Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar bende kaçarrr:10::10::10:
Gideyim pazara alayım mamacıklar
sonra koştur koştur eve yemek yapmaya
herkeslere tekrar mutlu huzurlu akşamlarrr diliyorummm.:16::16::16::16::16::16:
Esen kalın efenimm
hahayyy kız haber spikerlerigibi oldum heeeeeeee:52::52::52::52:

gidenlere güle güle :3:
he kız haber spikeri gibi oldun yakıştı :))))
git haydi oyalanma daha yemek etcen :1:

pınarcım hoşgeldin,kızçen ne yapıyor uyuttun mu yavruyu :)))

gidenlere güle güle :3:
he kız haber spikeri gibi oldun yakıştı :))))
git haydi oyalanma daha yemek etcen :1:

pınarcım hoşgeldin,kızçen ne yapıyor uyuttun mu yavruyu :)))

canım nasılsın, senin fasulyecikde iyi okuduğum kadarıyla, takip etmeye çalışıyorum ama herzaman yazamıyorum
az önce emzirdim kucağımda uyudu yerine koydum açtı gözlerini zeytin zeytin bakınıyo mızırdanıyo bebişim.. bu akşam ananeye geçicez 3 4 gün kalıcaz havamız değişsin diye sıkıldık evde kaç zamandır.

siz organize ettinizmi canım bebişe kim bakacak sen işe geri dönünce,, yada işe dönecekmisin ??

iyi yaparsın geç tabi değişsin havanız.....

henüz bu konuda hiç düşünmedik desem :)))) kayınvalide yok zaten annem de bilmiimmmmmm :))))
hayırlısıyla o gelsinde artık bakarız duruma göre.....

midem bir tuhaf neden ola ki :44:
aç desem değil
bulanıyor desem değil
garip bir şey.....
akşama osman var.....izlerken uyuyakalırım yine gerçi ama olsun bakarım azcık....

iyi yaparsın geç tabi değişsin havanız.....

henüz bu konuda hiç düşünmedik desem :)))) kayınvalide yok zaten annem de bilmiimmmmmm :))))
hayırlısıyla o gelsinde artık bakarız duruma göre.....

aayokmu kayınvalide,, bi yandan iyi :))) bi yandan kötü.. hayırlısı olsun canım
ben işe dönünce kayınvalide ve peder bize gelecekler,, haftasonları gidicekler, kara kara düşünüyorum napıcaz diye,, ahh inci melek ahh benki onlardan fellik fellik kaçarken şimdi bi arada yaşıcaz bu kerata yüzündne. neyse sağlk olsun bebeişler için katlanıyoruz işte biçok şeye.

aayokmu kayınvalide,, bi yandan iyi :))) bi yandan kötü.. hayırlısı olsun canım
ben işe dönünce kayınvalide ve peder bize gelecekler,, haftasonları gidicekler, kara kara düşünüyorum napıcaz diye,, ahh inci melek ahh benki onlardan fellik fellik kaçarken şimdi bi arada yaşıcaz bu kerata yüzündne. neyse sağlk olsun bebeişler için katlanıyoruz işte biçok şeye.

alemsin yani beni güldürdün ya daha ne diyim.....
yavrun için katlanıcan işte annesi,bak melodiye gelsinler baksınlar diye kız gözlerinin içine bakıyordu
Allah'tan senin öyle bir sıkıntın yokmuş o daha kötü olurdu.....zaman geçer bir bakmışsın büyümüş kuzun ve siz yine 3 kişi kalmışsınız.....

alemsin yani beni güldürdün ya daha ne diyim.....
yavrun için katlanıcan işte annesi,bak melodiye gelsinler baksınlar diye kız gözlerinin içine bakıyordu
Allah'tan senin öyle bir sıkıntın yokmuş o daha kötü olurdu.....zaman geçer bir bakmışsın büyümüş kuzun ve siz yine 3 kişi kalmışsınız.....

çok şükür allah razı olsun bakıyorlar o konuda sıkıntı yok ama beraber yaşamak zor be canım, şimdi benim evim benim sözüm geçiyor ne olursa olsun ama allah evlenipde kaynana yanına gidenlere sabırlar versin ,, düşünsene banyonu bile yapamıyorsun rahat rahat,i sadece kaynana olsa neyse pederde var :((

haklısın canım zor olmaz mı tabi zor yanları vardır
dilerim kolay atlatırsın bu süreci
hakkınızda hayırlısı olsun
iyi akşamlar ben çıkayım kuzunu bol bol kokla emi :)))

günaydın kızlarrrr
hayırlı bereketli mutlu bir gün olmasını dileyerek dükkanın açılışını yapıyorum:)

Conturum Allahım sana sabır versin zor olacak senin için.Çokmu uzak kayınvalidenler size kalıcı olacaklar?Umarım sorunsuz bir şekilde mutlu mesut yaşarsınız cnm:)

Allah'ın selameti özerinize olsun sabahınız hayırlı ve bereketli olsun hepinize günaydın olsun...
okuldayım dersim boş şimdi ben de bir bakayım dedim.....
güzel geçsin gününüz.....

Son düzenleme:
Back
X