cnm bnmmm :1hug: saolsun kocam geldi öğle paydosund kontrole,ev-iş yakınya...aman sen iyi olda boşver koliyi falan çok üzüldüm bugün senin yüzünden:çok üzgünüm:
evet zor oluyo cidden..Şenizkıyamam kız sana ben hastalık olayına çok üzülüyorum bende çok yaşadım yalnız kaldım hep aklıma geldi oturup ağadım valla.iyi omana çok sevindim şimdi:) umarım daha da iyi olursun:teytey:
güle güle otur,büyük ev ii oluyo..kaç m2, bi yerde okumuştum 240 m2 dediydinde merak etmiştim, o kdrda büyük durmuyo sanki :uhm: huzurla oturmak nasip olsun..ekledim
canım yazdım o kadar sey ama görmemişsin sanırımkılzar benimkine HER NE KADAR İLGİLENMESENİZDE okkalı bir mail yazdım bakalım neler olacak
canım kötü düşünme iyi olsuntamam kızlar ben de yazmıorum artık bu konuyla ilgili bişi ama ne sinirim geçti içim soğudu bilmiyoırum akşam nasıl bakıcam yüzüne
eğer ki mesajları silmemişse telefonunu hemen ele geçirmem lazım kötükedihüso
tebriklerrrrrrrkaydirigubbakcemile2hee kıs ayın 10 unda:)cmt günü
prag:asigim:balayını düşünün kızlar ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerde yaptınız balayınızı
ayy canım ya sen ne kadar iyi birisin öyle düşünmekızlar ben bugün topici çok gerdim sanırım özür dilerim
sinirim geçmedi ama sakinleştim biraz şimdi farkettim ki sizleri de gereksiz yere üzdüm mafoldumben
kaydirigubbakcemile3h bulduk:dilcikar:
bu ne nan tanımadık herkes burda
yanlış topıc sanırım
annemlerde öyle kız kardeşim tatile gitti mersine deliriyorum burda yacisilcim hepimiz böyleyiz
benimde babam göreve gitti şu an bodrumda
ve annemle kızkardeşimde yanındalar
ne kıskandım onları biliyo musun
arada konuşuyoruz havuz kenarındayız bilmem ne diyolar kötü oluyorum
ben güneş yüzü göremezken onlar keyiftee oooh :gitme:
nerde nan agacıyceneyım
kocişe kavuscam ınş
:jeyyar:
ayy cnm dondurma ıstıyoo kıraz ıstıyo
neysem eve gıderken ağaçlardan toplarık
kuşum mesaj atmısın cevap veremedim dısardaydım sevindim geldigine hemenevet canım iyiyim pc benim çok ısınıyordu sonra kapanıyordu tamir ettirdik sabah aldılar yarın gelecekti ama bitirmişler getirdiler sevindim size kavuştumolumunekankayizsmile
hosgeldin sevdim senieşim bebişim birde bitmeyen ev işim var
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2slm kızlarrr
şeker gördüm seninkileri cevapta yazdım bence sağolasıncanım yazdım o kadar sey ama görmemişsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?