bayanlar forumda trendyol var ya onun gibi bir siteden alışveriş yapıcamda daha önce hiç yapmadım adını söyleyebiliyormuyum reklam diyerekten ceza almiyim :d hiç intten alışveriş yapan var mı bir elbise beyendim triko çok güsel 14.90 alsam mı yaaav
teşekkür ederim kızlar ben korktum hep alışveriş yapmaya bide mankenler 1.70elbiseler süper mini diyorum ya kısa olursa ya uzun olursa markafoniden alıcam bende link verim mi bakabilirmisiniz
hamılek cnm cok normall
gecms olsn cnm benmkınnde burnu akıyorrr yafsssaradada ufak tefk oksuryr bırde alt kısmda pişkmi mantrmı ne odlugunu anlmdgm bısı var kv. cok ıyı alt temzlıgı yapamyr aslnda cok ıyı bakıyor ogluma yemk konsnda falanama benmkı cok harktlı oyuzdn temzlemekte zorlanyr sanrm bırde cok musrıflik olmsn dıye tek ıslak mendılle herbısyı temzlemeye calısyrr işim zor yaaa
tek ıslak mendil mi yok artık. canım sebamed pişik kremi çok iyi.
birde hemetan sürebilirsin çok iyi geliyor.
ama uzun süre kullanma hametanı. mantardan şüphen varsa dr. göster.
BANA ordan 3 kilo simli derz sar bakemm..beleş olsun
cnm mütahit yapıyor o ne yaparsa valla bilmiyorum hiç...
balla bana simli derz yolla ama kıs beleşe:)
mutfak için cici yaaa.ama ben o kaşıklıları da beğeniyorum yaaa onlardan istiyorum:)bu tavayı nette gördüm şimdi öle değişik geldi
güneşim eşimde nefret eder böyle pişmemiş yumurtadan:)
ama ben yerim
tam ona göre bir saat bakıp bakıp midesi bulanır:)
kelebekçim simli derz nasıl uygulanıyo bi anlatırmısın cnm.direktmi yoksa üstünemi
Benim şuanki evimin derzleri berbat yaaa.hep böle kırık kırıktı araları yeni bina olmasına rağmen çok kötüydü işçiliği bende usta tuttum tekrar üstünden geçirttim dahada kötü oldu:)bigünde porçöz döktüm iyice mahvoldular araları berbat durumda
sır markanın bi ürünü var derz arası temizleyici o hiç zarar vermeden beyazlatıyo ondan alırım temizlerken yeni eve
gözün aydın casper :)
çok uykum var geceleri uyuyamıyorum yahu
ladin çok hoşbirsen kız sıkılınca nasıl kaldırıcan hemen para veriliyo ona beleşe mi yaptırıcan
ben laminantlarımı açık renk yaptırıcam.şuan evimdeki normal klasik laminant rengi
damarlı krem griye çalan renkler var çok güzel
ladinmi ne diolar
bayanlar forumda trendyol var ya onun gibi bir siteden alışveriş yapıcamda daha önce hiç yapmadım adını söyleyebiliyormuyum reklam diyerekten ceza almiyimhiç intten alışveriş yapan var mı bir elbise beyendim triko çok güsel 14.90 alsam mı yaaav
sabah koceme akşam ablana gidelim dedim bende sana dicektim dedi biraz önce görümcemi aradım akşam evdeyseniz size gelcez die o da bende sizi akşam yemeğe çağıracaktım dedi
birbirimizi seviyoruz galiba
anam sende görümce sevmiinn kaynana sevmiinnaa bak casper görumce dıyınce geldı aklıma
4 aydır aramayan ablası h sonu annemlerdeyken aradı
ablan doğum ettı mı dıye
annenler geldı mı dıye
konuşmak ıstemedımonun gıbı musaıt değilim dıycektımde neyse dedımbaşkaları vardı
kendı nosundanda aramadı
eşime dedım ablana sen mı dedın ablamın doğm ettığını he dedı
dedım arayıp dıycem benı başkaları dedı dıye aramasın
zaten bıdaha asla konuşmam cok kıl oldum
bnm görümcede geçen diyo canın bişey çekerse söle yapayımmm gelip yersiniz
acaba her gün cnm bişey mi çekse
anam sende görümce sevmiinn kaynana sevmiinn
çeksin kızz
4 görümcem var hepsiyle de iyi anlaşırız ama bu büyük görümcem ayrı bi iyidir..
inş yaş pasta da yapmıştır
Allahın aşkına sevılcek bişi etselerde sevem
4 ay geçmiş aramamış
eşim demışkı bı ara yeğenı oldu ondan arıyoo
sankı bişi olmamış gıbı4 aydır neredeydı
Ah ahhhh ne eltim var ne görümcem var iyiki ablalarım var onlar yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?