Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük hem kurabiye hem elmalı kurabiye ne alaka nan
ama eline sağlık elmalı çok güzel görüniyiiiii

korkutma deil canm bi kaç tedbir cümlesi kurdum o kadan :)
canm ben haşlayıp sonra soğanla kavuruyorum haşlama da uzun sürmüyo zaten

nazımı koceme yapıom canm belkim bi daha hamiş olmam içimde kalmasın :)

hani eklemicektin pis böcükk elmalı turtan hiç güzel gelmedi gözüme bilesin

süper görünüyorlar
özellikle elmalı turtalar

gel cnm beklerim.ama sen gelene kadar biz yemeği bitiririz:)

benimkide eski model cnm ben hiç korkmuyorum ya:)benimde hava alıyo az su fışkırtıyo hatta.korkma bişi olmaz ya.

evet doğru yemek kalmaz ben gelene kadar

böcük hem kurabiye hem elmalı kurabiye ne alaka nan
ama eline sağlık elmalı çok güzel görüniyiiiii

bugun okuldan kadınlar gelcekmış
ne varsa yaptım
kek neyımde kendı yapcek

hani eklemicektin pis böcükk elmalı turtan hiç güzel gelmedi gözüme bilesin

dayanamadım
güzelını sen yap

gel cnm beklerim.ama sen gelene kadar biz yemeği bitiririz:)

benimkide eski model cnm ben hiç korkmuyorum ya:)benimde hava alıyo az su fışkırtıyo hatta.korkma bişi olmaz ya.

bal ölede eşim ızınlı ve dr a falan gtcektı
onu bırak aylar önce dedımya

anam misafir gelcek bekleseniz olmazmı yani :)) gelmesin diye hemen yemeği bitircekler :))

de bakem nasıl etçem düdüklüde şimdi...bidaha deniyim..

böcuk hyrlısı olsn baktn cok trıplı cek restını napalım ıs bulrsn sen calıskan garusun ben öl eissdyrmm ellerıne saglık becrklı hatunn süt olsun dıyemı nan bunnarrrr

bende nohut ıslamıştım
nohutpilav çorba yapıcaktım ki
annem çağırdı orda yicez.
kıymada çıkarmıştım köfte yapayım atayım buzluğa diye inş. bişiy olmaz yaaa olur mu kızlar

kuru 20 dk pişer mı
ben 40 dk pişiiriyomeskı model benımkıde hıc korkmam

böcük o senin eksikliğin tembelliğin
ben hızlı olduğum için 25-30 dk da pişiyor

ay çok güldüm yaa

balım biraz haşla fasulyeyi 5 dk falan kaynayınca al.
normal soğanını salçasını kavur ben knor atıroum ama sen atma hamişsin.
sonra fasulyeyi koy az kavur.
sonra suyunu ekle cnm biraz fazla ekle çekebilir ama sen kendine göre ayarlarsın tabi göz kararı.
düdüklünün kapağını kapa düdüğünü açık bırak kaynayınca indir düdüşünü.kaynadıktan sonra 20-25 dk kalsın.baktın pişmedi az daha pişiriverirsin.hee bu arada düdüklünün havasını yavaş yavaş al.korkuyosanda yapma düdüklüde ya nolur nolmaz cnm ozaman:26:

böcük garusu sende doktor için 1 gün alırsın izin nolcek ya..amma sıkıntı yaptın..sonra çıkarsın ne etçen..zorla adamın canınımı alcen..oriflameden parfüm incik cıncık alırken iyidi ama P

he ya telefonlar harçlıklar gelirken kartlar ödenirken iyiydi ama
ay çok güldüm yaaa

ben cam duvar sılerken ıyıydı demı
bu benım hakkım ve hakkım olan 14 gün deıl 3 gün ıstedımkusura bakmasın kımse bundan böle onun bana davranışına göre davrancamm

brck 20 dk demıştın 30 dk cıkardın haşlanıp atarsan 30 dk olur ama 20 dk da pişmez

20-25 dedim nan.benim fasulyelerim pişiyo ıslayıp az fokurdatmışsam
senin fasulyelerin tembel
hadi en fazla 30 olsun.hem ben kaynadıktan sonra dedim fokurdadıktan snra

Son düzenleme:

:)) yemek tarifini sormadım ..düdüklüyü nasıl kullancam..neyse yazmışsın sağol ama kafam karıştı...
kaynayınca düdüğü indircem..20-25 dk durcak öle devam yani..sonra havasını al demişsin o nasıl olcak :))

kızlar iyi akşamlr kendınıze ii bakın ben cıkar biraz işlerimi toparlim eve kacarm inşş

kaynanam gibi bende kaç dakka die sorunca soğan doğramadan girdim olaya
tamam cnm ben nasıl yapılır die anladım sorry..
baktın kaynıyo ses ediyo kapat hemen düdüğünü indir.sen gene kesin 25 dk kaynat cnm.sonra kapat altını 1 dk beklesin sonra yavaş yavaş al havasını düdüğünü kaldır indir kaldır indir:)tam havası alınınca ses etmez zaten açarsın

böcük izin senin hakkın zaten cam kapı siliyon diyemi veriyo sankim...
hem patron milletine güvenmemyi öğren artık..işine nasıl gelirse kullanırlar elemanı..senin karakaşın kara gözün için değğil yani..neyse bidaha sor tarihi netleştir bence..bu sefer değilse nezmn de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…