğenirsiniz bana oyuncak alsaydınız gerçekten çok mutlu olacaktım ama almadığınız için çok mutsuzum şuan...çatladım gülmekten yaa..çok bilmiş şimdiki çocuklar.
caspery aman iyi olun canlarım benim..sizde iyi olun bebişlerinizde.bende bugünlerde bir bebek sevdası var ama hayırlısı bakalım..böyle 2 çocuğu olanlara imrenir oldum.hiç istemezdim halbuki ama şimdi bir tane daha kızım olsa böyle harika olurdu sanki ne bileyim..
casper lame hoşgeldiniz kızlar!
alya senin yazın ne yaşadığını hatırlıyorum. bu da bana tecrübe oldu.
coturcum gözün aydın diyelim. bebişinle güzel bir gün geçir inşallah!
uslu uslu uyusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?