Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun kuşum....
nan ablam eniyisini yapıyo...kadın geliyo ütü için 50 tl nevar ne yok yapıyo..
yoksa başedilmez hergün kocası takım giyiyo kendiside klasik giyinmek zorunda..bende bulıyım parayı öyle etçem :))
nan 2 ay mı
Hiç lazım olmadı mı çamaşırlarrr![]()
Birsen inşallah cnmm
keşke çalışmasam diyorum her sabah ayaklarım geri geri gidiyopazartesi evdeydim ya 12 ye kadar deliksiz uyumuşum resmen
![]()
sol tarafa yatmak..
hmm aklımda bulunsun
baal parayı bulsam bende neler neler etcem de ahh bil bulamadım![]()
kız kelebek 2 ay nasıl beklettinçamaşırlar yerinde kirlenir
bal kı tembellikten kızmıyo eşim.uyuyorum die.bide 3 lü kanepe açılmıyo bizim diğer koltukları geçirmiştik ya içeri.diğeride ikili rahat edemiyorum eşimle sıkışıyoruz kanepeye.sıkış sıkış uyuyakalıyorum![]()
hoşbulduk mutlu
umarım o kadar sürmez sürekli kendimi motife etmeye çalışıyorum ama bilemiyorummm
:2::2::2::2:
saolun kızlr ay var agrı kesıcıde nebılım mıde pert bulantılıyaaa korkuyrm yıne cok bulnck dıye aman yaaa
kız bende kıst vardı sıddetlı sancılr yasıyrdum bekarken tedavı oldum 2 seneye yakn surdu nerdyse amelyattan dondum işte odur budr agrılrm azlmstı evlndım bukdr agrımıyordu ne olduysa dogumdn sonra oldu dogumdn sonra adet donemı agrılrım arttı daha ben 1.5 sene oldu kontrolede gıtmedım gitmek lazım aslndaaa
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwmaşallahhh diyelimm hamiş enerjısı buuu ben ii bılırım o enerjıyıı
RİCA EDERİm cnm nedemek...
ben eşantiyonları çok seviyorum faydam olsun istedim:))
bu arada artık sol tarafına özellikle yatmaya bak..yawruya en güzel oksijen o şekilde gidiyo cnm..
nazar değmesin nan 40 yılda bir esti işte :))
Allah yardımcın olsun kuşum....
:))))))))))
nan ablam eniyisini yapıyo...kadın geliyo ütü için 50 tl nevar ne yok yapıyo..
yoksa başedilmez hergün kocası takım giyiyo kendiside klasik giyinmek zorunda..bende bulıyım parayı öyle etçem :))
sopayı yicen yakında..tembel garuu
Birsen inşallah cnmm
keşke çalışmasam diyorum her sabah ayaklarım geri geri gidiyopazartesi evdeydim ya 12 ye kadar deliksiz uyumuşum resmen
![]()
evt cnm bulunsun..sırt üstü pek önerilmiyo..zaten göbiş olunca uyuyamıycaksın batıcak..
bulursan parayı banada de casper emi :))
nan git yatağında geniş geniş uyu zorun ne..ezilcen kalcan altındaPP
nan git yatağında geniş geniş uyu zorun ne..ezilcen kalcan altındaPP
akşam tv de bişi yoktu öyle bir geçer zamankiye baktık biraz zati ben sızdım aylinle sonerin dizi sahnelerinde.
ya ne kadar herşey ortada böyle yaa bi o olayı göstermediler hiç ahlak kalmadı insanlarda yaa.aileler izliyor çocuklar bakıyo tv ye o saatlerde...çok çirkin
balım iyiyim kuzum aynı işte bildiğiniz gibi evdeyim ama evde değilim geziyorum hep seminerden seminere koşuyorum aile semineri proje semineri derken zaman geçiyor bugün annem bizde oturuyoruz ohhhhhhhh mis mis
kız kelebek 2 ay nasıl beklettinçamaşırlar yerinde kirlenir
bal kı tembellikten kızmıyo eşim.uyuyorum die.bide 3 lü kanepe açılmıyo bizim diğer koltukları geçirmiştik ya içeri.diğeride ikili rahat edemiyorum eşimle sıkışıyoruz kanepeye.sıkış sıkış uyuyakalıyorum![]()
kelebekim ilk başta bende çalışmasam diodum ama şimdik az kaldı ya evde naparım telaşı başladı bende :18::18:
akşam tv de bişi yoktu öyle bir geçer zamankiye baktık biraz zati ben sızdım aylinle sonerin dizi sahnelerinde.
ya ne kadar herşey ortada böyle yaa bi o olayı göstermediler hiç ahlak kalmadı insanlarda yaa.aileler izliyor çocuklar bakıyo tv ye o saatlerde...çok çirkin
yoo gayette temizdi valla
cnm 10 dan sonra açılıyom keşke iş başı 11 olsa :)![]()
yoo gayette temizdi valla
cnm 10 dan sonra açılıyom keşke iş başı 11 olsa :)![]()
mutlukız dedimya sol tarafına yatınca bebişe oksijen daha kolay gidiyo diye..yani onun için...
çok rahatsız olursan şimdi değilde ilerde..bacak arana büyük bi yastık koy ozmn süper uyunuyo :))
casperım niyeti bozdunuz demek patronla :)) bu geçim sıkıntısı neler ediyo adama :))
brck nan dizi sahnelerinde hiç uyumuyon bakıyommm![]()
havvamla yusuf öylemi dudişten bile öpüşmüyorlar
yok kız o sahnede sızdım zati eşime dedim rezillik sonra geri yattım![]()