Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heyıoo kızlar kaynanaalar gitti evde kızımla başbaşayızzzz
yehu yuppii

tabi yanlız olunca güne erken başladık
normalde 8de uyandığımızda emzirip alt değiştirip tekrar yatıoduk beraber 10.30a kadar sonra uyanınca emzirip kaynanaya verip ben kahvaltı ediyodum, bugün 8den beri ayaktayım bebeişi uyutup kahvaltı ettim snra bebiş uyandı ama emmedi mızırdanıyo bakalım nasıl geçecek bu başbaşa ilk günümüz, dua edin bize.
öptük hepinizi sütlü sütlü :)

ooo hadi bakalım ana kız başbaşasınız demek.... umarım kolay geçer canım bu günler... biraz zorlanıcaksn tabi ama, inci melek için herşeye değer:)

günaydınnnn herkese..
hamişlerin hepsi iyidir inşallah..
böcüğüm allah ablanın yardımcısı olsun,kolay bir doğum olur inşallah,sağlıkla kurtulur ikiside..
hoşgeldin tatlışşş

oh be ne güseldir şinci keyfiniz
güzel geçsin günleriniz inş.
inci melek üzmesin annecini inş.
dualarımız sizinle tatlım

anaaaaaaa
casper gelmişşş kız gettimi yabancı gelinn
hoşgeldinnnn

böcükümm hayırlı doğumlar olur inş..

günaydınnnn herkese..
hamişlerin hepsi iyidir inşallah..
böcüğüm allah ablanın yardımcısı olsun,kolay bir doğum olur inşallah,sağlıkla kurtulur ikiside..
günaydın canmm
iyiyzz biz iyiyiz :))
yawrumu büyütüom
sabah süt içemedim öksürüyorum soğuk boğazıma temelli kötü gelir die artk akşam içerizz..

ayy ne güzell hoşgeldiniz canmm
kuzunu yerimm senin uslu durur inş annesii

allah iyiliğinizi versin emi kızlar.
ben onu kinaye olsun diye dedim iyi fikir diye.
ben yavrumdan ayrı kalamam mümkün değil.
gece onu yatağında görmeyeceğim. yıkarım ortalığı.
evet kreş hem maddi zorluyor bizi en önemlisi çocuğum hasta oluyor.
ama ben 5 saat uzağa gönderemem. kendi istedikleri gibi yetiştirecekler.
bişey olsa ne yapacaklarını bilmezler.
köy yeri dr. yok bişey yok.
ilçe arabayla 20 dk.
yok ben yavrumu kimselere vermem kreşte bile aklım kalıyor.

bizim ilk günümüz çok zor geçmişti,24 saat boyunca durmadan ağlamıştı..sinir sistemim bitmişti resmen ve annemi çağırmıştım ertesi gün :)) sizin iyi geçer umarım canım..zamanla zorda olsa insan alışıyor gerçekten

hoşgeldin tatlışşş
hoşbulduk canımmm..

nebiliyim kız öle deyince hani durumu az çok biliyoz ama tam bilmiyoz sahi sölüyon zannetik

ben söledim zati söliceğimi bırakma diye kuzum

sabah canm istemiyo die bi dilim kepek ekmekle bi üçgen peynir yedimm..
ve çook açım şimdikk
gözümün önünden neleerr nelerrr geçioo

hoşgeldin bublecim... iyiyiz çok şükür...
sen nasılsın, duru nasıl?

iyi olmaya çalışıyorum canım yaa,2 gündür belimde bir ağrı var hayırlısı bakalım..durum iyi çok şükür.beni çok güldürdü dün akşam,burda bir alışveriş merkezine gezmeye götürdük babasıyla değişiklik olsun diye,oyuncak reyonuna yapıştı bizimki onuda alın bunuda alın falan..bizde almadık tabi ev oyuncak dolu bıktım artık..neyse dönüş yoluna geçtik,bindik arabaya..babası ''prensesim mutlu oldunmu gezdiğin için'' diye sordu..ne dese beğenirsiniz bana oyuncak alsaydınız gerçekten çok mutlu olacaktım ama almadığınız için çok mutsuzum şuan...çatladım gülmekten yaa..çok bilmiş şimdiki çocuklar.

caspery aman iyi olun canlarım benim..sizde iyi olun bebişlerinizde.bende bugünlerde bir bebek sevdası var ama hayırlısı bakalım..böyle 2 çocuğu olanlara imrenir oldum.hiç istemezdim halbuki ama şimdi bir tane daha kızım olsa böyle harika olurdu sanki ne bileyim..

casper lame hoşgeldiniz kızlar!

alya senin yazın ne yaşadığını hatırlıyorum. bu da bana tecrübe oldu.

coturcum gözün aydın diyelim. bebişinle güzel bir gün geçir inşallah!
uslu uslu uyusun inşallah.

yesinler senin cimcimenii
çok mutsuzmuşş
sıpaa alcan sevcen sevcenn :)

gerçekten çok bilmişler ya inan laf yetişmiyo
3 yaşındaki paşaya bi saatten sonra söyleyecek lafım kalmıo ne desem bi cevap bi bilmişlik..

hoşbuldukk canmmm

dua eden ıyı dıleklerde bulunan herkese cok tşkler
geçmişi okuyamıyorum
yalnız değilim maalesf

ablam cıhaza bağlı beklıyor bakalımnolcek
ınş.akşam falan doğururdu yarın için ızın alırım bugun öğlen oldu gıdıp gelmeme değmez saatlerce kalıp kokusunu duymam lazım
ela mızın

kızlar içim üşüyor resmen yaaaaa!
çay içtim az önce ama donuyorum sanki.
ne içsem iyi gelir acaba?
akşam evde yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…