Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güneşş gaarusu benimkinden mi aldın parfüm lolita de hele beğenmessen küfretme
300 cc 100 lük mü
100 alsaydın daha avantajlı

güneşim ne güzel eşin ütü yapıyomu benimki elini bile sürmez asla.kırışık giyer gene ütülemeyi bilmez

anladım cnm cok zor
elektrık faturaları hemen kesılıyo ödenmezse dıye bılıyorum:26:aman ödemeye çalışın
o kredı kımmın sızın deılmı ödedığın
kredılerde günlük faız var erken ödersende ındırım var

gunaydın bebişm naaslms ılkgecelerı nasıl gecmsss

meloşş benıde opmez bu cadı hiç

bebek durmuyormuş cnm ablamında sütü gelmemış tam olarak henuz sanırım açlıkta var bebede durmuyo
öncekı kızda böleydı gerçı bılmım

kıskanç garular sızı yaa senıde öpemm paşamıda

olsun kız onlarıda parlatırsın sen
ağdaylamı parlatıyon
yok cnm kendim ağda yapamıyorum kuaföre gidince öyle:)
elek tam son günüydü diğeerlerinin 1-2 günü geçmişti cnm.
yok kredinin bizimle alakası yok.babacığının borçları cnm üzerimize kalan.ödemediği.
ödediğimiz üstümüze bıraktığı borçların bizimle hiç bi alakası yok nan tamamen onun borçları üstümüze çekilen onun adına

Son düzenleme:

komşum dedı banada bende hep öderım daha doğrusu eşim
ne zaman btcek peki ayy yazık sızede yaa kendı ödesınnn

50 dk 3 çeşit yemek yaptın aferin. mantıyıda ben açtım de düşüp bayılayım.
sarmayı niye komşuna verdin onu anlamadım.

GÜNEŞ ben oğlanın odasında elektirk sobası açıyorum. tel telde yanıyor sabaha kadar. üzerini açıyor.
uyku tulumuda giyse hasta diye ödüm kopuyor.
eşime dedim o kadar soba kurduk yine elektirk yakıyoruz fatura çok gelicek dedim.
kömürden korkuyorum diyor. halbuki bacaların geçen hata kontrolü yapıldı.
birde biz gece sobayı yansa bile tam kapatmıyoruz. napcaz bilmem.

ALYA sorma canım ya bide ben çamaşır yıkamada kılım. herşey ayrı ayrı yıkanır.
o nedenle hiiiiiiiiç bitmez. annemde kızıyor bana.
bende 2 makina alıcam diyorum param olsun

bende bundan sonra bırakmasam iyi olur canım
çünkü bebekte olunca zor olur benim için
kendimi alıştırsam iyi olur aslında

ben eve gırerken komşum kapıyı açtı dedı gel bızde yıyelım dedım yemek yapmam lazım dedım snra gırdım mutfağa sarma çözülmüştü dedım bunu verım bırlıkte yerız
zamn kazandım yanı
mantı el açması ama annem açmıştı

güneşş gaarusu benimkinden mi aldın parfüm lolita de hele beğenmessen küfretme
300 cc 100 lük mü
100 alsaydın daha avantajlı

cnm senın eflatun lolıtadan 100cc yoktu nan 50 cc olanı aldm artk avantjmı bılmem deneyecz mrk etme kufr etmem begnmezsm bırlerıne hedıye ederm nasılsa anam teyzm kuzn cok bendee :):)

güneşim ne güzel eşin ütü yapıyomu benimki elini bile sürmez asla.kırışık giyer gene ütülemeyi bilmez

cnm bnm esım utude cok tıtzdır hep mılltn yannddada ben karımı guzl utu yapıyor dıye aldım der bende utuyu sever ve guzl yaprdm takıı cocuk dogana kadr sımdı duznlı utu yapamyrm cnmda ıstemyr fırst yok ztn cok yoruluyorm oda gıydkce her aksm utu yapıyor napsın garıbımmm bakıyor bana sen agır işçisn dıyor ama asla kısık gıyp gıtmezz cuma gunlerı ozn gosterır camıye gıdıcem der ayrı temz ve utulu gıyer falan fılan benmkı öle bir tipp e ısımde zor aslında bende ıstyrm bole tısortler kazklr spor gıynseee utu ısmz daha kolylasırr

bazn dıyor artık utu yapmaya baslasan dıye ama bend ehenuz kendımı hazır hısstmıyorm dıyee cumlemı kuruverıyorum canım

ah kıyamam kuzumaaaa bazn zorlanıyor öleee ya bak varyaaa ıste bunyeye gore degısyr derler sezryan olnca sut gec gelebılr dıye norml dogr hemn gelr derler demekkı öle bişi yok bnmde sutum hemen geldi ömür cuk dıye yapştı emdı falann allah yardımcısı olsun ablanınnn

ömp tabe benıde op hersabah atlyrsn benııı

ödeyemiyolar cnm.yok diolar kesip atıyolar.ben para ....yom görücez bakalım napıcaklar

hey allam nasıl sorumsuz ınsanlar var ve nasıl rahatlar bu kadar
...yom ne laa

meloş 50 dk 3 çeşit deıl tatlı bıle yaaprdım ama eşime yemez dıye yapmadım gececı yaa
ablam tecrubelı cnm o yer herşeyı bakarda işte onun öncendende sütü azdı
annemde yanında yedırr içirir onu

MELODİ doktorumu aradım aralığın 8 i için randevu istedim
sekreteriyle görüştüm 24 haftalık hamileyim dedim
doktor bey şeker testi yapar mı acaba dedim
sekreteri de sabah 9 da aç karına burda olun dedi
doktor bey uygun görürse test yapılır dedi.

Ne kadar zor yaaa bu sütün gelmemesi olayı
bizim bi arkadaş var 9.aya girdiğinde sütü
yavaş yavaş gelirmiş doğumdan önce
sezeryanda daha kötü ama
onda dahada geç geliyor sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…