Çok teşekkür ederim kızlar,amin inşallah.
Topikteki tüm annelere,anne adaylarına,anne olmayı dileyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar versin Allah.
melodicim takılma yaakızlar niye sinirli olduğumu yazacaktım.
.
çantamı alıp gıdemem patrn der ıyılıklerımı unuttu bıde onu zor durumdada bırakmam ıstemem
sonra cıkıp gıdılecek yer değil karşıda oturuyolar ben burdan evıme 1 saate gıdıom ınıp hemen arabaya bınsem bıle 1,5 saat kı hemen bınılmıo yanı akşam mumkun değil
meloş ablam karşıda oturuyo aılem bılmıon mu lenn sonrada ben bişi uunuttup desem kızıon hemensenı döverımm hee
sağolun bu arada ıykı varsınız
mutlukız iyi olmaya çalışıyorum canım. oğluşum ve ben hastayız.
eylülden beri düzelemedi yavrum.
bu arada geçen perşembe 1 yaşına girdi yeni fotolarını görmedin sen albüme bak canım.
mutlukızcım ikiz bebek çok güzel oluyor ama inan ben bir tanesi ile zorlanıyorum 2 tanesini düşünemiyorum.
ama senin yardıma gelenin çok olur demi?
sağlıkla gelsin inşallah. doğum hangi aydı? şubat diye hatırlıyorum.
nan böcük senin ne yazdığını mı aklımda tutucam.
ay böyle durumda sinir olurum ben sanırım çantamı alıp çıkarım ben.
senin iyilik meleği patronun da mı izin vermiyor?
o kadar uzak mı? 3 saat nerde ablan şehir dışı mı?
bak yazdım deme hatırlayamam.
herkeşlere
nabersiniz bakalım,nassınız ????
deli gibi kısır neyim yiyorum öyle böyle değil ama yanına da koydum acı biber turşusunu :))))
okulda da bir elimde küçük bir dilim ekmek onla yanımda tupperın peynir koyma kapları var ya onun dolusu peynir götürüyorum bir ekmekten kemiriyom azcık bir peynirden atıyom ağzıma bir defada kibrit kutusunu
hele bir tahmin edin bakem bu bebenin cinsiyeti ne ölecem meraktan......
tabisi en önce sağlıklı olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin......
çantamı alıp gıdemem patrn der ıyılıklerımı unuttu bıde onu zor durumdada bırakmam ıstemem
sonra cıkıp gıdılecek yer değil karşıda oturuyolar ben burdan evıme 1 saate gıdıom ınıp hemen arabaya bınsem bıle 1,5 saat kı hemen bınılmıo yanı akşam mumkun değil
meloş ablam karşıda oturuyo aılem bılmıon mu lenn sonrada ben bişi uunuttup desem kızıon hemensenı döverımm hee
sağolun bu arada ıykı varsınız
Topikteki tüm annelere,anne adaylarına,anne olmayı dileyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar versin Allah.
amin arkadaşım Allah razı olsun......
böcükkkkkk canım patronuna sinir oldum desem......ne demek ya insanın sevdikleriyle birlikte olmak istediği nadir günlerden biridir doğum olayı da ve sen bütün dürüstlüğünle ona bu durumu açıklıyorsun pesss yani illaki yalan dolana,hasta numarasına mı yatılmalı bu patronlara bilmem....
caspercım evet ediyorum ne yalan diiimmmmm :)))) hayırlısı bakalım seninki gösterecek mi :)))) inşallah gösterir de anneciği de rahatlar....
melodicim duygusal düşünme sonucu ufak çaplı bir yanlış anlama olmuş bence direk kendisini arasan ve konuşsan bilirsin insanlar konuşa konuşa :))))) he canım
böcüüküm çantayı alıp gitmek olmaz zaten.
sonuçta iş yeri
anlayışlı olmaları gerekir ki kimileri cenazeye bile anlayış göstermiyo
sağlıkla gelsin meleğiniz dünyaya varsın olsun böcük teyzesi bi hafta sonra görsünn
valla ne bileyim bunun iyilikle alakası yok. ablan bu daha ötesi var mı?
böcük hatırlamıyorum ablanların karşıda oturduğunu.
patron milleti işte,
ne vuruyorn nan hasta hasta zaten başım ağrıyor sinirden
bide sen vurma.
amin arkadaşım Allah razı olsun......
böcükkkkkk canım patronuna sinir oldum desem......ne demek ya insanın sevdikleriyle birlikte olmak istediği nadir günlerden biridir doğum olayı da ve sen bütün dürüstlüğünle ona bu durumu açıklıyorsun pesss yani illaki yalan dolana,hasta numarasına mı yatılmalı bu patronlara bilmem....
caspercım evet ediyorum ne yalan diiimmmmm :)))) hayırlısı bakalım seninki gösterecek mi :)))) inşallah gösterir de anneciği de rahatlar....
melodicim duygusal düşünme sonucu ufak çaplı bir yanlış anlama olmuş bence direk kendisini arasan ve konuşsan bilirsin insanlar konuşa konuşa :))))) he canım
herkeşlere
Nabersiniz bakalım,nassınız ????
Deli gibi kısır neyim yiyorum öyle böyle değil ama yanına da koydum acı biber turşusunu :))))
okulda da bir elimde küçük bir dilim ekmek onla yanımda tupperın peynir koyma kapları var ya onun dolusu peynir götürüyorum bir ekmekten kemiriyom azcık bir peynirden atıyom ağzıma bir defada kibrit kutusunu
Hele bir tahmin edin bakem bu bebenin cinsiyeti ne ölecem meraktan......
Tabisi en önce sağlıklı olsun rabbim hayırlı evlat nasip etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?