Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eltim geçen gğün diyo ki kelebek gelinliğin üstündekileri alalım büyük taşlar vardı yüzük yapalım yok dedim yengeee daha neler ...

verdim gitti

hehe benmkı ılk baslrda tepkılydı ama alıstı sonra hatta bişey soyluyorm bole yapmak lazmmıs hım kk dakı kızlarmı soleıd dıyor kabullenmek zorndA KALDI BIKAC ESLI BULUSMADA ONUDA GOTRDUM CUNKU HEHEHEHE ALIŞTIU ODAAA:):) HATTA ilk bulsmada bize gelıceklerdı artık dalga gecıyordu yaaa erkek cıkarsa bendı hemen ara ozmn falan dıyee

cnm onlara gore hoca ıyı nıyetlı gıdyorlar buyucu dııl faln gıbı bişi falan

ama bana gore buyucu ve buyu yaptırıyorlar allah ıslah etsın banada yaptırıyorlarsa napimm gunahı buyuk!!!yani korkmuyor dıılmmm ama yapack bişeyım yok bendemı gıdyeım onlar gıbıı allah korusunn

nan kocam bile duyar duymaz maşallah dedii nazarımız değmez kuzumm..

salı günü eşimin çalıştığı yerdeki arkadaşının karısı doğum yaptı
kız doğuma 3 gün kalaya kadar çalıştı ya
bebeğin kafası büyük die sezeryan demişler

dün eşime anlatıomuş 15 dk sürdü hemen bitti doğum die
5 cm yer kesip almışlar bebeği öyle demiş dedim bi git kandırmş seni
maşallah sıpa 3,5 kilo doğmş

filede yatıp yıkanıyosa rahat olur evet.benimki yatmaz.üstüne giydirme altını aldırma konusunda aynen canım.bazen o kadar sinirleniyorumki psikopata bağlıyorum "allahım ne olur sabır ver ne olur vurmayım buna ne olur allahım" aynen böyleyim.(vurmayım derken yanlış anlaşılmasın bezinin üstüne vururum oda acımıyo zaten) sonra eşim alıyor ver ben giydireyim diyo sanki o çocuk değil.üvey anne meselesi,nde çok güldüm.büdüşümde dolmuşa falan bindiğimizde yanımda yakınımda erkek varsa genç yaşlı hepsine başlıyo" dede dede dede" onlarda fırsat arıyorlar demekki başlıyolar bunun yanaklarını mıncıklamaya.bazen genç delikanlı oluyor utanıyorum.:)))

Son düzenleme:
benimki konuşmuyor yaw.
baba mama day (dayı) hadi dede anne yi çok nadir söylüyor.
lamba ya ba diyor.
cıssss üfffff demeyi öğrettim en son.
en zevk aldığı şey kızdığında gözlüğümü kaptığı gibi alıyor eline.
ve o yüzündeki ifadeye bayılıyorum.
konuşsa neler dicek kimbilir?

alya senin plensesi yerim ben.

nevgül büdüşte kocaman oldu

güneşinki zaten ısırmalık.

hepsine maşşallah yerim ben onları ham yaparım.

güneş diğer topıce bak:

casper patron gelemez ınş.ayy pıt pıtlarını duydun demekk bak patık aklıma geldı pıt pıt kuşları

bal anniş gt duy kalp sesını prensesınde rahatla cnm

brck cok gecmıs olsun cnm ama bence gtmelısın doktora

alya ben senı o avatarla başkasına benzeıommm sevmedığımmbazen es gecıom he okumadan sonra dank edıo neyse senın kızında cok bilmş cokk

böcük saol bebem
işyerindekilerde hamilemisin die soruyo ya hay allahım

güneş kısss sen buluşmalaramı gittin kk nın

yerım onu yaa pleses haa hahaha benmkıde bana haayaatiii diyor bazn babası deynce hahahah onu taklıt edıyor

baktım siperr cıtır senü

bende 29 yaşındayım 8 yıllık ewliyim 1 tane 6 yaşında oglum var allah olmayanlarada nasıp etsin

aminnn

inş canm demin aradı az kaldı die ohh akşama gelemz
duydum teysesii hisseettm yani ayy yavrum
bende 29 yaşındayım 8 yıllık ewliyim 1 tane 6 yaşında oglum var allah olmayanlarada nasıp etsin
hoşgeldinizz
maşallah allah bağışlasınn

eee benden garu olur yaa

büdüşün nasıl cnm okuyamadımda gecmısı

baktım siperr cıtır senü

mersı annemm

bu arada önemlı bişi var mı yaa okuyamadımda

eltim geçen gğün diyo ki kelebek gelinliğin üstündekileri alalım büyük taşlar vardı yüzük yapalım yok dedim yengeee daha neler ...

verdim gitti

eltinde ne fena nan aklı senin gelinlikte kalmışş...okdr parası var seninkileri koparıp yüzük etççek :)) aç gözlü garuu :)

mşllh nan 3 gün kalaya kdr çalıştımı ....
anam muhabbete bak erkekler arasında...:)) ne meraklılar nan

yerim onu ben yerim yerim
saol teyzesi

neeeeeeeeeeee
kime benzetiyon kızzz
okuma okuma hıhhhh
saol teyzesi darısı başına sendende bekliyoz hee

Son düzenleme:

evt cnm ne zaman gitsem kız ordaydı :)
gelmiş anlatmış anamm dedim dinlemeseydin korkacan

böcük saol bebem
işyerindekilerde hamilemisin die soruyo ya hay allahım

güneş kısss sen buluşmalaramı gittin kk nın

ewett kız cok hemde hehe izmir bulşmaları haziran analarııı

D:

hala gorusyorzz:):)

kocelerımzde gelıyor aksm bulsrsk bebelerımz arkii:):)

bızmde saglam cok aktıf bır topic ımz vardı ama sonradn işte bıraz karsklıkla roldu kavgalr cıktı herks dagldı fecedn falan gorsmeye devam ettık:):)

baya gecmısımz karanlık kk da hahahaha :):)

nan doğurcak olan sensin o korksa nolur PP

hahahyyy sanki paşas doğurcak korksun iyi ya anlar garu halinden

nan hastanede sıkıntı çıkarmazlarsa kocam da gelcek doğuma ondan didim korkma die
paşam bi dio ki gelirim doğuma bide dio ki yok ben dayanamam seni hastaneye bırakırım doğuma kadar gözüne görünmem
anneme de bebek doğunca haber verecekmiş annen üzülür yoksa dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…