böcük çok tatlı maşallah yaaaa
allah nazarlardan saklasın miniği
pembiş pembişte giydirmişler
böcük allah bağılşasın, rabbim nazarlardan korusun.. maşallah çok güzel bir bebek..
ayy baktım çok tatlı maşallahhhh
kız buda benim kız gibi pek bilmiş görünüyo
gülmeyin kızlar valla böle görünen çok çektiriyo anasına gazıydı falan filann amannnnn
böcükkk rabbim nazarlardan korusun bayıldım yaaa çok tatlı.hele 2.resimmm
anaummm böcuk maşşalh nasıl bakınıyor öle kuzucm bayldm yerım bunu ben yaaaaaaaaa allah uzn saglıklı omrler versın
CASPER hoşgeldin cnm...güle güle giysin cicilerini kuzun...
güneş tekrar geçmiş olsun,belki psikolojiktir cnm...
mutlukız tam takım olarak yani 10 lu 1 tane aldım..ama onun dışında 5 li 3 takım var..yeter sanırım..
böcük mşllh kız bu ela pek güzel...2.resimde çok muzur bakmış..bence fena olcak bu bebiş..ayy düşünsene karnımızda kocaman bebiş taşıyoruz..nasıl bir mucize bu yaa...Allahtan korkmıyanın vay haline...
casperim çok tatlıymş kuzum yaa bayıldım
kızlar el blenderlerinizin markası ne?benim arzum bozuldu yaa.
dün sordum braun un 200 tl ama çok hoşuam gitti
300 e var oda hamur bile yoğuruyor:)
BRAUN MR540MULTIQUICK PROFESYONEL BLEND BUZ KIRM GittiGidiyor.com'da #48335556
bunu beğendim ama 4 taksit 200 yapıyo uzun taksit sevmiyorum.ama almadım
güneş lcw ile ilgili ne duydun?
SEVMİYORUM Cnm ya ne bilimmm.tarzım değil işte...bide gecelikler,lohusalıklar var böle bebekli leylekli..onlarıda hiç sevmiyorum :))
dantelli tüllü taşlı şıkır şıkır gecelikler var onlar hoşuma gidiyoo
Selam kızlar.Bugün işe başladım yoğunluktan nete giremiyorum
öyle valla güneşim yaa
Allah razı olsun annemdenn.. tüm annelerden
hoşbulduk canm
iyiyim canm kuzumda iyidir inş ya
arada bi kıpırtı hissediyorum ama bebiş mi bilmiyorum :)
siz nasılsınız
nasıl geçti haftasonunuz
CASPER hoşgeldin cnm...güle güle giysin cicilerini kuzun...
allaha şükür canım bende iyiyim
hafta sonuda iyi kötü geçti yaaaa
o kıpırtılar bebek olabilir canım
güneş tekrar geçmiş olsun,belki psikolojiktir cnm...
mutlukız tam takım olarak yani 10 lu 1 tane aldım..ama onun dışında 5 li 3 takım var..yeter sanırım..
böcük mşllh kız bu ela pek güzel...2.resimde çok muzur bakmış..bence fena olcak bu bebiş..ayy düşünsene karnımızda kocaman bebiş taşıyoruz..nasıl bir mucize bu yaa...Allahtan korkmıyanın vay haline...
yok balım ya çok yer kaplıyo ben büyük rabot istemiyorum işte böle minik yeterlidir.
phılıpsede bakıcam bi bakalım
alyaa yerimm yeriimm onu yaanapsın teyzrsi hafta sonunu bana plentetimmm (prensesimm) düdel annem danım annemm diye diye geçirdik
.oyyy oyyyy o sölesin ben eriyom bitiyom tekrar söletiyommmm
hoşgeldin canmmSelam kızlar.Bugün işe başladım yoğunluktan nete giremiyorum
mutlucumm bu 10 lu takım dediğin
bende 10 lu takımdan 1 tane aldım canım
1 tane 5 li takım aldım
yok balım ya çok yer kaplıyo ben büyük rabot istemiyorum işte böle minik yeterlidir.
anne robotlarımız geldi aklıma kocaman kutusu vardı
bi dünya parçası 2 li bi tarafındada ayran yapmak için vardı:)
annem robot alıcam dediğinde küçükken ben normal bildiğimiz robotlar sanırdım bütün evin işini yapacak sanıyodum
:
benim mikser blendir doğrayıcım hepsi ayrı ayrı canm büyük robotu var annemin senede bi kez tarhana yaparken kullanıo
o da aldı tek tek kendine onları kullanıyo :)
brck benimkiler arzum...tam takım aldım ben en büyük robotundan en ufağına..ama inan hiç kullanmadım..el blendırı ve rondosu yetiyo walla hepsine..çok teferruatlı çok oyalıyo insanı...
mutlukız yanında bulunsun alt üst filan alırsın cnm yeter..amann bi liste yapıyolar hastaneye götürceklerine walla şaşar kalırsın..sanki 1 ay tatile çıkıyolar..hiç abartamam..millet koca valiz götürcekmiş :)) komik geliyo bana...
brck benimkiler arzum...tam takım aldım ben en büyük robotundan en ufağına..ama inan hiç kullanmadım..el blendırı ve rondosu yetiyo walla hepsine..çok teferruatlı çok oyalıyo insanı...
mutlukız yanında bulunsun alt üst filan alırsın cnm yeter..amann bi liste yapıyolar hastaneye götürceklerine walla şaşar kalırsın..sanki 1 ay tatile çıkıyolar..hiç abartamam..millet koca valiz götürcekmiş :)) komik geliyo bana...
eldiven çok almayın kızlar ellerinden çıkarıveriyolar tutmuyolar.
çoraplarını takıverirsiniz ellerine.daha sıkı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?