Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim köşe takımım albümümde var isteyen bakabilir :D ben çok memnunum çok kullanışlı geliyo bana ama benim köşe takımım L'nin birleştiği yerden ayrılıp 2 parça halinde de kullanılabiliyo kışın peteğin önünü kapıyo diye iki parçaya ayırıp kullanıyorum ben Tv de tam karşıda her türlü izliyoruz yani bi problem yok :D ama şu çok kişi gelince dizilme olayı çok doğru çok komik oluo :D ben misafir odasına klasik aldım isteyen bakabilir (bakın hemen albümüm biraz şenlensin :31:) tek hatam altları açılmıyo yatak oluyo ama çekyat gibi altına bişi konulmuyo hoş kocaman bi portmantom ve bazam var ama olaydı iyiydi:1::9:

Kız ben senin evi biliyordumki hatırladım şimdi ;) Güle güle otur . Neydi o ev düzme telaşlarımız be :37:

brck sen şinci masraf çıkarma bence..elindekilerle idare et..sonra gönlüne göre alırsın...
bunların teklileri hoşuma gitti yaa... üçlüler çok hantal gibi sanki çok yer kaplar...

cnm ben o koltuğu hani çekyat die attım sırf modelinden değil.yani hem böle açılsın hem altına bişiler konsun istiyorum ben.yok ya boyutları büyük diil.canım benim tek koltuğum var şuanda diğerini eşim dükkana götürmüştü babası yapmamıştı biliyosunuz.onlarda salon koltuğum ve açılmıyor.biri gelse yatacak yer yok ve rahat edemiyrum onlarda otururken.Mecbur oturma odama yapılacak.Yani siz diosunuzki hem misafir hem oturma için kullanıcaksanız köşe yapma diosunuz dimi:44:

ayh çıkışta annecime gidicem kocişim jest yaptı bana işe girdin gidemedin bugün git kal dediii çok mutluyum çok :32::52:

cnm ben o koltuğu hani çekyat die attım sırf modelinden değil.yani hem böle açılsın hem altına bişiler konsun istiyorum ben.yok ya boyutları büyük diil.canım benim tek koltuğum var şuanda diğerini eşim dükkana götürmüştü babası yapmamıştı biliyosunuz.onlarda salon koltuğum ve açılmıyor.biri gelse yatacak yer yok ve rahat edemiyrum onlarda otururken.Mecbur oturma odama yapılacak.Yani siz diosunuzki hem misafir hem oturma için kullanıcaksanız köşe yapma diosunuz dimi:44:

ben öyle diyom hem şık hem rahat bitakım al yeter

tanem evet canım hatırlarsın iğneden ipliğe herşeyimi çekip eklemiştim güzel günlerdi :) nasıl olcak derken oldu bitti bile :)

arkadaşlık isteklerinizi kabul ettim :54:

brck öyle kullanıcaksan bencede yapma cnm..benim köşe sandıklıda değil yani kullanış olarak kullanışlı değil..sadece bi tarafı yatak oluyo yani anca 2 kişi yatar...ama bu tarz kltuk daha kullanışlıı...

Canm ben olsam yapmazdım . Sana kalmış tabii ki tercih hevesin varsa yap tabii.

[video]http://www.izlesene.com/video/kenan-dogulu-yalin-unzile-yeni-klip-2010/2863863[/video]
Size Ünzileyi getirdik :D

canım iyiyim çok şükür... seninde iyi haberlerini okuyorum...umarım hayırlısyla gelir oğluşun:)

kızlar, ben çıkıyorum, hepinizi kocaman öpüyorum.... byeee
Sağ ol canm bakalım Cenabı Allah hepimize inşallah hayırlısıyla nasip eder . Hoşça kal .:54:

drenirescimmm

kız sendede ne çok çeyiz varmışş kafam döndü ıncığına kadar çekmişsin maşallahhh üşenmeden

tatlım çok hoş gelin olmuşsun maşallahahhhh
Rabbim bi yastıkta kocatsınn

sağlıklı olmasına herşeyin süper olmasına çok sevindim adacım hep güzel haberlerini alırız imş 40bin kere maşallah

Ada mutlukız maşallah bebişlerinize. Güzel haberlerinize sevindim..

canım çok sevindim iyi olmanıza rabbim
sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah

ada sende yawrunu görmüşsün..Rabbim kucağındada görmeyi nasip etsin

iyi akşamlar kızlar....
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.....Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah.....
annemdeyim
senden garu olmaz demeyin ne olur....
dr. bel fıtığı başlangıcı demiş çok sancısı var,onunla ilgileniyorum.....

bnm kırmızı koltuklarım mpek rahat vallla altları rahatca süpürülüyo
kumaş kir tutmuyo komple hepsi açılıyo altlarıda çekyat gibi herşey konuluyoo

annecim aradı yemeğe bize gelin ohh bugünde yırttım

çarşamba kayınvalide
perşembe görümce
cuma anne
yarında eltime gidem bari :)

Back
X