Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kelebek nan azda sizin tarafa gitsenize...ayy iyiki senin gibi eltim yokk her akşam her akşam

brck ne kızardın nan ne haltlar karıştırıyosun

sanki biz mi gidiyoz yahu o çağırıyoo dün kşamda tam çıktım nerdesin kelebek dedi şimdi çıktım dedim eve gitme bize gelin yemekler
hazır dedi öle gittik :)

şeftali reçelinisevmem de
vişne olsam nasın olur beyahhh

ol bakemm ....

bugün ben hiç ii değilim

bu arada biz dün akşam eltimlerdeydik yemekte :)
yuh diyorum sana yaaa nan insan utanır sürekli hee
biz iyiyiz sen nasılsın asıl nerdesin
hoşgeldinnnnn
hoşbuldum cnmmm
kelebek nan azda sizin tarafa gitsenize...ayy iyiki senin gibi eltim yokk her akşam her akşam

brck ne kızardın nan ne haltlar karıştırıyosun

bişi yok cnmmm ne karıştırıcam:)
brck hoşgeldin naber
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın

Son düzenleme:
feci başım ağrıyor gözlerim kapanıyor.
nescafe içtim bana mısın demedi?
alya beni unutmuşsun!

yok mutlucum cnm yaa gece uyuyamadım bide pek işim yok bugün dün eve 8 de gittim sinirlerim bozuk biraz o yüzden kış boyunca hep böyle olur diyo amcamlar kocişle birbirimize düşces valla eski işyerimde olsaydım şimdi size süper fotolar eklerdim tatilden ama bu pc o kadar yavaşki yüklenmez bundan

sıkma canını canım
rezene çayı falan yada melisa çayı
rahatlatır seni canım

kocenle niye birbirine düşcen ki anlamadım kızzzz

yok kız anlatma bende değişik bişey zannettim
ondan sordum
benim hiç öle değil

benımm öle işte

Merhaba kızlar nasılsınızzz?
Herkesler iyidir umarım

sen nasılsın hacı nerdeydın

evt 21 mart mıhrımah sultanın doğum günü olan gunde üsküdar camııı ıle edırnedekı mıhrımah sultan camıı arasında ay ve güneş bı anda görunuyo
edırneden mıhrımah sultan camııı mınaresıne cıkarsan üsküdarda güneşi edırnede ay göruyon

zaten osmanlıyı batıranda o gevur garularbıde geçen reklam arası bı baktım hürrem kadına dıo gevur sülüman sen neydın dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…