Ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.
Kızlar akşam yemeğimiz çok güzeldi.amaaa ondan daha güzeli eşimi beklerken elinde gördüğüm bir buket çiçekti.
nevgül güzel geçmesine sevindim cnm süper olmuş:)
senin zamma gelince işe gelmediğin yattığın günlere iş başı saatlerine bol bol çıktığın izinlere sayıyolardır
afern sana kız bana soruyorlr hemn soyluyorum dayanamyp
kackez uyardılar benı soran olursa allah bereket versın dıcksın dıye hehehe hıc akıllanmam ben
Bende söylüyorum cnm bide çok soran oluyo ben reelde hani kimseye soramam kaç para maaş alıyosun die ama bana çok soruyolar ve cvp verincede ooo iyiymiş diolar
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
SAĞOL BRCK.ULAA ERKEN ÇIKIYORUMDA İŞİMİ BIRAKIP ÇIKMIYORUM YA.ZAM VERSİNLER BENDE ERKEN GELEYİM BURDA UYUYAYIM NE EDEYİM.
SAĞOL BİRSENCİM VALLA ÇOK ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU BİRDE İÇİNE NOT YAZDIRMIŞ ÇOK DUYGULANDIM ÇOK MUTLU OLDUM.YEMEKTE DE DİYO ŞU GÖZLERİNİN İÇİNİ GÜLDÜRMEK HERŞEYE DEĞER.
ayy kız kocenle sizde çok aşıksınız hee maşalllah beeee
ne güsel demiş gözlerin için ben bile duygulandmmm
maşallahhhhhhhhh
Kızlar biliyormusunuz eşler el ele tutuşunca küçük günahları parmaklarının arasından akıp dökülürmüş.
bende sölerim amannn nolcak sanki
sonuçta herkes ayrı emek veriyor
kimsenin parasında pulunda gözümüz olmaz
hah oldu kimse demicek burda birtek ben diyeyim burda delü gibide ozmn nekdr alıyosunn
bal ben tahmin edeyim 700-1000 arası.
amin lamecim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
nevgul bu günah olayını ilk defa duydum :) güzel ama pek inanmam :)
nevgül bunu nerden duydun?
Belki günahlar gitmez ama eşler daha çok elele dolaşsınlar dşiye söylenmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?