- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
alın sizeeeeee böcükk güneşşşşşşşş
Hem ben kocaman garu değilim güççük bikızım
hoşgeldinnnnnnn
meloşşş hoşgeldin tatlışımmmmm
günaydıınn güzellerrr:49
h geldınıgünaydınlarnasılsınız
bu iletiyi atlayan kafasına tokatı yer
tost makinası önerileriniz bekliyorummmm
Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.teker teker sormuyorum ha.bu aralar yoğunum ondan giremedim.yılı kapatacağızya ondan.
Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.teker teker sormuyorum ha.bu aralar yoğunum ondan giremedim.yılı kapatacağızya ondan.
ebrarnaz..
ayy sevdim bu ismi benn
güneşimm nasıl mutlu oğlun tencerelerle
şimdi bakmadımda fiyatına aldığım zaman en pahalısıydı kızz
şincik ucuzlamıştır bee
ama varya yrer sıkıntın yoksa bunu al çok memnunum şöle 2 kapak açılıyo
atıyom balkona ızgara orda yapıyom yağ da arka tarfından öndeki gibi damlayıcısı var hiç biyer pis olmuyo tatlım
HA BİŞİY FDİCEM BÜYÜK GELİRSE BU TEFALİN BEYAZ RENK AMA SADECE VAR KÜÇÜK WAFIL BİLEM YAPIYO APARATLARI VAR
ODA GÜSEL K. KARDEŞİMİNKİ ONDAN
brck ben dinleyemiyorum canım you tube yasak açılmıyor. hoperlorümde yok.
ama oynayım bari müziği bilmeden.
kelebek beni aksu diye bir marka çeyizime aldığım. çok memnundum, ızgara yapılıyor ve tablaları çıkıp yıkanıyor.
kablosu yanınca tembel kocem yaptırmadı öyle duruyor.
kv. vermiş bi tane kullanılmış dandik bişey. marksını hiç duymadım.
güneş çocuğun tost makinasıyla ne işi var yavrum başka oyuncak bulamadınız mı?
gonuşmaaaaaaaooo nevgül hanım hoşgeldinizz erkencisinizzz:)
hoşbuldum canım sağol.güneş bizim yakışıklılar neden tencere tavaları çok seviyorlar.hehehehe zengin kaddınn kendisii:):) ama tefal herzaman iyi yaaa bendemı alsam bundan acaba
tşknasıl oturmus ama tencerenın ıcınee daha kucuk burda bideee
hoşgeldın cnm allah kolaylık versinnn
güçülde cebıme gır
h geldını
benımkı korkmaz cok memnunum
tencere setımın içinde cıktı
eskı model ama sevıomm
tık etmıyoo maşllah
h geldın patron garuu
merak ettıydık senı
neysekı ıyısın
ıyısın demı
sağol casperımkolay gelsin canımm..
Iyiyiz şükürr
bende de var yılsonu yoğunluğu oyy oyyy ama hala burdaym iş beklioo
ooo nevgülüm hoş geldinnn
çocuk aşcı olcak sanırım büyüyünce
Seninkinin modeli varsa bi bakem netten .. Işden çıkmadan alayım oda ödensin bari ...
Saol melodicimm bakıcam bakalım
alya ucuz bişi alırmı hiç
Ama bana dayanmaması normal eşim her kızartmayı onda yapıyor:)
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.teker teker sormuyorum ha.bu aralar yoğunum ondan giremedim.yılı kapatacağızya ondan.
nerem zengün nan göynüm zengün benimmmhehehehe zengin kaddınn kendisii:):) ama tefal herzaman iyi yaaa bendemı alsam bundan acaba
tşknasıl oturmus ama tencerenın ıcınee daha kucuk burda bideee
hoşgeldın cnm allah kolaylık versinnn
alya bu ne kadar çirkin bir tost makinası yaa.
ebrarnaz..
ayy sevdim bu ismi benn
güneşimm nasıl mutlu oğlun tencerelerle
SELAM KIZlarrrrrrrr
gene çeneniz düşmüş....
ben öğleden sonra yokum artık...muhasebeci izne ayrılana kdr gelicek,benim devretçeğim hesapları çalışacağız(
bu arada evden burdaki bilgisayara bağlanıcam..sistemi kurdum..günlük raporları evden burdaki yazıcıya göndericem..yokluğumu hissetmiycekler yani...tabii başedebilirim umarım hem kuzum hem iş....
SELAM KIZlarrrrrrrr
gene çeneniz düşmüş....
ben öğleden sonra yokum artık...muhasebeci izne ayrılana kdr gelicek,benim devretçeğim hesapları çalışacağız(
bu arada evden burdaki bilgisayara bağlanıcam..sistemi kurdum..günlük raporları evden burdaki yazıcıya göndericem..yokluğumu hissetmiycekler yani...tabii başedebilirim umarım hem kuzum hem iş....
nerem zengün nan göynüm zengün benimmm
Hahayy sanki kız alcek hanımm
Kız tostun mak. çirkinimi olur çok şık aslında yakından göresen
SELAM KIZlarrrrrrrr
gene çeneniz düşmüş....
Bak öbürüde bu tatlım BUDA TEFAL
SELAM KIZlarrrrrrrr
gene çeneniz düşmüş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?